HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Mesaj de Dan Mitranescu »

Problema se imparte in doua : ce a fost pana acum si ce o sa fie de acum in colo .

Ce o sa fie ... cu siguranta "cantare intermediare oficiale" cu raspundere pentru concurenti.

Ce a fost ... sa se pronunte cineva in masura .

Daca au fost oficiale cantarele intermediare Carping are castig de cauza ,lipsa de atentie a celor de la Planet fiind penalizata.

Daca nu au fost oficiale atunci ... campionatul trebuie reluat cu mansa de la Bunget unde clasamentul final a fost facut in baza unor cantare informative scrise pe net ,deoarece fisele au disparut.

Sunt convins ca nimeni nu a furat , dar greseli au fost .

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Dan Mitranescu scrie: ... campionatul trebuie reluat cu mansa de la Bunget unde clasamentul final a fost facut in baza unor cantare informative scrise pe net ,deoarece fisele au disparut.

Eu propun sa se reia cu prima etapa (Cetariu-noncombat, Tancabesti-furajat pestele, Floreasca-cazul Soimul/Hook).

Dane, greseli au fost si vor mai fi atata timp cat va exista competitie. Voluntare sau nu, dar ele vor exista.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Vali Vesa scrie:
Dan Mitranescu scrie: ... campionatul trebuie reluat cu mansa de la Bunget unde clasamentul final a fost facut in baza unor cantare informative scrise pe net ,deoarece fisele au disparut.

Eu propun sa se reia cu prima etapa (Cetariu-noncombat, Tancabesti-furajat pestele, Floreasca-cazul Soimul/Hook).

Dane, greseli au fost si vor mai fi atata timp cat va exista competitie. Voluntare sau nu, dar ele vor exista.
E clar ca nu reia nimeni nimic . Asta este parerea mea si cred ca toti cei neimplicati direct gandesc la fel : " hai sa o lasam daca tot a cazut asa ''. Totusi suntem ca niste nisipuri miscatoare care inghit dreptatea unor oameni .

Macar sa facem ceva pe viitor ... si sa nu mai il acuzam pe Tomulescu de penibilitatea discutiei. Are dreptate.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Vali Vesa
Greseli au fost si vor mai fi atata timp cat vom crede ca noua nu ni se vor intampla si vom fi de acord sa incepem o noua competitie votand un regulament chiar daca nu esti de acord cu anumite articole dar nu vrei sa superi X Y Z

Dupa ce vin baietii VICTORIOSI din Anglia hai sa modificam ce este de modificat .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

The One Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ matei

multumesc pentru critica. ti-am dat acest exemplu din experienta mea. Si ca sa ma intelegi mai bine de ce am tras eu concluzia asta iti mai spun ceva.
Niciodata , dar niciodata nu am castigat vreu concurs conducand calsamentul de la inceputul concursului. Nu vorbesc de mine aici ci de ecipa formata din mine si Mihai. Tot timpul am trecut pe primul loc spre finalul competitiei, de cele mai multe ori in ultima noapte, si de aici am tras eu aceasta concluzie. acum ca vrei sa intelegi sau nu... dar daca stiam ca defapt nu sintem in fata lor cu 5 kg si ca defapt mai sunt ei in fata cu 5kg se juca altfel, (asta se intampla cu 2 ore inainte de final)
Tipic romaneste spui? Tipic romaneste as spune ca se pune batista pe tambal, sau ca se tine cont de regulamente aproape deloc, sau ca nu poti elimina o echipa din concurs pentru ca a facut o incalcare de regulament (dovedita)atat de neinsemnata.Conform proverbului romanesc "mortul de la groapa nu se mai intoarce" ... dar uite ca au inceput si in romania sa se dezgroape mortii.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

matei1971 scrie:
gabi scrie:@ matei
Iar la baschet se opreste meciul pt ca cineva din staff sesizeaza greseala!
Pai si eu am spus ca cineva din staff-ul Planet trebuia sa sesizeze acea greseala, ca doar erau kilograme in minus pentru ei ... nu? care la final s-au transformat in minus pentru noi.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

Vali Vesa scrie: Eu propun sa se reia cu prima etapa (Cetariu-noncombat, Tancabesti-furajat pestele, Floreasca-cazul Soimul/Hook).

E mai rau cand greselile se fac intr-o singura directie.... sau ma rog sunt permise numai unora.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

matei1971

Mesaj de matei1971 »

@gabi

Greseala voastra a fost ca nu ati avut un om in echipa care sa " urmareasca scorul" si sa sesizeze eventualele greseli iar modul in care ati pierdut l-as pune pe seama ghinionului si nu a unei hotii - asta e parerea mea vazuta din afara. Raman la parerea mea, exprimata mai demult pe acest sait, ca nationala trebuie sa aiba un selectioner iar el sa aleaga lotul in urma evolutiei pescarilor in CN si a profilului baltii pe care se desfasoara CM, stiu ca alte tari asa fac.
Iar pt la anul angajati o echipa de arbitri profesionisti si impartiali ( :lol: daca exista) pt a evita asemenea erori nefericite.

@cornelserbu

Aveti dreptate, ma scuzati, e ultimul post pe aceasta tema. Se cauta mai mult scenarii sau fraude decat sa se dezbata ce e de facut de la anul pt ca aceasta greseala sau hotie sa nu mai fie posibila.
Cu stima
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

matei1971 scrie:.................................
Iar pt la anul angajati o echipa de arbitri profesionisti si impartiali .............
Ai impresia ca anul asta ,arbitrii n-au fost profesionisti ?!...arbitrii delegati de cluburi au facut treaba lor si treaba managerilor...au cantarit nonstop ,au alergat de colo colo , au spionat, au supravegheat ,au carat mancare ,au vanat greseli, au fost "patrioti" (au tinut cu tara lor) ,etc. ,etc. ... daca puteau sa intre si la pescuit in locul titularilor ,cred ca era toata lumea multumita ! :lol: :lol: :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”