Moderator: gor965
Lasa ma ca e mai bine cu 18 echipe in finala.gabi scrie:corect Barbule cel eliminatoriu dar cu 2 echipe in finala. cu 3 am trait-o in 2010.
da,da,da si dupa un 1-1-1 ati sarit peste o mansa...imi aduc aminte. foarte corect....normalitategabisandu scrie:Vezi ca in 2010 la toate etapele pe unde ne-am intalnit ti-ai luat bataie mai putin la finala. Noi am castigat in fata voastra de 3 ori si voi o singura data. Cu toate astea CN s-a jucat pana in ultimul minut. Noi am facut de 2 ori 1-1-1 si tot s-a jucat CN pana in ultimul minut. Aia se numea normalitate.
Na ca acum ati facut si voi 1-1-1 numai ca sunteti CN dupa prima etapa. Te felicit pentru castigarea CN.
da ma dar si atunci au fost probleme la Sacel...in finala. Ai vazut cate acuze s-au adus.barbumarius scrie:@ Gabi
In 2009 cred ca s-a eliminat cel mai mult din factorul bulan si eram aproape sa eliminam si noncombatul.
Trebuie gandit ceva aproape de acel sistem.
Iti aduc aminte ca public, aici pe forum, am spus ca noi nu suntem de acord cu decizia AGVPS si ne-am prezentat la etapa.gabi scrie:da,da,da si dupa un 1-1-1 ati sarit peste o mansa...imi aduc aminte. foarte corect....normalitate
felicitari pentru 2010
Gabi ........din cate imi aduc aminte ,la plecare ,deci dupa ce au iesit la iveala ilegalitatile comise de Cristi Rudeanu ,ne-am intalnit si te''am felicitat in mod personal pentru rezultat ....si te rog sa confirmi sau sa infirmi acest lucru .,nimeni nu a contestat faptul ca tu nu ai fi prins pestele asa cum vrei sa insinuezi vizita mea pe locul tau de pescuit ........eram disperat ca eu nu prind peste si vroiam sa ma lamuresc daca gresesc ceva sau nu si binenteles ca nu aveam la cine sa ma duc decat la acest messi din pescuitul romanesc..........ca sa invat si eu ceva .gabi scrie:Nea Victore da de ce ai mai venit la standul nostru cand am trecut pe unu. Ai vrut sa te convingi ca prindem pestele...si ca nu vine pe calea ferata...urat ce ai gandit. Noi pescuim cu lansinete si cu mulinete...sa nu uiti asta
sa nu uiti de pariu...vreau sa-mi iau apartament ca m-am saturat de chirie.
@ gabi ----- poti raspunde la aceasta intrebare ?alexdumi80 scrie:Cine garanteaza asta? Softul ala care a facut grilele care a avut grija ca 2 loturi sa nu fie unul langa altul conform normelor CIPS?gabi scrie:Carping nu va mai avea nici o grila cu cap de sector. La fel si celelalte loturi care au avut capat de sector acum.Un lot nu poate avea o grila cu capat de sector decat o singura data pe durata celor 3 manse.
Nu am nimic cu pescari care au muncit pentru rezultat. Ei au facut un simplu lucru : acela sa pescuiasca cum stiu