Moderator: gor965
Eu propun sa se reia cu prima etapa (Cetariu-noncombat, Tancabesti-furajat pestele, Floreasca-cazul Soimul/Hook).Dan Mitranescu scrie: ... campionatul trebuie reluat cu mansa de la Bunget unde clasamentul final a fost facut in baza unor cantare informative scrise pe net ,deoarece fisele au disparut.
Sunt convins ca nimeni nu a furat , dar greseli au fost .
E clar ca nu reia nimeni nimic . Asta este parerea mea si cred ca toti cei neimplicati direct gandesc la fel : " hai sa o lasam daca tot a cazut asa ''. Totusi suntem ca niste nisipuri miscatoare care inghit dreptatea unor oameni .Vali Vesa scrie:Eu propun sa se reia cu prima etapa (Cetariu-noncombat, Tancabesti-furajat pestele, Floreasca-cazul Soimul/Hook).Dan Mitranescu scrie: ... campionatul trebuie reluat cu mansa de la Bunget unde clasamentul final a fost facut in baza unor cantare informative scrise pe net ,deoarece fisele au disparut.
Sunt convins ca nimeni nu a furat , dar greseli au fost .
Dane, greseli au fost si vor mai fi atata timp cat va exista competitie. Voluntare sau nu, dar ele vor exista.
Pai si eu am spus ca cineva din staff-ul Planet trebuia sa sesizeze acea greseala, ca doar erau kilograme in minus pentru ei ... nu? care la final s-au transformat in minus pentru noi.matei1971 scrie:gabi scrie:@ matei
Iar la baschet se opreste meciul pt ca cineva din staff sesizeaza greseala!
E mai rau cand greselile se fac intr-o singura directie.... sau ma rog sunt permise numai unora.Vali Vesa scrie: Eu propun sa se reia cu prima etapa (Cetariu-noncombat, Tancabesti-furajat pestele, Floreasca-cazul Soimul/Hook).
Dane, greseli au fost si vor mai fi atata timp cat va exista competitie. Voluntare sau nu, dar ele vor exista.
Ai impresia ca anul asta ,arbitrii n-au fost profesionisti ?!...arbitrii delegati de cluburi au facut treaba lor si treaba managerilor...au cantarit nonstop ,au alergat de colo colo , au spionat, au supravegheat ,au carat mancare ,au vanat greseli, au fost "patrioti" (au tinut cu tara lor) ,etc. ,etc. ... daca puteau sa intre si la pescuit in locul titularilor ,cred ca era toata lumea multumita !matei1971 scrie:.................................
Iar pt la anul angajati o echipa de arbitri profesionisti si impartiali .............