Moderator: gor965
nu erai si tu la masa in sala de consiliu agvps, partener cu el impotriva meaVladut Mateianu scrie:nu se compara andrei !nu mai intru in detalii, dar cu rudeanu nu se poate compara nimeni pe linie de " aranjamente" si "chiuretaje" la oameni cu bani....
Atunci explica-mi cum de suntem vecini pe 2 sectoare cu Aglia, daca soft-ul CIPS (ala fara cusur) trebuie sa evite treaba asta ?! Tine cont ca nu exista greseala de calculator ! Exista doar greseala de operare sau greseala de programare !Vasilica Baboieru scrie:Dupa exemplul de mai sus al lui Vasilica, ma indoiesc ca grila aia din 2011 a fost facuta de un calculator !...sau daca a facut-o un calculator, soft-ul a avut o "buba" !
Hai ma las-o dracu'' si acolo au bube softurile?
Lui Tibi nu am ce sa-i reprosez si am pentru el o stima si consideratie deosebita si atat el cat si Ada stiu asta. Ma mira reactia lui si chiar nu inteleg de ce o ia atat de personal?Florentin Iuga scrie:@RSC
Nu am mai scris demult pe acest forum si uite ca o fac acum, deoarece nu ma pot abtine. Desi nu sunt fan Carping, desi stiu toate legaturile care le au cei de la club cu Pvtv, totusi, nu pot sa inghit amestecul actului jurnalistic pe care l-a prestat televiziunea (l-am felicitat personal pe Tibi pentru asta), cu scandalul pe orice tema din prima mansa. Dupa trei ani de cand am inceput cu greutati sa fac transmisiuni live de pe balti, iata ca printr-o mobilizare puternica s-a reusit ceva bun si nu e cazul, indiferent de considerente, sa amestecati lucrurile, doar ca sa loviti in cineva din toate directiile. Limitati-va la subiect, la care de altfel subscriu punctului de vedere general.
toto `U`C scrie:Maine la sedinta majoritatea care a contestat organizarea de catre APCR a CM se va lovi de ce sa lovit si APCR-ul in toamna . Dumnezeu nu doarme, si lucrurile se leaga, Ce se va intampla cu balta Corbu daca echipa nationala va avea doamne fereste o clasare slaba la CM ? Va disparea , daca nici la tine in tara cu manse de calificare cu antrenamente etc, nu faci o clasare pe podium,ce argument ar mai putea avea aceasta balta pentru campania din 2013 ?![]()
Cristi Y scrie:toto `U`C scrie:Maine la sedinta majoritatea care a contestat organizarea de catre APCR a CM se va lovi de ce sa lovit si APCR-ul in toamna . Dumnezeu nu doarme, si lucrurile se leaga, Ce se va intampla cu balta Corbu daca echipa nationala va avea doamne fereste o clasare slaba la CM ? Va disparea , daca nici la tine in tara cu manse de calificare cu antrenamente etc, nu faci o clasare pe podium,ce argument ar mai putea avea aceasta balta pentru campania din 2013 ?![]()
daca vrei facem un pariu referitor la rezultat![]()
... vrei ??