HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Mesaj de petre iulian »

pai..... nu e bine sa lasam la anul. Hai in loc sa vorbim despre "impartitul banilor care nu sunt inca" ceva constructiv si bun pt. sesiunea de calificari 2011. Cel mai simplu eu vad sa puneti de acum sistemul la punct pt. 2011 si cine organizeaza la anul calificarile (APCR ,LIGA,AVPS ETC) sa mearga pe acest sistem gandit de toti. Eu o sa vin cu o propunere personala dar din pacate sunt cam mic sa\mi dau cu parerea :oops: . O sa deschid un topic cu propuneri pt Cn 2011 si poate vorbiti serios acolo si lasati "rafuielile personale " la usa .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Pasa

Mesaj de Pasa »

@gabi sandu
Esti cel mai mare escroc !
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ vladut

asa crezi tu ca colegii de club nu ma sustin?

te inseli amarnic, toti ar putea sa intre aici si sa scrie acelasi lucru cu mine. numai ca in secunda 2 ar fi luati si tavaliti de tine cum defapt ai inceract sa procedezi si cu mine. Poate tu il asteptai sa scrie, pe Cristi, cu care stiu ca ai polite vechi si pe el inl numesti "tatal hotilor", si pe care abea-l astepti sa ii arunci in cap cu alte lucruri care nu au nici o legatura cu CN-ul de anul asta.
E afla ca absolut toti colegiii de club sunt in in asentimentul celor scrise de mine de la inceput. Sa sti ca ei mi-au spus ca nu se mai schimba nimic ... Eu nu am vrut sa tin cont de nimic si am continuat aceast lupta.
Ca celor de la Planet le este rusine ca au castigat? M-as mira. Lui Gabi Sandu nu-i este rusine de nimic atata timp cat s-a transformast in scutul arbitrilor pe care i-a avut la finala si care au facut toate manevrele.
Asa mi-a scris: ca daca vreau sa acuz pe cineva sa-l acul pe el de tot. Mare finete!
Soricarii!!!

Poate pescarilor din lotul Planet, care nu au avut nici o implicare in faptul consumat pe balta sa le fie rusine...poate
Desi eu ii sfatuiesc sa tina capul sus pentru ca nu e vina lor ca Staff-ul lor a folosit astfel de instrumente pentru a-si creea avntaj.
Cum nici eu nu am nici o vina ca clasamentele prezentate de Nea Cici erau gresite la Standul B3 cu 10.3 kg. si afectau calsamentul din anumite momente ale competitiei.

Vladut esti patimas...si nu esti corect. si sti ca toata lumea vede asta. Da .. ma rog tu in repetate randuri ai fost foarte subiectiv.

Vladut crapul de 10.3 kg nu l-au scos din buzunar dar l-au prins vineri si l-au scos la cantar dupa terminarea concursului (duminica). e mult mai buna asemanarea atata timp cat in nici o socoteala a clasamentelor acesta nu apare.

Cat despre Planet Carp si Romania...da Planet Carp sunt pentru mine un lot de pescuit din Romania si atat.

Dar nu-i voi considera niciodata echipa Nationala a Romaniei de pescuit la Crap (2010) atata timp cat au fost trimisi acolo ... nu s-au calificat.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Ovidiu Ursache

Mesaj de Ovidiu Ursache »

gabi scrie:

Cat despre Planet Carp si Romania...da Planet Carp sunt pentru mine un lot de pescuit din Romania si atat.

Dar nu-i voi considera niciodata echipa Nationala a Romaniei de pescuit la Crap (2010) atata timp cat au fost trimisi acolo ... nu s-au calificat.

****************1218 kg/72 h****************

Chiar tu recunosti ca Planet Carp sunt campioni.
Te contrazici in cele spuse mai sus:)

Gabi Tomulescu

parerea de final este strict a mea personala.nu implica pe nimeni altcineva.

in lotul Planet sunt pescari pe care-i apreciez si i-am felicitat de fiecare data cind au castigat...dar asta nu ma face sa trec cu vederea modul in care s-au incheiat socotelile la final fara sa se mai tina cont ca am fost indusi intr-o grava eroare pe parcursul competitiei si s-a aruncat totul pe o greseala umana, a unui arbitru PlanetCarp greseala care chiar daca le-a creeat avantaj nu a putu fi penalizata in nici un fel.

Oare daca o situatie similara ar fi fost facuta de un arbitru Carping nu ar fi fost interpretata ca tentatvia de fraudare?

si ar fi fost imediat penalizata?... ba poate chiar mai mult de atat.

asa nimeni nu vede nici o gravitate a faptului...ce daca omu intai a adunat pestele pe urma la scazut si la adunat din nou dupa 2 zile.
pai oare nu ar fi mai bine sa mergem la concursuri si sa nu mai facem nici un clasament intermediar? vedem la sfarsit cine a prins mai mult si ala castiga. ce atatea clasamente, situatii, ce-s astea si la ce folosesc.

Am mai spus-o in repetate randuri...Dumnezeu nu doarme!!!
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

ocursache scrie:
gabi scrie:

****************1218 kg/72 h****************

Chiar tu recunosti ca Planet Carp sunt campioni.
Te contrazici in cele spuse mai sus:)
cum as putea sustine ca nu sint Campioni Nationali cand lor li s-au dat cupele de locul 1 si tricourile de campioni. iar eu am acasa o cupa pe care scrie locul 2.
Asta nu pot sa contest atata timp cat am participat la acea festivitate de premiere.
dar mai spun odata :titlul de Campioni Nationali a fost obtinut printr-o excrocherie care nu a mai incercat nimeni sa o vada inainte sa acorde premiile. e si vina noastra ca atunci din cauza oboselii nu am inteles ce s-a intamplat dar toata lumea era si poate este foarte convinsa ca este corect cum s-a procedat. mai putin eu si membrii clubului Carping Club.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

si din aceste motive independente de vointa noastra Carping Club a pierdut calificarea la Campionatul Mondial 2010 si va ramane Vicecampioana Nationala 2010.

astept cu nerabdare sa se faca dreptate pentru ca se va face cu siguranta...dar nu stiu cand si cum si de catre cine.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Gabi, eu iti inteleg supararea. Inteleg si faptul ca inca nu esti dumirit cum ati putut pierde...doar veneati pe cai mari...si frumosi ! :D Dar, incearca sa vezi si la tine in ograda : poate au fost pescarii mai slabuti, mai nepriceputi, care au tras echipa inapoi...POATE ! Nu cauta sa dai vina pe arbitrii, organizatori sau Dumnezeu.... Parerea mea este ca Planet au fost mai buni. Ca pescari. Chit ca iti convine sau nu. Eu ii felicit si ii apreciez ptr performanta lor la DEBUTUL in carpfishingul de inalt nivel !

@pasa

te rog sa nu mai jignesti in public. o poti face in privat, daca chiar doresti....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

@Pasa
Cand te-am cunoscut la LATES am crezut ca esti ''baiat finut''...Tu acum ne jignesti in continuu...Ce sa mai cred despre tine?
PS1 Poate va fac ''baietii'' vreo bucurie si iau vreo medalie in England.. :lol: :lol: :lol: Atunci sa vedeti ce bucurosi ve-ti fi. :lol: :lol:.
PS2.Hai sa lasam oamenii sa se pregateasca pt CM ......

Pasa

Mesaj de Pasa »

@vladut
vezi ca nu lam jignit cu nimic asta este starea lui naturala

@remus
Cand te-am cunoscut la LATES am crezut ca esti ''baiat finut''...Tu acum ne jignesti in continuu...Ce sa mai cred despre tine?
pai remus mai finut ca mine fata de voi nu cred ca afost nimeni dar acum la ce aere si a luat gura de lup imi pare foarte rau ca am fost baiat 8) mai finut
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”