Grile CN-2012

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
florian
Puncte: 0

Re: Grile CN-2012

Mesaj de florian »

gor965 scrie:
florian scrie:de ce nu calculati grilele procentual in functie de cantitatea de peste prins pe fiecare loc in parte luand in calcul cele doau concursuri oficiale care s-au desfasurat pana acum?
Ptr. ca sunt unele rezultate diametral opuse, obtinute pe acelasi stand .
Un top al sectorului A, in functie de cumulul de puncte (locul in clasamentul celor 2 concursuri) arata asa :
Sect.A.JPG
nu faci grila in functie de nr de puncte, o faci procentual

ex.1003kg=100%

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

George, cred ca varianta finala de grile ar trebui sa fie o combinata intre cele 2 variante : varianta cu puncte zonale si varianta cu puncte bazata pe rezultatele standului !

Iata si cateva concluzii, ii rog pe participanti sa intervina daca am gresit :

SECTOR A

A1 - A8 STANDURI BUNE
A 10-A11 MEDII
A12-A17 SLABE
A18- CAP SECTOR SLAB

SECTOR B

B1 -CAP SECTOR SLAB
B2-B7 -STANDURI BUNE
B8-B11 -SLABE
B12-B17 -STANDURI BUNE
B18- CAP SECTOR BUN

SECTOR C

C1 -CAP SECTOR NEDIU
C2-C7 -STANDURI MEDII
C8 -SLAB
C9-C17-STANDURI BUNE
C18-CAP SECTOR F. BUN (TREBUIE OBLIGATORIU COMBINAT CU 2 STANDURI SLABE DIN SECTOARELE B SI A)
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

florian scrie:

ex.1003kg=100%
E acelasi draq...iar legat de cantitati, cum a spus si Vali vesa , la cupa Rig au fost echipe mai neexperimentate care au prins mult mai putin peste decat echipele de la CN.

Parere personala: cu cat ne adancim mai mult in discutii legate de valoarea locurilor de pe balta, cu atat ne indepartam mai tare de tipul de grila practicat de CIPS ...nu mai spun ca de conditia ca echipele a 2 loturi sa nu fie vecine decat pe un singur sector, se alege praful !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

TE rog frumos intreaba-l si pe Paraschiv b12 e stand bun? Este fostul b19 de la cupa rig unde am fost eu, sau dute si da la peste pe el :lol:
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

florian

Mesaj de florian »

gor965 scrie:
florian scrie:

ex.1003kg=100%
E acelasi draq...iar legat de cantitati, cum a spus si Vali vesa , la cupa Rig au fost echipe mai neexperimentate care au prins mult mai putin peste decat echipele de la CN.

Parere personala: cu cat ne adancim mai mult in discutii legate de valoarea locurilor de pe balta, cu atat ne indepartam mai tare de tipul de grila practicat de CIPS ...nu mai spun ca de conditia ca echipele a 2 loturi sa nu fie vecine decat pe un singur sector, se alege praful !
eu inteleg ce spui tu.a fost parerea mea personala despre cum ar trebui sa faci grilele ca sa fie cat mai echilibrate.
oricum or sa fie facute ,este o misune destul de grea.dar cantitatea de peste prinsa intr-un concurs pe un loc reflecta potentialul locului respectiv cu o marje de 10%,chiar daca pe locul respectiv a pescuit o echipa buna sau mai putin buna.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

florian scrie:..........dar cantitatea de peste prinsa intr-un concurs pe un loc reflecta potentialul locului respectiv cu o marje de 10%,chiar daca pe locul respectiv a pescuit o echipa buna sau mai putin buna.
Cum sa spun eu...faci o grila dupa potentialul de care spui tu, pica un lot pe grila considerata buna, fac un rezultat slab, ca nu pescuiesc corect sau nu merg locurile (n-ai de unde sa sti) si dupa aia incep discutiile legate de cum s-a facut grila...ca spre exemplu A4 ala, o data a dat 527 de kg si alta data a dat 71 de kg !
George Iorga
Imagine

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

George,

Grilele, odata facute si publicate, trebuiesc asumate de toate cluburile participante. Le-am vazut, n-am comentat, inseamna ca sunt OK. Nu mai am ce comenta in caz de esec.

Problema e, cum a spus si Vasilica, cu standurile cu agatatura. Nu au fost toate curatate si n-avem cum sa stim daca o sa se curete. Tu faci o grila cara aparent e ok, dar in stand nu poti sa pescuiesti. Sau scoti 2 pesti din 10. Ma rog, aici intervine ghinionul sau norocul, sa tragi sau nu o grila cu probleme de genul asta.

Si daca se curata acum, cu cateva zile inainte de etapa... parca vad ca se va pescui in santuri cu namol :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vali Vesa scrie:George,

Grilele, odata facute si publicate, trebuiesc asumate de toate cluburile participante. Le-am vazut, n-am comentat, inseamna ca sunt OK. Nu mai am ce comenta in caz de esec.

Problema e, cum a spus si Vasilica, cu standurile cu agatatura. Nu au fost toate curatate si n-avem cum sa stim daca o sa se curete. Tu faci o grila cara aparent e ok, dar in stand nu poti sa pescuiesti. Sau scoti 2 pesti din 10. Ma rog, aici intervine ghinionul sau norocul, sa tragi sau nu o grila cu probleme de genul asta.

Si daca se curata acum, cu cateva zile inainte de etapa... parca vad ca se va pescui in santuri cu namol :lol:
Vali, era simplu daca stiam sigur un clasament al locurilor pe fiecare sector, asa in schimb sunt convins ca fiecare cunoaste bine 3-4-maxim 6 standuri (in caz ca un lot a participat cu 3 echipe pe cate 3 standuri diferite la cele 2 concursuri) si n-o sa se poata face o grila care sa-i multumeasca pe toti. Cumva trebuie sa ajungem la un numitor comun...grile si pe criterii CIPS si pe criterii valorice autohtone, nu se pot face !...va spun sigur, cand incepi sa permuti standurile de pe sector pe criteriu valoric, o sa va invecinati cu echpele dintr-un lot si pe 3 sectoare...si-atunci sa vezi strategii ! :mrgreen:
George Iorga
Imagine

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

gor965 scrie:Incerc sa identific standurile in cele 2 concursuri :
1- A1 si A18 coincid in ambele concursuri ?
2- B1-B18 de la CN sunt B8-B25 de la Cupa Rig ?
3- C1-C18 de la CN sunt C8-C25 de la cupa Rig ?
1.da
2.da
3.da
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual