INTALNIRE "MOMENT 0"

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
alexdumi80
Puncte: 0

Re: INTALNIRE "MOMENT 0"

Mesaj de alexdumi80 »

in rezumatul pus de doamna daniela la punctul 5 unde se propune bani (interventia lui Gabi Sandu ) pentru echipa nationala citez "in taxa pe care cluburile o vor plati la uniune, sa se prevada o suma in acest scop (s-a apropus
1000 Euro/club – domnul Gabi Sandu) " se poate interpreta gresit .

Aceasta nu cred ca este cotizatia clubului la "uniune"

@ zarguzon - in legatura cu CN 2013 s-au vehiculat destule variante si optiuni : 3 manse ; 2 manse ; 1 mansa - diferite taxe de inscriere , diferite variante de organizare , in final au fost intrebati cei prezenti , care ar fi taxa maxima pe care ar plati ca sa se tina o singura mansa si asa a iesit aceasta suma de 3000 euro .

Un calcul facut grosier pentru costurile unei etape a fost de 25.000 euro , iar de aici se poate imparti la cate cluburi vin la CN poate sa iasa o taxa si de 1000 euro , asta fara sa se asigure un buget pentru echipa nationala si permierea cluburilor pentru non-combat.

Cum am spus mai sus : toate aceste discutii sunt inutile daca AGVPS nu accepta contidile noastre .

alexdumi80

Mesaj de alexdumi80 »

Ovidiu Oancea scrie:
alexdumi80 scrie:Cred ca sumele nu sunt atât de importante in acest moment. Ele sunt niște propuneri care nici nu sunt acceptate de cluburi nici nu reflecta realitatile.

Ganditi-va ca daca "uniunea" va avea si grija echipei naționale , vor putea fi deplasari si mai scumpe sau mai ieftine .
Cred ca trebuie sa avem răbdare sa vedem ce răspuns avem in legătura cu cerintele noastre către agvps si abia după aia sa se elaboreze statutul si organigrama "Uniuni" bugete ai alte treburi organizatorice.
Serios?

"4. Referitor la organizarea CN din acest an si tinand cont de dificultatile financiare pe care le au
unele cluburi, participantii au luat in calcul cele 3 variante posibile de desfasurare a CN in 3 etape,
in 2 etape si intr-o singura etapa. Solutia agreata de majoritatea celor prezenti este urmatoarea:
- cea mai convenabila varianta pentru 2013 este ca CN sa se desfasoare intr-o singura etapa,
programata la jumatatea lunii iunie.
- Taxa de participare la CN sa fie de 3000 Euro/club.

te rog incearca sa pui intrebarea completa .
Serios ? da consider ca sumele in momentul de fata nu sunt importante pentru ca nu stim daca Agvps accepta conditile noastre.

Daca nu le accepta si vor fii 3 manse , mai conteaza ce s-a discutat la Constanta , mai conteaza daca suntem sau nu " uniune "

Personal am intrebat 3 persoane ( Marian Constantin - overten ; Victor Oana - pelicanu ; Florentin Iuga - carpzone ) care ar fi suma maxima pe care ar plati-o ca taxa pentru o singgura etapa . Acesta a fost un raspuns , plus ca s-a mai precizat ca la aceasta taxa vin destul de multe cluburi din cele 18 de anul trecut.

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

alexdumi80 scrie:
Ovidiu Oancea scrie:
alexdumi80 scrie:Cred ca sumele nu sunt atât de importante in acest moment. Ele sunt niște propuneri care nici nu sunt acceptate de cluburi nici nu reflecta realitatile.

Ganditi-va ca daca "uniunea" va avea si grija echipei naționale , vor putea fi deplasari si mai scumpe sau mai ieftine .
Cred ca trebuie sa avem răbdare sa vedem ce răspuns avem in legătura cu cerintele noastre către agvps si abia după aia sa se elaboreze statutul si organigrama "Uniuni" bugete ai alte treburi organizatorice.
Serios?

"4. Referitor la organizarea CN din acest an si tinand cont de dificultatile financiare pe care le au
unele cluburi, participantii au luat in calcul cele 3 variante posibile de desfasurare a CN in 3 etape,
in 2 etape si intr-o singura etapa. Solutia agreata de majoritatea celor prezenti este urmatoarea:
- cea mai convenabila varianta pentru 2013 este ca CN sa se desfasoare intr-o singura etapa,
programata la jumatatea lunii iunie.
- Taxa de participare la CN sa fie de 3000 Euro/club.
te rog incearca sa pui intrebarea completa .
Serios ? da consider ca sumele in momentul de fata nu sunt importante pentru ca nu stim daca Agvps accepta conditile noastre.

Daca nu le accepta si vor fii 3 manse , mai conteaza ce s-a discutat la Constanta , mai conteaza daca suntem sau nu " uniune "

Personal am intrebat 3 persoane ( Marian Constantin - overten ; Victor Oana - pelicanu ; Florentin Iuga - carpzone ) care ar fi suma maxima pe care ar plati-o ca taxa pentru o singgura etapa . Acesta a fost un raspuns , plus ca s-a mai precizat ca la aceasta taxa vin destul de multe cluburi din cele 18 de anul trecut.
Ok. Spui ca aceasta varianta de taxa nici macar nu a fost acceptata de cluburi, iar in textul citat de mine scrie ca este solutia agreata de majoritatea cluburilor. Care este varianta corecta?

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Taxele sunt un subiect sensibil si trebuie rediscutate daca afecteaza inscrierea mai multor cluburi in CN. Trebuie sa gasim un echilibru in asa fel incat sa atragem cat mai multe cluburi care sa participe la CN dar totodata banii stransi trebuie sa acopere organizarea campionatului, deplasarea la CM a echipei nationale si functionarea uniunii.

Un lucru important este ca s-a acceptat jucarea campionatului intr-o singura etapa. Va reduce considerabil cheltuielile cu organizarea cat si cheltuiala cluburilor. Totodata, luati in calcul ca vor fi si premii exact ca la un concurs privat.

alexdumi80

Mesaj de alexdumi80 »

@ovidiu - a fost supus la vot doar in cate manse sa fie acest CN 2013. La asta face referire texut ingrosat din rezumat.

Dupa acest vot au fost multe discutii cat sa fie aceasta taxa ( am auzit variante de la 3000 ron pana la 5.000 euro) , dar nu ai cum sa stabilesti o taxa fixa atata timp cat nu stii urmatoarele lucruri si nu s-au votat :

1. Daca AGVPS -ul este sau nu este de acord cu aceasta propunere .
2. Daca se mai respecta divizile sau nu .
3. Cate cluburi isi exprima dorinta de a veni ( daca vin multe ai mai multi arbitri , mai putine ai alt cost cu arbitri) si Cat costa exact organizarea unei singure etape ( tot in fuctie de numarul cluburilor ) .

Sunt prea multi de DACA si prea multe necunoscute, care nu depind numai de noi , ci si de Agvps.

Cu cat dispar din acesti DACA cu atat poti sa vorbesti de organizarea CN , mai ales ca el trebuie gandit sa functioneze pe mai multi ani.

Trebuie sa avem rabdare pana pe data de 19.02.2013 dupa sedinta AGVPS ca atunci o sa vedem in ce directie o luam.

Pana atunci sunt doar vorbe sis propuneri fara nici un temei real.

Din punctul meu de vedere ar trebui sa discutam daca e ce ar trebui sa cerem la agvps ca sa fim lasati sa ne organizam "noi".

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Parerea mea este ca vom reusi sa progresam doar in momentul in care CN-ul si competitia in general vor deveni fenomene de masa. Oamenii sa se inghesuie sa participe si sa isi masoare fortele. In acest mod creste baza de selectie, sunt atrasi sponsori, poate carpfishing-ul va avea sanse sa fie considerat sport, cresc veniturile producatorilor de nada, cresc veniturile celor care gazduiesc competitiile, sunt bani pentru lot, creste importanta pescuitului la AGVPS si politic vorbind etc. Cat timp CN va fi bucataria catorva cluburi (mai putine zic eu in situatia de fata), cu sau fara uniuni, momente 0, etc nu vom trece la nivelul urmator.

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

alexdumi80 scrie:@ovidiu - a fost supus la vot doar in cate manse sa fie acest CN 2013. La asta face referire texut ingrosat din rezumat.

Dupa acest vot au fost multe discutii cat sa fie aceasta taxa ( am auzit variante de la 3000 ron pana la 5.000 euro) , dar nu ai cum sa stabilesti o taxa fixa atata timp cat nu stii urmatoarele lucruri si nu s-au votat :

1. Daca AGVPS -ul este sau nu este de acord cu aceasta propunere .
2. Daca se mai respecta divizile sau nu .
3. Cate cluburi isi exprima dorinta de a veni ( daca vin multe ai mai multi arbitri , mai putine ai alt cost cu arbitri) si Cat costa exact organizarea unei singure etape ( tot in fuctie de numarul cluburilor ) .

Sunt prea multi de DACA si prea multe necunoscute, care nu depind numai de noi , ci si de Agvps.

Cu cat dispar din acesti DACA cu atat poti sa vorbesti de organizarea CN , mai ales ca el trebuie gandit sa functioneze pe mai multi ani.

Trebuie sa avem rabdare pana pe data de 19.02.2013 dupa sedinta AGVPS ca atunci o sa vedem in ce directie o luam.

Pana atunci sunt doar vorbe sis propuneri fara nici un temei real.

Din punctul meu de vedere ar trebui sa discutam daca e ce ar trebui sa cerem la agvps ca sa fim lasati sa ne organizam "noi".
Avem rabdare, nu e asta problema. Inteleg ce spui si care sunt constrangerile. Eu pur si simplu nu intelegeam de ce este atat entuziasm cu privire la deciziile din acest moment 0... Pentru ca se iau intotdeauna decizii punctuale si nu sta nimeni sa priveasca la strategia de viitor. Tot timpul se voteaza repede niste lucruri asa... Cum a fost la ultima sedinta ajvps de exemplu. Pac acum e momentul 0 in 2 zile cine nu e gata il iau cu lopata, repede, tzac pac s-a votat la revedere.

Nu ma intelege gresit ca nu am nimic cu nimeni... Constientizez doar ca este foarte greu spre imposibil sa apara un proiect serios in fenomenul asta.

alexdumi80

Mesaj de alexdumi80 »

Ovidiu Oancea scrie:Parerea mea este ca vom reusi sa progresam doar in momentul in care CN-ul si competitia in general vor deveni fenomene de masa. Oamenii sa se inghesuie sa participe si sa isi masoare fortele. In acest mod creste baza de selectie, sunt atrasi sponsori, poate carpfishing-ul va avea sanse sa fie considerat sport, cresc veniturile producatorilor de nada, cresc veniturile celor care gazduiesc competitiile, sunt bani pentru lot, creste importanta pescuitului la AGVPS si politic vorbind etc. Cat timp CN va fi bucataria catorva cluburi (mai putine zic eu in situatia de fata), cu sau fara uniuni, momente 0, etc nu vom trece la nivelul urmator.

Un bun punct de vedere ... sunt perfect de acord cu tine , ca cu cat masa de mediatizare va fii mai mare cu atat creste si interesul persoanelor juridice .

S-a sustinut ca la CN sa participe cat mai multa lume , dar ca sa avansezi trebuie sa ai un schelet de functionare ( federatie , uniune, regulamente si alte lucruri ) care ramane valabil cat mai mult si nu se schimba de la an la an . Aici e problema de a avansa nesiguranta zilei de maine .

Stiu ca este greu de reaizat , dar este o sansa .... si trebuie sa credem in ea. Cred ca acum exista un avantaj care ne poate ajuta in relatia cu Agvps .
Oricum daca aceasta sansa se va realiza , anul 2013 va fi un an de tranzitie ..... nimeni nu se va putea organiza asa de repede si s-a discutat si aceasta problema sa se lase oamenilor sansa sa adere la aceasta sansa , nu sa se faca repede toc-poc.
ca ramura sportiva nu poti participa fara sa fii sportiv ( afiliat unui club sau organizatii )

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

gabisandu scrie:Un lucru important este ca s-a acceptat jucarea campionatului intr-o singura etapa. Va reduce considerabil cheltuielile cu organizarea cat si cheltuiala cluburilor. .
de unde ai scos-o pe asta?....cine a hotarat acest lucru?...
regulamentul a fost facut pentru trei ani!...
BARICADA CARP CLUB

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

dan _city_center scrie:
gabisandu scrie:Un lucru important este ca s-a acceptat jucarea campionatului intr-o singura etapa. Va reduce considerabil cheltuielile cu organizarea cat si cheltuiala cluburilor. .
de unde ai scos-o pe asta?....cine a hotarat acest lucru?...
Citeste cu mare atentie si nu inlocui cuvintele spuse de mine.
Am spus ca s-a acceptat si nu ca s-a hotarat.
Majoritatea cluburilor care au votat la Mamaia au fost de acord cu aceasta varianta de CN. Doar 4 loturi au fost de acord cu 3 etape. Adica, daca se hotaraste o varianta de CN in 3 etape doar cateva loturi vor participa.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”