Esti cam ghinionist. Nu ti se pare ciudat ca te cam urmaresc scandalurile? 2010-2011-2012?gabi scrie:Am fost anul trecut la Nexgen...Valdut si Nea Victor au strigat ca furam
Acum sunt la Carping ... tot asa.

Moderator: gor965
Esti cam ghinionist. Nu ti se pare ciudat ca te cam urmaresc scandalurile? 2010-2011-2012?gabi scrie:Am fost anul trecut la Nexgen...Valdut si Nea Victor au strigat ca furam
Acum sunt la Carping ... tot asa.
Sistemul eliminatoriu este cel mai bunbarbumarius scrie:Ambele sisteme de punctaj au bube si in etapele 2 sau 3 vor fi loturi care nu mai au sanse si vor sta acasa sau vor juca pt. altii.
Singurul sistem care va sta in picioare este cel eliminatoriu.
Cam asa e in fiecare competitie.
De acord.Zarguzon Adi scrie:Sistemul eliminatoriu este cel mai bunbarbumarius scrie:Ambele sisteme de punctaj au bube si in etapele 2 sau 3 vor fi loturi care nu mai au sanse si vor sta acasa sau vor juca pt. altii.
Singurul sistem care va sta in picioare este cel eliminatoriu.
Cam asa e in fiecare competitie.
costica, e pe dracu... daca ti-a furat cineva ceva eu nu stiu. alea erau scuzele lui Vladut anticipate de mine.constantin emilian scrie:@Gabi, deci e furt sau bagabontzeala? Sau amandoua? Sau cancan?
Cine mai aduce pesti acuma ,merge mai usor din pix.Dar ce treaba avea rudeanu cu grilele este cumva organizatorul competitiegabi scrie:Nea Victore da de ce ai mai venit la standul nostru cand am trecut pe unu. Ai vrut sa te convingi ca prindem pestele...si ca nu vine pe calea ferata...urat ce ai gandit. Noi pescuim cu lansinete si cu mulinete...sa nu uiti asta
sa nu uiti de pariu...vreau sa-mi iau apartament ca m-am saturat de chirie.
incantat?.., punctajul mi se pare corect.gabisandu scrie:Iti aduc aminte ca public, aici pe forum, am spus ca noi nu suntem de acord cu decizia AGVPS si ne-am prezentat la etapa.gabi scrie:da,da,da si dupa un 1-1-1 ati sarit peste o mansa...imi aduc aminte. foarte corect....normalitate
felicitari pentru 2010
Pe tine, in schimb, nu te vad acum sa contesti etapa asta, punctajul si grilele. Esti cumva incantat de ele?