JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Vladut Mateianu »

nu se compara andrei ! :D nu mai intru in detalii, dar cu rudeanu nu se poate compara nimeni pe linie de " aranjamente" si "chiuretaje" la oameni cu bani.... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:nu se compara andrei ! :D nu mai intru in detalii, dar cu rudeanu nu se poate compara nimeni pe linie de " aranjamente" si "chiuretaje" la oameni cu bani.... :D
nu erai si tu la masa in sala de consiliu agvps, partener cu el impotriva mea :evil: , cand i-am spus tare, sa auda toata lumea, ca si-a gasit pacient nou?
The One Team

iulian_i

Mesaj de iulian_i »

am urmarit transmisiunile lui Tibi atat cat mi-a permis timpul si mi-au placut foarte mult atat prestatia, cat si atitudinea lui, nu mi s-a parut in vreun moment ca ar fi impartial sau partinitor...ba din contra, chiar ii indemna subtil pe unii invitati la actiune in sensul sa lamureasca problemele sesizate daca aveau suspiciuni, nu sa ramana resemnati ca popandaii...in schimb, managerii/pescarii, in loc sa ia taurul de coarne acolo pe balta, chiar daca concursul era in desfasurare, toti au asteptat sa ajunga repede acasa si sa inroseasca tastatura pe forum :roll:

din cate se vede, se pare ca le-a luat cam mult sa se dumireasca despre ce li s-a intamplat, cam cateva zile :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Mar Iun 19, 2012 21:04 de către iulian_i, modificat 1 dată în total.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vasilica Baboieru scrie:Dupa exemplul de mai sus al lui Vasilica, ma indoiesc ca grila aia din 2011 a fost facuta de un calculator !...sau daca a facut-o un calculator, soft-ul a avut o "buba" !

Hai ma las-o dracu'' si acolo au bube softurile?
Atunci explica-mi cum de suntem vecini pe 2 sectoare cu Aglia, daca soft-ul CIPS (ala fara cusur) trebuie sa evite treaba asta ?! Tine cont ca nu exista greseala de calculator ! Exista doar greseala de operare sau greseala de programare !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

Maine la sedinta majoritatea care a contestat organizarea de catre APCR a CM se va lovi de ce sa lovit si APCR-ul in toamna . Dumnezeu nu doarme, si lucrurile se leaga, Ce se va intampla cu balta Corbu daca echipa nationala va avea doamne fereste o clasare slaba la CM ? Va disparea , daca nici la tine in tara cu manse de calificare cu antrenamente etc, nu faci o clasare pe podium,ce argument ar mai putea avea aceasta balta pentru campania din 2013 ? :wink: :wink:
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Florentin Iuga scrie:@RSC
Nu am mai scris demult pe acest forum si uite ca o fac acum, deoarece nu ma pot abtine. Desi nu sunt fan Carping, desi stiu toate legaturile care le au cei de la club cu Pvtv, totusi, nu pot sa inghit amestecul actului jurnalistic pe care l-a prestat televiziunea (l-am felicitat personal pe Tibi pentru asta), cu scandalul pe orice tema din prima mansa. Dupa trei ani de cand am inceput cu greutati sa fac transmisiuni live de pe balti, iata ca printr-o mobilizare puternica s-a reusit ceva bun si nu e cazul, indiferent de considerente, sa amestecati lucrurile, doar ca sa loviti in cineva din toate directiile. Limitati-va la subiect, la care de altfel subscriu punctului de vedere general.
Lui Tibi nu am ce sa-i reprosez si am pentru el o stima si consideratie deosebita si atat el cat si Ada stiu asta. Ma mira reactia lui si chiar nu inteleg de ce o ia atat de personal?
In rest, despre toate imbarligaturile din fenomenul asta, da-mi voie sa am obtiunile si parerile mele...cu sau fara pv...in enumerarea mea.

ps: ai grija cand traversezi (Bdul Uverturii) ca era... sa nu te vad :D
"Keep it simple!"

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

toto `U`C scrie:Maine la sedinta majoritatea care a contestat organizarea de catre APCR a CM se va lovi de ce sa lovit si APCR-ul in toamna . Dumnezeu nu doarme, si lucrurile se leaga, Ce se va intampla cu balta Corbu daca echipa nationala va avea doamne fereste o clasare slaba la CM ? Va disparea , daca nici la tine in tara cu manse de calificare cu antrenamente etc, nu faci o clasare pe podium,ce argument ar mai putea avea aceasta balta pentru campania din 2013 ? :wink: :wink:

daca vrei facem un pariu referitor la rezultat :!: :wink: ... vrei ??
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Da George ai dreptate, dar cum facem ca se intampla si la altii ?Noi suntem primii care aruncam cu pietre ?Poate nu este cel mai bun exemplu Italia 2011 ,pentru ca organizarea a fost la pamant
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:
toto `U`C scrie:Maine la sedinta majoritatea care a contestat organizarea de catre APCR a CM se va lovi de ce sa lovit si APCR-ul in toamna . Dumnezeu nu doarme, si lucrurile se leaga, Ce se va intampla cu balta Corbu daca echipa nationala va avea doamne fereste o clasare slaba la CM ? Va disparea , daca nici la tine in tara cu manse de calificare cu antrenamente etc, nu faci o clasare pe podium,ce argument ar mai putea avea aceasta balta pentru campania din 2013 ? :wink: :wink:

daca vrei facem un pariu referitor la rezultat :!: :wink: ... vrei ??

tataie, usurel.
fa pariuri, dar ele nu se vor solutiona maine.
ci abia dupa ce se va intruni consiliul (de vanatori) agvps. cunosc filmul, l-am vazut de prea multe ori... :(
The One Team

Sharky

Mesaj de Sharky »

@ Vladut
sa contiuam atunci:
de ce nu ai contestat grila la finalul concursului si implicit rezultatul?
si ca tot ai cea mai vasta experienta de la noi in organizat concursuri, chiar crezi ca poti evalua productivitatea unui loc doar dupa un concurs?, teoretic acum B17 este tata de mata ca doar s-a castigat sectorul de pe el.
si ca sa punem punct, ca oricum nu ajungem nicaieri, daca a gresit Cristian, intentionat sau nu, dar dovedit fara tagada, sa plateasca cu varf si indesat; dar pana atunci functioneaza prezumtia de nevinovatie.

Sa aveti minti limpezi maine la sedinta!
Dan Petre aka Sharky

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”