JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Nea Victore...asta e rautate...cum adica sa ma frig...vrei sa ma arzi?
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Vladute ,acum stiti ce ar ramane de facut?
Sa va scoateti palariile in fata lu AV si sa va cereti scuze ,daca vreti sa fiti cinstiti si corecti dar mai ales domni.
La-ti facut cu oua si cu otet,ciorditor,smenar,vagabont si manar insa doar din dorinta oarba de a realiza o vendeta persoanala mai mult.
Vladute tu sti ca eu personal fata de tine si fata de AV am o stima si un respect enorm.Pentru mine voi doi ramaneti colosii pescuitului la crap din Romania si nu spun asta din curtoazie,este ceea ce cred,insa.......PENTRU TOT CE S-A INTAMPLAT LA CORBU SI PENTRU ACEST FIASCO.....ESTI SINGURUL VINOVAT(in fata mea)
Ai dat prilej la bagabonti sa se foloseasca de tine la fel ca si cu un prezervativ.Te-au folosit si te-au pishat.
Daca tu ca si formator de opinie ,om cu o influenta enorma in carpfishing-ul romanesc,nu ai fi fost orb in acel razboi dus impoltriva lui AV ,acum trecea prima etapa iar la ora asta se felicitau cluburile si participantii,nu se plangea lumea ca fetitele.PAI FETITE SI SUNTETI IN FATA LOR VLADUTE,V-AU DAT FUSTITELE JOS SI V-AU REGULAT CA LA MANUAL.
Inca din primavara umblau vorbe ca ,anul acesta va fi anul Carping.
Asta e nene,capul jos si fustita sus ca mai sunt doua etape.
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

florian

Mesaj de florian »

gabi scrie:
florian scrie:pacat de cele intamplate.
...
daca cei de la carping chiar au valoare sa ceara rejucarea etapei.
Cei de la Carping chiar au valoare...au demonstrat-o pe balta.
nu am contestat valoarea Carping......dar pe grila care ati avut-o si cei de la CarpZone,Baricada sau Energy ar fi putut sa obtina acelas rezultat.
Daca alt lot facea 1-1-1 mai participa Carping la etapele urmatoare?

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Parerea mea personala (pe scurt) despre aceasta prima etapa de CN:

1. Balta si conditii de neimaginat

2. Arbitraj ireprosabil (cel putin standurile 1-6 de pe sectorul A)

3. Concurs echilibrat cu exceptia catorva grile total opuse ca valoare

4. Un nivel foarte ridicat al competitiei

5. Sistem cretin de punctaj

6. Daca se dau puncte de la 1 la 18 sau de la 1 la 6 pentru locurile 1-6 si 7 pentru celelalte 12, vor participa 90% din echipe si la mansa 2.

7. Altfel e deranj mare si e pacat de colosala munca depusa la Corbu

8. Lotul Carping sa se gandeasca daca vrea sa participe in acest mod la Campionatul Mondial. Daca sunt cu adevarat buni, sa fie de acord cu modificarea sistemului de punctaj si sa dovedeasca faptul ca grila lor nu a fost o intamplare. Dar din ce declaratii am vzt ca etala Cristi Rudeanu (gen se umfla in pene cu rezultatul senzational) cum ca nu grila a facut diferenta, cred ca CN s-a terminat cu prima etapa.

9. Pacat de timpul, banii, munca, nervii, sperantele consumate la aceasta etapa.

10. Per total, RUSINE! :twisted:
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

gabi scrie:
...
Felicitari Gabituuuuu :wink:
Trece acolo si viitor campion 2012 :D :idea:
Ovidius Constanta

daniruiu

Mesaj de daniruiu »

shimanobig scrie:Vladute ,acum stiti ce ar ramane de facut?
Sa va scoateti palariile in fata lu AV si sa va cereti scuze ,daca vreti sa fiti cinstiti si corecti dar mai ales domni.
La-ti facut cu oua si cu otet,ciorditor,smenar,vagabont si manar insa doar din dorinta oarba de a realiza o vendeta persoanala mai mult.
Vladute tu sti ca eu personal fata de tine si fata de AV am o stima si un respect enorm.Pentru mine voi doi ramaneti colosii pescuitului la crap din Romania si nu spun asta din curtoazie,este ceea ce cred,insa.......PENTRU TOT CE S-A INTAMPLAT LA CORBU SI PENTRU ACEST FIASCO.....ESTI SINGURUL VINOVAT(in fata mea)
Ai dat prilej la bagabonti sa se foloseasca de tine la fel ca si cu un prezervativ.Te-au folosit si te-au pishat.
Daca tu ca si formator de opinie ,om cu o influenta enorma in carpfishing-ul romanesc,nu ai fi fost orb in acel razboi dus impoltriva lui AV ,acum trecea prima etapa iar la ora asta se felicitau cluburile si participantii,nu se plangea lumea ca fetitele.PAI FETITE SI SUNTETI IN FATA LOR VLADUTE,V-AU DAT FUSTITELE JOS SI V-AU REGULAT CA LA MANUAL.
Inca din primavara umblau vorbe ca ,anul acesta va fi anul Carping.
Asta e nene,capul jos si fustita sus ca mai sunt doua etape.

Oricum , de vina sunt Stanila si Vladeanu :lol: :lol:

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Dan Badarcea scrie:
gabi scrie:
...
Felicitari Gabituuuuu :wink:
Trece acolo si viitor campion 2012 :D :idea:
:lol: :lol: :lol: :lol:
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

gabi scrie:Nea Victore...asta e rautate...cum adica sa ma frig...vrei sa ma arzi?
Asta nu este o discutie in care sa se bage mercenarii .......putina decenta nu strica ,nu cred ca ar trebui sa te bagi in asa ceva atata timp cat nu tea acuzat nimeni de vreo ilegalitate ............

Gabi ,ai avut intotdeauna respectul meu ca pescar ,nimeni niciodata nu a contestat valoarea ta si nici a lotului Carping ........dar ..........tin o provocare pe 100.000 euro eu si tu 100 euro in care eu personal impreuna cu 2 paznici de balta angajati la mine[NEPESCARI DE COMPETITIE ] sa pescuiesca individual pe grila Carping iar tu ,babi si gogu pe grila Pelicanul ,voi cu bile carping iar noi cu plastice de la peturi ..........!!!!!!!!!!!!!...........ce zici .........te bagi !!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Tatae , cind facem o stiuca ? Vad ca pe aici nu s-a schimbat nimic , devine repetitiv ....
Ultima oară modificat Dum Iun 17, 2012 23:36 de către Val, modificat 1 dată în total.

oliviu orhei

Mesaj de oliviu orhei »

COMUNICAT:

MIERCURI 20.06.2012,ORA 10 ,SEDINTA CU TOTI REPREZENTANTII CLUBURILOR PARTICIPANTE (participa un singur reprezentant de club sau AVPS) LA SEDIUL AGVPS .

Presedinte Subcomisie de pescuit sportiv la CRAP - AGVPS
Oliviu Orhei

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”