HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
victoras h

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Mesaj de victoras h »

Cristi Y scrie:@victoras h

dar de fapt tu cine esti de analizezi calitatile sau defectele echipei senzor si hotarasti tu daca rezultatele echipei sunt demne sau nu de mandria ta
salut dle cristi

nu hotarasc nimic si nici nu doresc sa analizez performantele remarcabile, reale ale echipei senzor, doresc doar sa spun ca ceva...ar trebui schimbat, ca prea multe nenorociri se intampla, ca prea multe concursuri se termina cu scandal si suspiciuni.

cu respect,,

victor hodorog

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ victoras h

este perfect adevarat ca pescuitul la crap a ajuns o bataie de joc dar nu cred ca va duce niciodata la ceva bun lupta asta a orgoliilor. De fapt competitia a devenit o infruntare a ambitiilor si a rafuelilor personale.
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

victoras h

Mesaj de victoras h »

Cornel Serbu:
"apropos de emisiunea mincinosii...a aparut acolo o fantoma care tinea isonul cuiva sustinand ca echipa carping nu a fost bine manageriata ...probabil ca voia el sa-l invete pe sorin rudeanu cum se manageriaza cu adevarat o echipa de pescuit ca sa poti baga in buzunarul propriu niste euroi... incep sa cred ca s-a gresit cand s-a musamalizat furtul comis de acest individ al carui loc este la "racoare" nu in fata camerelor de luat vederi"

Vladut Mateianu:

"Pana mai ieri erati prieteni cu Rosioru, jucati carti si beati impreuna.... iar acum ......pacat."

Andrei Vladeanu:

"Vom inainta cazul avocatului APCR, pentru urmarirea debitorului Cornel Rosioru."

...speachless :roll:

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

este frumos ce spuneti voi despre sport si despre schimbari, dar astea sunt aproape imposibil de realizat in ziua de azi...nu vedeti ca sportul adevarat aproape a disparut, intrecerile asa zis sporive sunt acum un adevarat razboi si nu neaparat al orgoliilor, al ambitiilor si al rafuielilor personale, cat un razboi al banilor si al puterii, un razboi ce nu mai are nicio treaba cu sportul si in care se folosesc toate mijloacele pentru invingerea adversarului nu pentru victoria asupra partenerului de intrecere, care incet, incet a devenit "dusman"...lucrurile astea, la o observatie atenta le veti gasi in toate sporturile din zilele noastre...ce vrem noi, tatae, sunt nostalgii, zau !

pescuitul la crap era culmea sa se lase mai prejos...mai ales ca seamana foarte mult cu sportul :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

victoras h scrie:Andrei Vladeanu:

"Vom inainta cazul avocatului APCR, pentru urmarirea debitorului Cornel Rosioru."

...speachless :roll:
pai eu cred ca de aici pleaca adevarata musamalizare...rosioru nu este un debitor, este un hot si un farsor, sa fim seriosi !...daca unora le-a placut ca le-a bagat mana in buzunar si apoi a incercat sa-i prosteasca, sa le fie de bine, dar eu nu pot accepta asa ceva de la un individ care mai facea si pe moralistul sub niste nume fictive pe aici :oops:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Andrei Vladeanu:

...speachless :roll:[/quote]

Poate urmarirea infractorului Cornel Rosioru . :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Pasa

Mesaj de Pasa »

ALO GATA CU VRAJEALA LASATI-L PE DOMNUL PRESEDINTE MIRCEA SANDU (A. V.) IN PACE CA ARE TREABA CU CAMPIONATUL MONDIAL
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@victor hodorog

te-am rugat sa nu mai te amesteci tu in discutiile legate de pescuit, cum nici noi, pescarii, nu ne-am bagat pe forumul de desene animate condus de tine.....

nu te forta sa-mi raspunzi. :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

victoras h

Mesaj de victoras h »

la aberatii nu am cum sa raspund...

Pasa

Mesaj de Pasa »

da nu va intelegeti sa terminati gata stop joc vladut inchide te rog porcaria asta sa nu-si mai dea astia cu desene animate cu parerea
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”