Moderator: gor965
1 liga si apcr nu trebuie dizolvate pentru ca in noua organizare vor intra cluburile care fac parte din aceste asociatii ,iar cele 2 entitati pot functiona mai departe fara implicare in campionatul national .Catalin Bujita scrie:uitandu-ma aseara la pvtv, am fost lamurit de catre invitatul emisiunii cam care ar fi sansele de reusita ale acestui proiect, sau mai bine zis care ar fi conditiile ce trebuiesc indeplinite: dizolvarea LC si APCR (asta nu am inteles de ce?!), dezafilierea Carping, Acvila, Soimul (si alte entitati similare lor dar care nu au fost pomenite iar eu nu le cunosc) si asta in mod benevol, + afilierea acestei organizatii la AGVPS. Abia apoi se poate vorbi despre organizarea CN
Ce scop ar mai avea APCR si LIGA, in cazul infiintarii Uniunii ? !oanavictor scrie:.........................
1 liga si apcr nu trebuie dizolvate pentru ca in noua organizare vor intra cluburile care fac parte din aceste asociatii ,iar cele 2 entitati pot functiona mai departe fara implicare in campionatul national .
...........
variante de rezerva si loc de refugiu pentru un eventual esec al uniunii in primii 2 anigor965 scrie:Ce scop ar mai avea APCR si LIGA, in cazul infiintarii Uniunii ? !oanavictor scrie:.........................
1 liga si apcr nu trebuie dizolvate pentru ca in noua organizare vor intra cluburile care fac parte din aceste asociatii ,iar cele 2 entitati pot functiona mai departe fara implicare in campionatul national .
...........
opozitie?oanavictor scrie:variante de rezerva si loc de refugiu pentru un eventual esec al uniunii in primii 2 anigor965 scrie:Ce scop ar mai avea APCR si LIGA, in cazul infiintarii Uniunii ? !oanavictor scrie:.........................
...........
parerea mea este ca trebuie sa existe intotdeauna o minima rezerva .....si spun asta gandindu-ma doar la faptul ca agvps-ul se poate razgandi oricand in functie de interesulul de moment .......iau in calcul momentul actual cand noi cei de la crap avem o promisiune de neamestec in treburile interne iar cei de la rapitor au avut un protocol de neamestec iar in clipa de fata nu-l mai au !andrei vladeanu scrie:eu am spus-o si la c-ta, pentru ca aceasta uniune de cluburi sa functioneze, campionatul national trebuie sa se desfasoare NUMAI IN CADRUL EI.
fara variante de rezerva, de refugiu si fara opozitie decat in cadrul asociatiei.
altfel, se repeta episodul APCR 2010. sa-l repete cine are timp si bani pt asa ceva si e atat de prost sa nu invete din greseli.
nu te-ai schimbat.......oanavictor scrie:parerea mea este ca trebuie sa existe intotdeauna o minima rezerva .....si spun asta gandindu-ma doar la faptul ca agvps-ul se poate razgandi oricand in functie de interesulul de moment .......iau in calcul momentul actual cand noi cei de la crap avem o promisiune de neamestec in treburile interne iar cei de la rapitor au avut un protocol de neamestec iar in clipa de fata nu-l mai au !andrei vladeanu scrie:eu am spus-o si la c-ta, pentru ca aceasta uniune de cluburi sa functioneze, campionatul national trebuie sa se desfasoare NUMAI IN CADRUL EI.
fara variante de rezerva, de refugiu si fara opozitie decat in cadrul asociatiei.
altfel, se repeta episodul APCR 2010. sa-l repete cine are timp si bani pt asa ceva si e atat de prost sa nu invete din greseli.
nu m-am gandit nici o clipa ca treburile in cadrul uniunii nu vor merge din cauza cluburilor sau a conducatorilor uniunii !