tu in calitate de organizator trebuia sa fii impartialandrei vladeanu scrie:
nu am niciun avantaj. doar faptul ca vorbim de singurul club APCR ajuns in finala. am tinut cu planet, e vreo crima?
iar aia cu tabela de marcaj nu merge...pentru ca tabela are rol informativ pentru spectatori nu pentru jucatori.
iar noi am tinut cont numai de ce ne-a comunicat arbitrul sef prin situatiile afisate. acele situatii nu erau facute de cineva oarecare (angajat sa afiseze rezultatul) ...erau modalitatea prin care arbitrul ne comunica noua(jucatorilor) situatia de pe teren. pentru ca la noi la pescuit terenul e cam mare si tocmai de aceea se centralizeaza rezutatele fiecarei echipe si apoi se intocmeste clasamentul.
managerii (managerul) nostru nu aveau cum sa calculeze cantitatile prinse de alte echipe. si nu avea nici un sens atata timp cat tu ai dispus afisarea acestora in spatele fiecarei echipe, dupa modelul de la Campionatul Mondial (bravo)...iar nea Cici a respectat asta si a actionat in consecinta (bravo). De unde era sa stim noi, sau sa ne gandim macar ca acele rezultate erau false la o anumita echipa. ex:standul B3.