Moderator: gor965
--------gabi scrie:
asteptam Campionatul National de la anul sa vedem cine organizeaza, cum organizeaza, pe ce balti...si poate o sa fie mai bine...poate se schimba ceva fata de acest an ?...asteptam
Se pare ca esti prost informat colegu.Decizia ca lotul PLANET SA INTRE DIRECT IN URMATOAREA ETAPA DE CALIFICARI a fost luata de AGVPS si nicidecum de APCR.Din cate stiu conform APCR cei de la Planet au fost prezenti cu tot arsenalul la Sacel iar de aici a izbucnit scandalul intrucat si cei de la AVP Soimul au venit la Sacel pt ca asa a hotarat AGVPS.Greseala APCR-ului in aceasta problema a fost alta si Vladeanu stie despre ce e vorbazuta83 scrie:nu te mai chinui GABI pt ca nu prea cred ca o sa rezolvi ceva din toata povestea asta,s-a vazut clar inainte de etapa de pe SACEL CINE ARE PUTERE ,cum unii din conducerea APCR ,au luat decizia ca lotul .
nu pot raspunde la aceasta intrebare.gabi scrie:piticu a fost rezerva nu manager. din pozitia lui nu ar fi putut face mare lucru in plus.
dar eu nu inteleg o chestie...daca am fi avut 2 manageri crezi ca s-ar fi schimbat ceva?
as spune sa nu exageram ca n-a fost asasinat presedintele la mv2 ca sa nu aflam adevarul niciodataandrei vladeanu scrie:nu pot raspunde la aceasta intrebare.gabi scrie:piticu a fost rezerva nu manager. din pozitia lui nu ar fi putut face mare lucru in plus.
dar eu nu inteleg o chestie...daca am fi avut 2 manageri crezi ca s-ar fi schimbat ceva?
insa am observat ca cineva de la planet a observat greseala (desigur, in urma calculelor) si a vrut s-o reclame.
gabi sandu (scuze daca nu am retinut bine, informatiile le am de aici, de pe forum) a spus atunci ca trebuie sa-si vada de pescuit nu de calcule.
tu spui acum ca nu a facut-o (ma rog, au facut-o) sincer, ci ca sa-si creeze un avantaj, un as in maneca.
adevarul nu-l va cunoaste nimeni, poate niciodata.
eu zic altceva. ca EI au observat greseala, voi nu.
iar pentru treaba asta nu sunt vinovati - apcr, arbitrii, planet sau andrei vladeanu. noi le avem pe ale noastre, gabi.