HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ - partea a doua

Mesaj de Gabi Tomulescu »

andrei vladeanu scrie:
nu am niciun avantaj. doar faptul ca vorbim de singurul club APCR ajuns in finala. am tinut cu planet, e vreo crima?
tu in calitate de organizator trebuia sa fii impartial

iar aia cu tabela de marcaj nu merge...pentru ca tabela are rol informativ pentru spectatori nu pentru jucatori.
iar noi am tinut cont numai de ce ne-a comunicat arbitrul sef prin situatiile afisate. acele situatii nu erau facute de cineva oarecare (angajat sa afiseze rezultatul) ...erau modalitatea prin care arbitrul ne comunica noua(jucatorilor) situatia de pe teren. pentru ca la noi la pescuit terenul e cam mare si tocmai de aceea se centralizeaza rezutatele fiecarei echipe si apoi se intocmeste clasamentul.

managerii (managerul) nostru nu aveau cum sa calculeze cantitatile prinse de alte echipe. si nu avea nici un sens atata timp cat tu ai dispus afisarea acestora in spatele fiecarei echipe, dupa modelul de la Campionatul Mondial (bravo)...iar nea Cici a respectat asta si a actionat in consecinta (bravo). De unde era sa stim noi, sau sa ne gandim macar ca acele rezultate erau false la o anumita echipa. ex:standul B3.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

fisele autocopiative nu rezolvau situatia ta. pentru ca oricum trebuiau adunati pestii de pe toate fisele, iar totalul intermediar se putea gresi, bine - merci, si asa. iar fisele autocopiative sunt facute pentru ca inscrisurile de pe fisa pescarului sa semene cu cele de pe cea a arbitrului. iar in cazul acesta seamana.[/quote]
-----------------------------------------------------------------------------
Cum adica nu rezolvau situatia si mai rau incurca la intermediare Andrei?!
Daca dupa fiecare cantar afisezi rezultatele intermediare cum sa se greseasca sau sa nu se poata face calcule paralele. Fiecare isi poate vedea rezultatele macar si are in plus si timp destul pentru intocmirea contestatiei ( managerul poate sa faca acest lucru ). Nu mai scapa nimic insa trebuie sa se munceasca in plus si asa arbitrul isi va justifica si diurna,nuuu? Si aici e o gogorita. Arbitrul va trebui sa inchida fisele dupa fiecare cantar si sa realizeze clasamentul dupa fiecare cantar. Astfel veti elimina orice discutie sau suspiciune. Vorbesc tot din practicile unui campionat de pescuit national. Acolo nu sunt probleme de-astea si sunt foarte bine organizati.
Si mai stiti ce? Distractia e mult mai mare.
Urban culture.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

miyagi scrie: Daca dupa fiecare cantar afisezi rezultatele intermediare cum sa se greseasca sau sa nu se poata face calcule paralele. Fiecare isi poate vedea rezultatele macar si are in plus si timp destul pentru intocmirea contestatiei ( managerul poate sa faca acest lucru ). .
acum cine i-a oprit sa faca calcule paralele?
The One Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

andrei vladeanu scrie:
miyagi scrie: Daca dupa fiecare cantar afisezi rezultatele intermediare cum sa se greseasca sau sa nu se poata face calcule paralele. Fiecare isi poate vedea rezultatele macar si are in plus si timp destul pentru intocmirea contestatiei ( managerul poate sa faca acest lucru ). .
acum cine i-a oprit sa faca calcule paralele?
Din cate se intelege informatiile neclare din scripte.
Urban culture.

zuta83

Mesaj de zuta83 »

nu te mai chinui GABI pt ca nu prea cred ca o sa rezolvi ceva din toata povestea asta,s-a vazut clar inainte de etapa de pe SACEL CINE ARE PUTERE ,cum unii din conducerea APCR ,au luat decizia ca lotul PLANET SA INTRE DIRECT IN URMATOAREA ETAPA DE CALIFICARI.

Gabi Tomulescu

ca sa poti face calcule paralele corecte inseamna ca pe viitor fiecare manager sa aiba cate un exemplar de fisa de la fiecare echipa. adversa.
sau mnagerul nostru trebuia sa se duca la arbitru si sa-i ceara fisele. arbitrul 100 % i-ar fi spus " la ce-ti trebuie ai calulele facute si afisate"...sa mor io daca nu chiar suntem considerati tampiti.

ne invartim intr-un cerc si orice spunem este contraargumentat la nesfarsit pina candva, cand cei ce acum sustin ca totul a fost bine facut, intr-o alta situatie, fiind de cealalata parte a problemei, o sa spuna exact invers.

sa urmariti daca nu asa se va intampla.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

andrei vladeanu
Veteran

gabi scrie: sau mnagerul nostru trebuia sa se duca la arbitru si sa-i ceara fisele. arbitrul 100 % i-ar fi spus " la ce-ti trebuie ai calulele facute si afisate"...
1 ei bine, in momentul in care se intampla lucrul acesta (acoperit de mine) puteai sa ma acuzi de impartialitate

2 managerul vostru nu avea fizic cum sa se duca la arbitru sa-i ceara fisele pt simplul motiv ca s-a aflat acasa pe toata durta competitiei
The One Team

Gabi Tomulescu

gresit ...am avut un manager pe balta. de la urmatoarele concursuri o sa luam mai multi manageri si paznici atat pentru echipele adverse cat si pentru arbitrii si organizatori....
lotul nostru va fi compus din 114 oameni.
si cred ca vom supraveghea si locuintele celor implicati ca sa nu mai fie chiar nici o urma de indoiala.

eu nu te-am acuzat de impartialitate...tu ai spus negru pe alb ca ai tinut cu Planet. a da am uitat Gabi Sandu e vice. si Mircea? nu e tot vice? pe ce criterii ai facut diferente intre cei doi.

ce faci tu foarte bine ...e sa scoti in evidenta unde am gresit noi...ce probleme am avut noi...cum nu am stiut sa ne pazim....etc.

iti readuc aminte ca niciodata nu am acuzat pe nimeni de furt sau excrocherii la nici un concurs.si ca mine, nici ceilalti colegi nu au facut asta.
si atunci cum puteam sa ne pazim de ceva ce noi eram convinsi ca nu se face...asta nu mai vrei sa intelegi?
tu vorbesti cu atata usurinta despre ce s-a intamplat, de parca ti se pare unu lucru absolut normal si posibil sa se intample la orice concurs.

de acum incolo ne vom pazi si spatele ...pentru ca pina acum eram convinsi ca adversarii sunt in fata noastra.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

andrei vladeanu
Veteran

gabi scrie:gresit ...am avut un manager pe balta. de la urmatoarele concursuri o sa luam mai multi manageri si paznici atat pentru echipele adverse cat si pentru arbitrii si organizatori....
lotul nostru va fi compus din 114 oameni.
si cred ca vom supraveghea si locuintele celor implicati ca sa nu mai fie chiar nici o urma de indoiala..
sa nu sarim in extrema cealalta. cred ca cel mai bine este sa aveti pe balta 2 (doi) manageri, asa cum zice regulamentul.

la voi unul era acasa, iar celalalt la jumatatea concursului a intrat cu tine in stand ca sa repare o greseala catastrofala pe care a facut-o tot el.
The One Team

Gabi Tomulescu

arbitrii nu au nici o vina...organizatorii nu au nici o vina...Andrei Vladeanu nu are nici o vina...PlanetCarp nu au nici o vina...Doamne fereste.
Singurii vinovati suntem noi, Carping Club ca : am avut incredere in Gabi Sandu si ca am afisat o relatie de prietenie cu Lotul Planet, ca nu am avut arbitrii instruiti sa ne avantajeze de cate ori au ocazia, ca Piticu de cate ori a avut o discutie legata de acest Campionat nu si-a vazut absolut niciodata interesul propriu ci a vizat interesul comun al tuturor loturilor, si a propus tot timpul lucruri de interes comun - in consecinta Piticu a fost carne de tun.
Pentru toti cei care vreti sa participati la Campionatul National daca veniti cu gandul numai la pescuit ...mai bine ramaneti acasa. aici e o complexitate de actiuni care duc la succesul final.
Sa inceapa nenorocirile...!!!!!!!
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”