JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ Dan Badarcea

multumesc pentru felicitari....
nu trec nimic la semnatura...mai e mult pina departe si chiar exista riscul sa fim interzisi.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Vezi ca in 2010 la toate etapele pe unde ne-am intalnit ti-ai luat bataie mai putin la finala. Noi am castigat in fata voastra de 3 ori si voi o singura data. Cu toate astea CN s-a jucat pana in ultimul minut. Noi am facut de 2 ori 1-1-1 si tot s-a jucat CN pana in ultimul minut. Aia se numea normalitate.
Na ca acum ati facut si voi 1-1-1 numai ca sunteti CN dupa prima etapa. Te felicit pentru castigarea CN.

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

@ Gabi
In 2009 cred ca s-a eliminat cel mai mult din factorul bulan si eram aproape sa eliminam si noncombatul.
Trebuie gandit ceva aproape de acel sistem.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

gabi scrie:corect Barbule cel eliminatoriu dar cu 2 echipe in finala. cu 3 am trait-o in 2010.
Lasa ma ca e mai bine cu 18 echipe in finala. :roll:

Gabi Tomulescu

gabisandu scrie:Vezi ca in 2010 la toate etapele pe unde ne-am intalnit ti-ai luat bataie mai putin la finala. Noi am castigat in fata voastra de 3 ori si voi o singura data. Cu toate astea CN s-a jucat pana in ultimul minut. Noi am facut de 2 ori 1-1-1 si tot s-a jucat CN pana in ultimul minut. Aia se numea normalitate.
Na ca acum ati facut si voi 1-1-1 numai ca sunteti CN dupa prima etapa. Te felicit pentru castigarea CN.
da,da,da si dupa un 1-1-1 ati sarit peste o mansa...imi aduc aminte. foarte corect....normalitate
felicitari pentru 2010
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Mi se parea normal ca o echipa dintr-un lot sa pescuiasca in fiecare etapa pe alt sector.

Gabi Tomulescu

barbumarius scrie:@ Gabi
In 2009 cred ca s-a eliminat cel mai mult din factorul bulan si eram aproape sa eliminam si noncombatul.
Trebuie gandit ceva aproape de acel sistem.
da ma dar si atunci au fost probleme la Sacel...in finala. Ai vazut cate acuze s-au adus.
Sistemul de atunci a fost bun...
Oricine ar organiza la noi, ceilalti vor striga hotii. Am fost in ambele situatii sii am trait pe pielea mea.Asa ca ...restul e cancan.
Am fost anul trecut la Nexgen...Valdut si Nea Victor au strigat ca furam
Acum sunt la Carping ... tot asa.
Hai ma mai lasati-o'n pana mea de treaba.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

gabi scrie:da,da,da si dupa un 1-1-1 ati sarit peste o mansa...imi aduc aminte. foarte corect....normalitate
felicitari pentru 2010
Iti aduc aminte ca public, aici pe forum, am spus ca noi nu suntem de acord cu decizia AGVPS si ne-am prezentat la etapa.
Pe tine, in schimb, nu te vad acum sa contesti etapa asta, punctajul si grilele. Esti cumva incantat de ele?

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

gabi scrie:Nea Victore da de ce ai mai venit la standul nostru cand am trecut pe unu. Ai vrut sa te convingi ca prindem pestele...si ca nu vine pe calea ferata...urat ce ai gandit. Noi pescuim cu lansinete si cu mulinete...sa nu uiti asta

sa nu uiti de pariu...vreau sa-mi iau apartament ca m-am saturat de chirie.
Gabi ........din cate imi aduc aminte ,la plecare ,deci dupa ce au iesit la iveala ilegalitatile comise de Cristi Rudeanu ,ne-am intalnit si te''am felicitat in mod personal pentru rezultat ....si te rog sa confirmi sau sa infirmi acest lucru .,nimeni nu a contestat faptul ca tu nu ai fi prins pestele asa cum vrei sa insinuezi vizita mea pe locul tau de pescuit ........eram disperat ca eu nu prind peste si vroiam sa ma lamuresc daca gresesc ceva sau nu si binenteles ca nu aveam la cine sa ma duc decat la acest messi din pescuitul romanesc..........ca sa invat si eu ceva .
FELICITARI PENTRU CANTITATEA DE PESTE PRINS DE LOTUL CARPIND DAR NU TREBUIE OMIS FAPTUL CA ACEST LOT CARPING A PESCUIT PE DORIPESCO SI MOARA VLASIEI IAR RESTUL ECHIPELOR PE LACUL MORII IN CADRUL ACELUIASI CONCURS .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

alexdumi80

Mesaj de alexdumi80 »

alexdumi80 scrie:
gabi scrie:Carping nu va mai avea nici o grila cu cap de sector. La fel si celelalte loturi care au avut capat de sector acum.Un lot nu poate avea o grila cu capat de sector decat o singura data pe durata celor 3 manse.
Cine garanteaza asta? Softul ala care a facut grilele care a avut grija ca 2 loturi sa nu fie unul langa altul conform normelor CIPS?

Nu am nimic cu pescari care au muncit pentru rezultat. Ei au facut un simplu lucru : acela sa pescuiasca cum stiu
@ gabi ----- poti raspunde la aceasta intrebare ?

Oare este o intamplare nefericita ca la 24 de ore de la finalul competitiei situl pe care se afla clasamentul nu mai functioneaza ???

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”