Moderator: gor965
Si nu "bagam" nici o "noutate"?Vali Vesa scrie:Agatatura ca agatatura, dar macar kilometrii de fire trebuiesc scosi din apa. Ori facem cap de stand pe vechiul C7 si scoatem vechiul C8
Si C8 e la fel, aproape si retrasDublu B scrie: este in golf si c5,c6 sic7 pesuiesc in aceiasi directie,
Pai tu compari bradisu''cu radacinile de stufvioril scrie:la Cupa Rig editia 11 , in urma inspectiei de la CIPS-fips , la standul B13 s-a oprit dublul campion mondial si totodata capitanul echipei italiene Guido Mazzarella. dintr-o mica discutie pe care am purtat-o cu el, mi-a povestit cum sud africanii anul trecut la CM , au avut pe un sector ,un loc plin cu iarba( bradis cred ) ,fapt care-i impiedica sa pescuiasca la zig rig . Acestia nu au comentat nimic , au inceput sa curete locul de bradis , lucru ce a durat vreo 24 de ore , apoi au inceput sa pescuiasca si sa mai si prinda peste .
Vasilica Baboieru scrie:Pai tu compari bradisu''cu radacinile de stufvioril scrie:la Cupa Rig editia 11 , in urma inspectiei de la CIPS-fips , la standul B13 s-a oprit dublul campion mondial si totodata capitanul echipei italiene Guido Mazzarella. dintr-o mica discutie pe care am purtat-o cu el, mi-a povestit cum sud africanii anul trecut la CM , au avut pe un sector ,un loc plin cu iarba( bradis cred ) ,fapt care-i impiedica sa pescuiasca la zig rig . Acestia nu au comentat nimic , au inceput sa curete locul de bradis , lucru ce a durat vreo 24 de ore , apoi au inceput sa pescuiasca si sa mai si prinda peste .