Moderator: gor965
Cum poti sa spui ca RSC nu-ti spune nimic: sunt singurul care dialogheaza cu tine??Daniela scrie:Multumesc! Ne-am cunoscut cumva? Pe multi dintre forumisti ii stiu dar RSC nu-mi spune nimic.
gor965 scrie:Am si eu o nelamurire (de fapt mai multe) dupa cele auzite aseara la PvTv ...daca se face Uniunea asta, ce se intampla mai departe cu APCR si Liga ?...mai au vre-un rost ? Cei aflati acum la conducerea acestor asociatii considera ca mai e oportuna mentinerea lor in viata, in paralel cu Uniunea ?
cornel.s scrie:claudiue scrie:Daca inmultim cu 3 etape, ar fi 81.000, numai din participari. Daca se mai introduce si o taxa de afiliere, modica / membru, de sa zicem 300 de lei / an am avea 27.000 + 81.000 = 108.000.
Si acum incepe sa scazi cat consideri tu pentru fiecare "manuta" bagata mai aproape sau mai departe de cot sa vezi daca mai iese suma pe plus..cornel.s scrie: Daca cifrele astea pot fi sustenabile se mai pot adauga din prima divizie aproximativ 100 membri x 300 lei / taxa = 30.000 lei, plus inca 10.000 ( 30% din incasarile pe prima etapa ) si in final ar rezulta 148.000.
Daca mai adaugam contractele de sponsorizare se va putea ajunge la un buget anual, rotunjit lejer, de 200.000 euro.
De cat ar avea nevoie CN-ul si CM-ul?
Bai Eugene, daca tu pe toti din jurul tau ii vezi hoti si fierti pe "ciordeala" de ce nu te muti ma nene in alta tara?eugen dragnea scrie: Si acum incepe sa scazi cat consideri tu pentru fiecare "manuta" bagata mai aproape sau mai departe de cot sa vezi daca mai iese suma pe plus..Ai uitat ca traim in Romanika ?!
Eu am spus ca as vrea sa-mi fie reprezentate interesele de Domnul Florin Carstocea. Nu pot si nu vreau sa cred ca si-ar manji mainile cu niste bani marunti. Plus ca la vremuri noi vin oameni noi si mai exista si justitie in tara asta. Vorba lui Dan, daca nu vedem padurea de copaci mai bine nu mai facem nimic si stam acasa. Sau mergem cu totii la Apa Caldaeugen dragnea scrie:Si acum incepe sa scazi cat consideri tu pentru fiecare "manuta" bagata mai aproape sau mai departe de cot sa vezi daca mai iese suma pe plus..cornel.s scrie: Daca cifrele astea pot fi sustenabile se mai pot adauga din prima divizie aproximativ 100 membri x 300 lei / taxa = 30.000 lei, plus inca 10.000 ( 30% din incasarile pe prima etapa ) si in final ar rezulta 148.000.
Daca mai adaugam contractele de sponsorizare se va putea ajunge la un buget anual, rotunjit lejer, de 200.000 euro.
De cat ar avea nevoie CN-ul si CM-ul?Ai uitat ca traim in Romanika ?!