@ vladut
iti respect parerea si incerc in nici un fel sa ti-o schimb. fiecare avem dreptul la opinii personale. ai dreptate...ne-am analizat si noi "ograda" si am vazut ce lipsuri au fost si unde au fost. eu nu am spus niciodata ca
noi am fi meritat sa castigam. dar nici sa piedrem in acest fel nu meritam...si nu numai noi, nimeni cei care participa la competitii de crapm, nu merita sa piarda cu o cantitate de care habar nu au avut pe parcursul competitiei. eu stiu a cui este vina...ca voi vreti sa acceptati sau nu...eu v-am demonstrat in toate felurile posibile. Ca tu-i consideri pe Planet buni...si eu ii consider la fel...si as fi acceptat oricefel de infrangere, oricat de dureroasa ar fi fost..dar asa ceva, mintea mea nu poate sa suporte ca fiind ceva normal.
Vladut la inceput am spus ca Soimul le-ar fi creeat un avantaj celor de la Planet...m-am oprit cu acel subiect pentru ca evenimente de acest fel, au mai fost, vor mai fi si nu e nimeni in masura sa judece preferintele oamenilor.
Vladut Mateianu scrie:Un zvon proaspat - echipa Soimul (Cioara) ar fi primit o oferta ca in noaptea asta sa ''piarda'' locul 1 pe sector.....
Daca este adevarat, rusine celor care vor sa castige folosind asemenea mijloace !
in aceste randuri faceai referire la Carping Club care ti-a demonstrat si tie, si tuturor pescarilor care au urmarit acest campionat si aceasta finala, ca nu vrea sa obtina nimic (calificarea)prin jocuri de culise sau sustinuti de altcineva.
Poate am gresit...poate trebuia sa ne vedem interesul si nu mai conta ca acum altii ar fi fost nemultumiti si ar fi contestat adiverse lucruri.
Noi am fost corecti...si asta se vede prin pretul pe care-l platim pentru naivitatea noastra.
Ca nu va intereseaza pe multi , stiu asta...
eu v-am aratat la toti ca se poate intampla ca, castgatorii unui concurs foarte important, chiar cel mai important, sa fie desemnati pe baza unei grave , dar foarte grave erori de interpretare a rolului de arbitru Arbitrul care a facut asta (poate in gluma) a fost "Dumnezeu pentru o zi"...pentru Planet. el i-a calificat ... fie ca sustine asta acum sau nu. Candva sigur se va mandri cu asta.