Dan Mitranescu scrie:Inventam noi pana la urma si roata ( bila ) !Madalin Dirla scrie:Rulez de cateva ore si mai am 10 kg de pasta![]()

Moderator: gor965
Dan Mitranescu scrie:Inventam noi pana la urma si roata ( bila ) !Madalin Dirla scrie:Rulez de cateva ore si mai am 10 kg de pasta![]()
Cristi_Ionita scrie:Bai nene da o zguduiti atat cu grilele astea...nu grilele sunt problema, ci sistemul de punctaj. Se schimba asta competitia merge mai departe...Ce daca 2 loturi au 2 echipe vecine pe 2 sectoare?:O
Ca sa se ajunga la un compromis, iar cei ce au (pescuit) gresit in mansa 1 sa fie penalizati totusi, sa se adopte punctajul de la 1 la 18. Si gata treaba: Carping e favorit cu 1 pct, Baricada 2, CZ 3, samd...
Daca se vrea asta bine, daca nu sa mearga Carping la Mondiale si sa stam dracu acasa sa nu mai cheltuim bani, timp, sperante, etc.
Andrei Ionita scrie:Foarte obiectiv: Baricada castiga CN-ul apoi CM-ul, Cristi va fi Campion National si la seniori, apoi va deveni Campion Mondial, va zdrobi Africa de Sud, se va autointitula Ionita Mondialu' frate cu Groparu' si isi va pune toate titlurile la semnatura mai ceva ca Gabi Sandu)))))))))
P.S. Stati dreaq acasa)))))
Bai, ce drak ati mai bagat in mix de le-ati scos asa scumpe? V-am spus ca nu-i mai trebuie decat malai. poate le stricati si ies prea sarate ca va scad nota la test.Madalin Dirla scrie:E ca si inventata Dane,au iesit beton bilele,problema este la cost,poate mai umblam putin,la 9 lei kg de bile mi se pare cam multicel.
Cu totii am fi vrut sa pescuim "gresit" dar pe grila voastra si te asigur ca ne costa exact 1-1-1.gabi scrie:Pe cei care au pescuit gresit trebuie sa-i coste.
Ai urat baftă pescarilor? O să se aleagă praful.miyagi scrie:Asa parca mai veniti de-acasa.
Bafta azi!
Du-te Bah-n primejdieStefan Popescu scrie:Ai urat baftă pescarilor? O să se aleagă praful.miyagi scrie:Asa parca mai veniti de-acasa.
Bafta azi!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
viu si eu acu....Vladut Mateianu scrie:Lasa-ti-l in pace pe Gabi, are mult timp liber si va posta non stop inventand scuze ptr seful lor, oare cine nu ar face la fel daca ar manca de acolo ?![]()
PS Un pescar care stie bine mersul la pescuit saculet-mamaliga-flotant, trece imediat la un pescuit corect pe bile, este mult mai usor. Invers insa, este mult mai greu....