Moderator: gor965
Ovidiu Oancea scrie:Serios?alexdumi80 scrie:Cred ca sumele nu sunt atât de importante in acest moment. Ele sunt niște propuneri care nici nu sunt acceptate de cluburi nici nu reflecta realitatile.
Ganditi-va ca daca "uniunea" va avea si grija echipei naționale , vor putea fi deplasari si mai scumpe sau mai ieftine .
Cred ca trebuie sa avem răbdare sa vedem ce răspuns avem in legătura cu cerintele noastre către agvps si abia după aia sa se elaboreze statutul si organigrama "Uniuni" bugete ai alte treburi organizatorice.
"4. Referitor la organizarea CN din acest an si tinand cont de dificultatile financiare pe care le au
unele cluburi, participantii au luat in calcul cele 3 variante posibile de desfasurare a CN in 3 etape,
in 2 etape si intr-o singura etapa. Solutia agreata de majoritatea celor prezenti este urmatoarea:
- cea mai convenabila varianta pentru 2013 este ca CN sa se desfasoare intr-o singura etapa,
programata la jumatatea lunii iunie.
- Taxa de participare la CN sa fie de 3000 Euro/club.
Ok. Spui ca aceasta varianta de taxa nici macar nu a fost acceptata de cluburi, iar in textul citat de mine scrie ca este solutia agreata de majoritatea cluburilor. Care este varianta corecta?alexdumi80 scrie:te rog incearca sa pui intrebarea completa .Ovidiu Oancea scrie:Serios?alexdumi80 scrie:Cred ca sumele nu sunt atât de importante in acest moment. Ele sunt niște propuneri care nici nu sunt acceptate de cluburi nici nu reflecta realitatile.
Ganditi-va ca daca "uniunea" va avea si grija echipei naționale , vor putea fi deplasari si mai scumpe sau mai ieftine .
Cred ca trebuie sa avem răbdare sa vedem ce răspuns avem in legătura cu cerintele noastre către agvps si abia după aia sa se elaboreze statutul si organigrama "Uniuni" bugete ai alte treburi organizatorice.
"4. Referitor la organizarea CN din acest an si tinand cont de dificultatile financiare pe care le au
unele cluburi, participantii au luat in calcul cele 3 variante posibile de desfasurare a CN in 3 etape,
in 2 etape si intr-o singura etapa. Solutia agreata de majoritatea celor prezenti este urmatoarea:
- cea mai convenabila varianta pentru 2013 este ca CN sa se desfasoare intr-o singura etapa,
programata la jumatatea lunii iunie.
- Taxa de participare la CN sa fie de 3000 Euro/club.
Serios ? da consider ca sumele in momentul de fata nu sunt importante pentru ca nu stim daca Agvps accepta conditile noastre.
Daca nu le accepta si vor fii 3 manse , mai conteaza ce s-a discutat la Constanta , mai conteaza daca suntem sau nu " uniune "
Personal am intrebat 3 persoane ( Marian Constantin - overten ; Victor Oana - pelicanu ; Florentin Iuga - carpzone ) care ar fi suma maxima pe care ar plati-o ca taxa pentru o singgura etapa . Acesta a fost un raspuns , plus ca s-a mai precizat ca la aceasta taxa vin destul de multe cluburi din cele 18 de anul trecut.
Avem rabdare, nu e asta problema. Inteleg ce spui si care sunt constrangerile. Eu pur si simplu nu intelegeam de ce este atat entuziasm cu privire la deciziile din acest moment 0... Pentru ca se iau intotdeauna decizii punctuale si nu sta nimeni sa priveasca la strategia de viitor. Tot timpul se voteaza repede niste lucruri asa... Cum a fost la ultima sedinta ajvps de exemplu. Pac acum e momentul 0 in 2 zile cine nu e gata il iau cu lopata, repede, tzac pac s-a votat la revedere.alexdumi80 scrie:@ovidiu - a fost supus la vot doar in cate manse sa fie acest CN 2013. La asta face referire texut ingrosat din rezumat.
Dupa acest vot au fost multe discutii cat sa fie aceasta taxa ( am auzit variante de la 3000 ron pana la 5.000 euro) , dar nu ai cum sa stabilesti o taxa fixa atata timp cat nu stii urmatoarele lucruri si nu s-au votat :
1. Daca AGVPS -ul este sau nu este de acord cu aceasta propunere .
2. Daca se mai respecta divizile sau nu .
3. Cate cluburi isi exprima dorinta de a veni ( daca vin multe ai mai multi arbitri , mai putine ai alt cost cu arbitri) si Cat costa exact organizarea unei singure etape ( tot in fuctie de numarul cluburilor ) .
Sunt prea multi de DACA si prea multe necunoscute, care nu depind numai de noi , ci si de Agvps.
Cu cat dispar din acesti DACA cu atat poti sa vorbesti de organizarea CN , mai ales ca el trebuie gandit sa functioneze pe mai multi ani.
Trebuie sa avem rabdare pana pe data de 19.02.2013 dupa sedinta AGVPS ca atunci o sa vedem in ce directie o luam.
Pana atunci sunt doar vorbe sis propuneri fara nici un temei real.
Din punctul meu de vedere ar trebui sa discutam daca e ce ar trebui sa cerem la agvps ca sa fim lasati sa ne organizam "noi".
Ovidiu Oancea scrie:Parerea mea este ca vom reusi sa progresam doar in momentul in care CN-ul si competitia in general vor deveni fenomene de masa. Oamenii sa se inghesuie sa participe si sa isi masoare fortele. In acest mod creste baza de selectie, sunt atrasi sponsori, poate carpfishing-ul va avea sanse sa fie considerat sport, cresc veniturile producatorilor de nada, cresc veniturile celor care gazduiesc competitiile, sunt bani pentru lot, creste importanta pescuitului la AGVPS si politic vorbind etc. Cat timp CN va fi bucataria catorva cluburi (mai putine zic eu in situatia de fata), cu sau fara uniuni, momente 0, etc nu vom trece la nivelul urmator.
de unde ai scos-o pe asta?....cine a hotarat acest lucru?...gabisandu scrie:Un lucru important este ca s-a acceptat jucarea campionatului intr-o singura etapa. Va reduce considerabil cheltuielile cu organizarea cat si cheltuiala cluburilor. .
Citeste cu mare atentie si nu inlocui cuvintele spuse de mine.dan _city_center scrie:de unde ai scos-o pe asta?....cine a hotarat acest lucru?...gabisandu scrie:Un lucru important este ca s-a acceptat jucarea campionatului intr-o singura etapa. Va reduce considerabil cheltuielile cu organizarea cat si cheltuiala cluburilor. .