HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Mesaj de Victoras Petcu »

GABI TOMULESCU si SORIN RUDEANU au dreptate sa fie suparati,daca lucrurile stau asa cum la prezinta GABI TOMULESCU!!!!!Cred ca ideea cu lotul care cistiga finala,sa fie declarata Campioana Nationala si sa formeze si Lotul National nu a fost cea mai buna!!!!!Dupa parerea mea,cred ca ar fi fost mult mai bine, ca titlul de Campioni Nationali sa fie atribuit echipei care a prins cea mai mare cantitate de crap in finala,iar Lotul National sa fie format din primele trei echipe clasate pe podium!!!!! Spun asta pentru ca daca ar fi fost asa,Lotul National ar fi fost compus din cele mai bune trei echipe care au participat in finala,iar echipa declarata Campioana Nationala,ar fi fost echipa care a prins cea mai mare cantitate de crap in finala!!!!! In cazul de fata ar fi fost:

LOCUL 1 SI CAMPIONI NATIONALI!!!!!!

GABI TOMULESCU - SORIN RUDEANU = 1.218 KG !!!!!

LOTUL NATIONAL FORMAT DIN:

LOCUL 1 = GABI TOMULESCU - SORIN RUDEANU = 1.218 KG !!!!!
LOCUL 2 = LIVIU MIHAI - VIRGIL ZAIT = 1.111 KG !!!!!
LOCUL 3 = CIPRIAN GALIC - COSTI SANDU = 857,24 KG !!!!!

POATE LA ANUL IN 2011 SE VA TINE CONT DE ACEASTA PARERE!!!!!ORICUM UN LOT NATIONAL NU ESTE FORMAT NUMAI DE UN SINGUR CLUB, SUNT SELECTIONATI CEI MAI BUNI SI CEI MAI IN FORMA SPORTIVI DE LA MAI MULTE CLUBURI!!!!!!SA PRINZI CEA MAI MARE CANTITATR DE CRAP INTR-O FINALA DE CAMPIONAT NATIONAL SI SA "STAI" ACASA,NU CRED CA ESTE CORECT!!!!! :wink:
Victoras Petcu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

petcuvicto scrie:GABI TOMULESCU si SORIN RUDEANU au dreptate sa fie suparati,daca lucrurile stau asa cum la prezinta GABI TOMULESCU!!!!!Cred ca ideea cu lotul care cistiga finala,sa fie declarata Campioana Nationala si sa formeze si Lotul National nu a fost cea mai buna!!!!!Dupa parerea mea,cred ca ar fi fost mult mai bine, ca titlul de Campioni Nationali sa fie atribuit echipei care a prins cea mai mare cantitate de crap in finala,iar Lotul National sa fie format din primele trei echipe clasate pe podium!!!!! Spun asta pentru ca daca ar fi fost asa,Lotul National ar fi fost compus din cele mai bune trei echipe care au participat in finala,iar echipa declarata Campioana Nationala,ar fi fost echipa care a prins cea mai mare cantitate de crap in finala!!!!! In cazul de fata ar fi fost:

LOCUL 1 SI CAMPIONI NATIONALI!!!!!!

GABI TOMULESCU - SORIN RUDEANU = 1.218 KG !!!!!

LOTUL NATIONAL FORMAT DIN:

LOCUL 1 = GABI TOMULESCU - SORIN RUDEANU = 1.218 KG !!!!!
LOCUL 2 = LIVIU MIHAI - VIRGIL ZAIT = 1.111 KG !!!!!
LOCUL 3 = CIPRIAN GALIC - COSTI SANDU = 857,24 KG !!!!!

POATE LA ANUL IN 2011 SE VA TINE CONT DE ACEASTA PARERE!!!!!ORICUM UN LOT NATIONAL NU ESTE FORMAT NUMAI DE UN SINGUR CLUB, SUNT SELECTIONATI CEI MAI BUNI SI CEI MAI IN FORMA SPORTIVI DE LA MAI MULTE CLUBURI!!!!!!SA PRINZI CEA MAI MARE CANTITATR DE CRAP INTR-O FINALA DE CAMPIONAT NATIONAL SI SA "STAI" ACASA,NU CRED CA ESTE CORECT!!!!! :wink:
Ce bine ai punctat aici?! Un lot e un lot si e compus din jucatori ai diferitelor echipe.
Parerea mea e ca nu se doreste a se face treaba la modul serios si e pacat de atatea eforturi.
Oricum situatia a trecut de granita intrigii.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

petre iulian scrie:pai..... nu e bine sa lasam la anul. Hai in loc sa vorbim despre "impartitul banilor care nu sunt inca" ceva constructiv si bun pt. sesiunea de calificari 2011. Cel mai simplu eu vad sa puneti de acum sistemul la punct pt. 2011 si cine organizeaza la anul calificarile (APCR ,LIGA,AVPS ETC) sa mearga pe acest sistem gandit de toti. Eu o sa vin cu o propunere personala dar din pacate sunt cam mic sa\mi dau cu parerea :oops: . O sa deschid un topic cu propuneri pt Cn 2011 si poate vorbiti serios acolo si lasati "rafuielile personale " la usa .
Dom` Petre nu vreti dvs sa ne ocupam noi doi de analizarea unor conditii decente de organizare a unui CN in 2011? Se pare ca pe aici numai pe noi ne preocupa ideea. Daca da ne vom intalni oricum in Septembrie la concurs.
Urban culture.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ vladut

iti respect parerea si incerc in nici un fel sa ti-o schimb. fiecare avem dreptul la opinii personale. ai dreptate...ne-am analizat si noi "ograda" si am vazut ce lipsuri au fost si unde au fost. eu nu am spus niciodata ca noi am fi meritat sa castigam. dar nici sa piedrem in acest fel nu meritam...si nu numai noi, nimeni cei care participa la competitii de crapm, nu merita sa piarda cu o cantitate de care habar nu au avut pe parcursul competitiei. eu stiu a cui este vina...ca voi vreti sa acceptati sau nu...eu v-am demonstrat in toate felurile posibile. Ca tu-i consideri pe Planet buni...si eu ii consider la fel...si as fi acceptat oricefel de infrangere, oricat de dureroasa ar fi fost..dar asa ceva, mintea mea nu poate sa suporte ca fiind ceva normal.

Vladut la inceput am spus ca Soimul le-ar fi creeat un avantaj celor de la Planet...m-am oprit cu acel subiect pentru ca evenimente de acest fel, au mai fost, vor mai fi si nu e nimeni in masura sa judece preferintele oamenilor.
Vladut Mateianu scrie:Un zvon proaspat - echipa Soimul (Cioara) ar fi primit o oferta ca in noaptea asta sa ''piarda'' locul 1 pe sector..... :oops:

Daca este adevarat, rusine celor care vor sa castige folosind asemenea mijloace !
in aceste randuri faceai referire la Carping Club care ti-a demonstrat si tie, si tuturor pescarilor care au urmarit acest campionat si aceasta finala, ca nu vrea sa obtina nimic (calificarea)prin jocuri de culise sau sustinuti de altcineva.
Poate am gresit...poate trebuia sa ne vedem interesul si nu mai conta ca acum altii ar fi fost nemultumiti si ar fi contestat adiverse lucruri.

Noi am fost corecti...si asta se vede prin pretul pe care-l platim pentru naivitatea noastra.

Ca nu va intereseaza pe multi , stiu asta...
eu v-am aratat la toti ca se poate intampla ca, castgatorii unui concurs foarte important, chiar cel mai important, sa fie desemnati pe baza unei grave , dar foarte grave erori de interpretare a rolului de arbitru Arbitrul care a facut asta (poate in gluma) a fost "Dumnezeu pentru o zi"...pentru Planet. el i-a calificat ... fie ca sustine asta acum sau nu. Candva sigur se va mandri cu asta.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@victorash petcu

1. poate exista cazul in care o echipa obtine jumatate de turneu ultimul loc pe sectoare, iar in finala prinde cel mai mult. (ex. gabi tomulescu cn 2010)

2. daca in finala se fac schimbari in echipa respectiva cine pescuieste la cm? (ex. tot gabi tomulescu cn 2010)

din punctul meu de vedere ideea ta are dezavantaje mari. pt ca incurajeaza individualismul si nu spiritul de echipa. bulanul si nu constanta. momentul si nu termenul lung.

tinand cont de faptul ca intentionezi sa-ti faci club unde sa-l aduci pe mitranescu iti inteleg optica
:D
The One Team

andronic cristian

Mesaj de andronic cristian »

andrei vladeanu scrie:@victorash petcu

1. poate exista cazul in care o echipa obtine jumatate de turneu ultimul loc pe sectoare, iar in finala prinde cel mai mult. (ex. gabi tomulescu cn 2010)

2. daca in finala se fac schimbari in echipa respectiva cine pescuieste la cm? (ex. tot gabi tomulescu cn 2010)

din punctul meu de vedere ideea ta are dezavantaje mari. pt ca incurajeaza individualismul si nu spiritul de echipa. bulanul si nu constanta. momentul si nu termenul lung.
De la inceput imi cer scuze pentru postarea off-topic.
Tinand cont de cele postate de Andrei Vladeanu si pentru a clarifica situatia pentru unele persoane :
Echipa Clubului Carping care a capturat 1218 kg in finala CN a fost formata din: Gabi Tomulescu + Mihai Stanescu + Sorin Rudeanu
Echipa Clubului Planet Carp care a capturat 1111 kg in finala CN a fost formata din: Virgil Zait + Cristian Andronic + Liviu Mihai.
Fac aceasta postare in calitate de component al echipei care a prins 1111 kg si care a pescuit 54 din cele 72 de ore (sau pana pe la 850 kg).
Campion National 2010
Vicecampion National 2013

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

foarte corect ce a spus cristian

sa nu uitam ca toti cei care au participat in calitate de pescari la prinderea acestor cantitati frumoase au aceleasi merite...si cei care au intrat de la inceput, si cei care au intrat pe parcursul concursului.
si asta e valabil in orice concurs in care sunt permise schimbari.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

andronic cristian scrie:

De la inceput imi cer scuze pentru postarea off-topic.
Tinand cont de cele postate de Andrei Vladeanu si pentru a clarifica situatia pentru unele persoane :
Echipa Clubului Carping care a capturat 1218 kg in finala CN a fost formata din: Gabi Tomulescu + Mihai Stanescu + Sorin Rudeanu
Echipa Clubului Planet Carp care a capturat 1111 kg in finala CN a fost formata din: Virgil Zait + Cristian Andronic + Liviu Mihai.
Fac aceasta postare in calitate de component al echipei care a prins 1111 kg si care a pescuit 54 din cele 72 de ore (sau pana pe la 850 kg).
Imi cer scuze fata de cei pe care nu i-am mentionat in echipele respective,dar eu am copiat numele concurentilor care au fost scrise in tabelul postat cu clasamentul final!!!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

tinand cont de faptul ca intentionezi sa-ti faci club unde sa-l aduci pe mitranescu iti inteleg optica
:D
Valoare,din punctul meu de vedere cred ca ar fi mult mai bine daca CN s-ar desfasura pe echipe,nu pe cluburi!!!!!Nu stiu daca am dreptate sau nu!!!!!!Oricum LOTUL NATIONAL,nu ar trebuii sa fie format dintr-un singur club si aici cred ca am dreptate!!!!! :wink:
Victoras Petcu

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

dreptate?
in domeniul asta, m-am lamurit, nu are nimeni dreptate. sau toata lumea.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”