JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de popescu59 »

Rog sa ma iertati am citit si rascitit cea ce s-a intimplat acolo , ok asa a fost . Darrrrr stau si ma uit la echipe participante numai si numai oameni de top din lumea pescuitului. DE CE NU V-ATI RETRAS DIN CONCURS CIND ATI VAZUT CITE MAGARII SE FAC???? DE CE ATI DAT SANSA SA VA RUPA CAPU ??? CE ATI SPERAT ??? Dupa ce s-a terminat totul ce sanse mai veti sa remediati ceva ???????
Vladut nu cred ca e posibil ca la cita activitate ai in concursuri organizate sa te lasi dus de nas in felul asta ?
Nu pot sa cred ca nu te-ai retras din primul moment . Ai sperat ca vei avea vre-o sansa ?
Si ca tine vad ca au fost destui participanti , cum ati rezistat mai fratilor ????

ciortanica

Mesaj de ciortanica »

Va spun eu baieti ce am cam uitat cu totii,placerea de a pescui :?: :?:
Iar bunicu avea o zicala,cine imparte,parte isi face,anul trecut A.V anul asta C.R&S.R iar la anul cine stie.
Iar ptr tine Vladut sa nu mai pui parte ptr nimeni,pana acum cateva luni il laudai pe J.R de corbu :?: :?: .
In mod normal a doua etapa ar trebui sa se dispute intre Carping&Club Corbu :shock: :shock:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

CLUBUL PELICANUL ...........LOCUL 17 ...........44 PUNCTE ..........A PESCUIT CU BILE ...............CARPING
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

ce tare...pai nu ti-au dat Nea Victore si instructiuni de folosire?
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

florian

Mesaj de florian »

pacat de cele intamplate.
pacat de investitia facuta acolo.
rusine celor care au facut aceste lucruri si-au batut joc de munca unor oameni care au crezut intr-un CN corect.
daca exista oameni care au coloana vertebrala ,ar terebui sa iasa in fata si sa decida rejucarea aceste etape,modificare grilelor si a sistemului de punctare.
daca cei de la carping chiar au valoare sa ceara rejucarea etapei.

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Dar capitanii echipelor nu au avut si ei un cuvant de spus? Chiar au trebuit sa inghita orice de la organizator? Anul trecut s-a discutat la finala doua timp de 2 ore pe seama grilelor si s-a ajuns la vot.

Lumea era preocupata anul trecut de faptul ca s-au furat cateva milioane din banii de tarusi si banda pentru standuri. Acum vad ca toti sunt in situatia de a plati 3 sejururi la Corbu, la mare, la soare. E bine, nu stiu totusi cati oameni au ocazia de a merge de 3 ori pe an in vacanta la mare. :)

florian

Mesaj de florian »

oanavictor scrie:CLUBUL PELICANUL ...........LOCUL 17 ...........44 PUNCTE ..........A PESCUIT CU BILE ...............CARPING
am vazut ca facea-ti reclama la alta nada.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Dragos Sinca scrie:e. E bine, nu stiu totusi cati oameni au ocazia de a merge de 3 ori pe an in vacanta la mare. :)
Cand te duci la mare nu "papi" 1000-3000 de euro, in 3zile. Decat daca n-ai ce face cu banii. 8)

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

gabi scrie:ce tare...pai nu ti-au dat Nea Victore si instructiuni de folosire?
Gabi .........poate au dat cu DDT pe ele ..........stai cuminte .......sa nu te ........frigi !!!!!!!!!!!!!!!!!!vezi ca ustura grila !!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

florian scrie:pacat de cele intamplate.
...
daca cei de la carping chiar au valoare sa ceara rejucarea etapei.
Cei de la Carping chiar au valoare...au demonstrat-o pe balta.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”