Moderator: gor965
nu am contestat valoarea Carping......dar pe grila care ati avut-o si cei de la CarpZone,Baricada sau Energy ar fi putut sa obtina acelas rezultat.gabi scrie:Cei de la Carping chiar au valoare...au demonstrat-o pe balta.florian scrie:pacat de cele intamplate.
...
daca cei de la carping chiar au valoare sa ceara rejucarea etapei.
Felicitari Gabituuuuugabi scrie:Cei de la Carping chiar au valoare...au demonstrat-o pe balta.florian scrie:pacat de cele intamplate.
...
daca cei de la carping chiar au valoare sa ceara rejucarea etapei.
shimanobig scrie:Vladute ,acum stiti ce ar ramane de facut?
Sa va scoateti palariile in fata lu AV si sa va cereti scuze ,daca vreti sa fiti cinstiti si corecti dar mai ales domni.
La-ti facut cu oua si cu otet,ciorditor,smenar,vagabont si manar insa doar din dorinta oarba de a realiza o vendeta persoanala mai mult.
Vladute tu sti ca eu personal fata de tine si fata de AV am o stima si un respect enorm.Pentru mine voi doi ramaneti colosii pescuitului la crap din Romania si nu spun asta din curtoazie,este ceea ce cred,insa.......PENTRU TOT CE S-A INTAMPLAT LA CORBU SI PENTRU ACEST FIASCO.....ESTI SINGURUL VINOVAT(in fata mea)
Ai dat prilej la bagabonti sa se foloseasca de tine la fel ca si cu un prezervativ.Te-au folosit si te-au pishat.
Daca tu ca si formator de opinie ,om cu o influenta enorma in carpfishing-ul romanesc,nu ai fi fost orb in acel razboi dus impoltriva lui AV ,acum trecea prima etapa iar la ora asta se felicitau cluburile si participantii,nu se plangea lumea ca fetitele.PAI FETITE SI SUNTETI IN FATA LOR VLADUTE,V-AU DAT FUSTITELE JOS SI V-AU REGULAT CA LA MANUAL.
Inca din primavara umblau vorbe ca ,anul acesta va fi anul Carping.
Asta e nene,capul jos si fustita sus ca mai sunt doua etape.
Dan Badarcea scrie:Felicitari Gabituuuuugabi scrie:Cei de la Carping chiar au valoare...au demonstrat-o pe balta.florian scrie:pacat de cele intamplate.
...
daca cei de la carping chiar au valoare sa ceara rejucarea etapei.![]()
Trece acolo si viitor campion 2012![]()
Asta nu este o discutie in care sa se bage mercenarii .......putina decenta nu strica ,nu cred ca ar trebui sa te bagi in asa ceva atata timp cat nu tea acuzat nimeni de vreo ilegalitate ............gabi scrie:Nea Victore...asta e rautate...cum adica sa ma frig...vrei sa ma arzi?