JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Andrei I »

Mai oameni buni, lasati-le dracu de grile, a fost, sau n-a fost magarie, puteti sanctiona pe Rudeanu, dupa CN, pe el personal si nu clubul.

Acum este o singura solutie NORMALA in situatia data, SINGURA care permite continuarea acestui campionat in conditii de concurenta pana la final, fara a penaliza pe nimeni, fara a anula, beli, manca, aresta pe nimeni. Solutia este:

SE CONTINUA CAMPIONATUL CU ACELEASI GRILE (alte 2 cluburi vor putea beneficia de aceasta grila favorita) si nu sunt subiectiv deloc, Baricada nu poate beneficia de ea si nici de alta grila cu cap de sector fiindca a avut deja A1.

SE SCHIMBA SISTEMUL DE PUNCTAJ alocand puncte astfel: Castigatoarea Carping 1 pct, Baricada 2 pcte, CarpZone 3 pcte ...pana la 6 - 7 sau cat vreti voi, urmand ca restul sa primeasca un numar egal de puncte sa zicem 8.

Cele 2 de mai sus impreuna asigura derularea acestui CN in conditii de competitie loiala, fara sa anulezi un rezultat al unui club pentru o banuiala, modificand doar sistemul de punctare cu care daca Carping nu e deacord ..... :oops: :evil:

Va doresc sa decideti intelept maine si AGVPS sa aiba lumina pe chelie!
Milionar excentric

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

andrei vladeanu scrie:
Cristi Y scrie:
toto `U`C scrie:Maine la sedinta majoritatea care a contestat organizarea de catre APCR a CM se va lovi de ce sa lovit si APCR-ul in toamna . Dumnezeu nu doarme, si lucrurile se leaga, Ce se va intampla cu balta Corbu daca echipa nationala va avea doamne fereste o clasare slaba la CM ? Va disparea , daca nici la tine in tara cu manse de calificare cu antrenamente etc, nu faci o clasare pe podium,ce argument ar mai putea avea aceasta balta pentru campania din 2013 ? :wink: :wink:

daca vrei facem un pariu referitor la rezultat :!: :wink: ... vrei ??

tataie, usurel.
fa pariuri, dar ele nu se vor solutiona maine.
ci abia dupa ce se va intruni consiliul (de vanatori) agvps. cunosc filmul, l-am vazut de prea multe ori... :(
:lol: :lol: :lol:
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Sharky scrie:@ Vladut
sa contiuam atunci:
de ce nu ai contestat grila la finalul concursului si implicit rezultatul?
si ca tot ai cea mai vasta experienta de la noi in organizat concursuri, chiar crezi ca poti evalua productivitatea unui loc doar dupa un concurs?, teoretic acum B17 este tata de mata ca doar s-a castigat sectorul de pe el.
si ca sa punem punct, ca oricum nu ajungem nicaieri, daca a gresit Cristian, intentionat sau nu, dar dovedit fara tagada, sa plateasca cu varf si indesat; dar pana atunci functioneaza prezumtia de nevinovatie.

Sa aveti minti limpezi maine la sedinta!
Uite cum spui tu atunci...

rudeanu a gresit intentionat / neintentionat...lucru confirmat de el...bunnn...aceasta greseala a adus CS Carping o grila foarte buna care a ucis competitia....CS Carping unde el activeaza ca pescar/presedinte ce vrei tu....

vreau ca rudeanu sa fie sanctionat pentru aceasta greseala...propun sa ia 18 puncte CS Carping la prima etapa...

...greseala se plateste indiferent daca este intentionata sau neintentionata...fara circumstante atenuante.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

eu totusi m-as baga la un pronostic ... un CM la Corbu cu organizare si ARBITRII :roll: ..."profesionisti" , catei la stapan ... cred ca deja podiumul si imnul sunt pregatite , asa cum au fost si grilele :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vasilica Baboieru scrie:Da George ai dreptate, dar cum facem ca se intampla si la altii ?Noi suntem primii care aruncam cu pietre ?Poate nu este cel mai bun exemplu Italia 2011 ,pentru ca organizarea a fost la pamant
Ti-am zis...daca asta s-a intamplat in Italia, ori grila n-a fost facuta de un calculator, ori conditia aia de a se evita invecinare a 2 loturi pe mai mult de un singur sector , nu e o conditie obligatorie ci probabil e doar o recomandare (pe cat posibil, a se evita bla,bla,bla) . Repet, nu ma intereseaza de ce, cum si cine a facut grilele la noi...nu e treaba mea si nici nu ma prea intereseaza, eu doar eram curios sa stiu cum fac CIPS grilele ...adica ce criterii se aplica !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

Cristi Y scrie:eu totusi m-as baga la un pronostic ... un CM la Corbu cu organizare si ARBITRII :roll: ..."profesionisti" , catei la stapan ... cred ca deja podiumul si imnul sunt pregatite , asa cum au fost si grilele :lol: :lol: :lol: :lol:
Imparteam pariul :lol:
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

bai nenica da ce-ati halit-o pe asta cu calculatorul !!! pe vremuri era o vorba CU TELEVIZORU ATI MUNTIT POPORU acum ..... oricum e URAT !!!!!!

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Cristi Y scrie:bai nenica da ce-ati halit-o pe asta cu calculatorul !!! pe vremuri era o vorba CU TELEVIZORU ATI MUNTIT POPORU acum ..... oricum e URAT !!!!!!
Pentru ca noi am fost corecti si am respectat regulamentul FIPS CIPS...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

am vazut cateva postari mai sus un Popescu , o fi federalu' de la Alba ???

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Alexandru Mihai scrie:
Cristi Y scrie:bai nenica da ce-ati halit-o pe asta cu calculatorul !!! pe vremuri era o vorba CU TELEVIZORU ATI MUNTIT POPORU acum ..... oricum e URAT !!!!!!
Pentru ca noi am fost corecti si am respectat regulamentul FIPS CIPS...
nu tata, imi pare rau ca te corectez.

tu ai avut un lider pe care eu l-am intrebat de 10 ori - unde te duci? cine te arbitreaza? cine organizeaza?
mi-a raspuns invariabil - am incredere!

apoi l-am intrebat - iti convine cu orhei sef la crap?
mi-a raspuns - e bun pt. ca nu se baga!
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”