JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Dan Mitranescu scrie:
gabi scrie: de ce ma lovesti?
Iar intelegi gresit .

Cand am sa "te lovesc" o sa fie notat in fise ! :D
asta o accept privindu-te in ochi.
da sa nu fie prea cald... :D
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

gabi scrie:
Andrei I scrie:Pentru ca vorbiti povesti de 37 de pagini. E simplu..ce iti doresti sa fi declarat campion national acum? "rapid si radical" fara sutinerea maselor? sau sa reprezinti Romania daca dovedesti ca meriti ducand razboiul pana la capat in conditii care sa permita acest lucru.
sa dovedesc ca merit(am) ..clar

si deja am inceput sa demonstram asta chiar daca voi pe acest forum sustiineti ca nu...
Eu nu sustin ca nu meritati nici pe forum nici in alta parte, ba dimpotriva...dar convingeti PANA LA FINAL, in conditii de concurenta nu generati lipsa ei din dorinta prea mare de a fi campioni deja...nu va valora nimic iti garantez, nici pentru voi macar.
Milionar excentric

Gabi Tomulescu

Andrei I scrie:
gabi scrie:
Andrei I scrie:Pentru ca vorbiti povesti de 37 de pagini. E simplu..ce iti doresti sa fi declarat campion national acum? "rapid si radical" fara sutinerea maselor? sau sa reprezinti Romania daca dovedesti ca meriti ducand razboiul pana la capat in conditii care sa permita acest lucru.
sa dovedesc ca merit(am) ..clar

si deja am inceput sa demonstram asta chiar daca voi pe acest forum sustiineti ca nu...
Eu nu sustin ca nu meritati nici pe forum nici in alta parte, ba dimpotriva...dar convingeti PANA LA FINAL, in conditii de concurenta nu generati lipsa ei din dorinta prea mare de a fi campioni deja...nu va valora nimic iti garantez, nici pentru voi macar.
in nici un caz nu vrem asta...
a fost abea prima mansa...mai sunt 2
despre ce vorbim.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Gabi ce nu intelegi? Nu vreti un sistem de punctaj care sa acorde sanse tuturor...nu mai participa aproape nimeni...ca nu au sanse pe sistemul asta de punctaj. Despre asta vorbim, cel putin despre asta vorbesc eu ...bag seama ca tu ori nu vrei sa intelegi ori faci misto de mine...
Milionar excentric

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

dan.b scrie: Cate meciuri de fotbal ,,trucate,, au fost sanctionate de FRF sau UEFA? 0(zero) Oare au fost trucate?
La finala Cupei Romaniei Steaua - Dinamo, din 26 iunie 1988, Lacatus a deschis scorul in prima repriza, iar Raducioiu a egalat in minutul 88. Circul a inceput in minutul 89, cand Gabi Balint a inscris din centrarea lui Gica Hagi, dar tusierul George Ionescu a ridicat fanionul, reusita fiind anulata.

Valentin Ceausescu, aflat la "oficiala", a făcut un semn cu mana, iar "vicele" Consntatin Danilescu a fost omul care a comunicat decizia ca Steaua sa iasa de pe teren. Dupa 15 minute, arbitrul de centru Radu Petrescu a oprit jocul, iar dinamovistii au primit trofeul.

Dupa doua zile, un comunicat emis de FRF a informat ca trofeul a fost atribuit Stelei! Ros-albastrii au renuntat la Cupa in februarie 1990, ea nefigurand in momentul de fata in palmaresul nici unei echipe.

Comentariul: Dumitru Graur
Ovidius Constanta

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Pauza de relaxare va rog (cu sunet musai) :))) http://www.2gbservices.ro/under/
Milionar excentric

Gabi Tomulescu

Andrei I scrie:Gabi ce nu intelegi? Nu vreti un sistem de punctaj care sa acorde sanse tuturor...nu mai participa aproape nimeni...ca nu au sanse pe sistemul asta de punctaj. Despre asta vorbim, cel putin despre asta vorbesc eu ...bag seama ca tu ori nu vrei sa intelegi ori faci misto de mine...
nu fac misto de tine...
in prima mansa s-au acordat puncte pentru fiecare echipa in functie de locurile de pe sector. asta este sistemul.
nu ma intereseaza cine mai are sanse si cine nu...nu vreau sa te mint nici pe tine nici pe nimeni.
echipele care abandoneaza lupta o fac din motivele lor...nu e problema noastra.
si mai pe scurt nu e corect sa o luam de la zero..dupa ce in prima mansa s-au descoperit multe lucruri legate de strategia de pescuit pe balta Corbu.
Pe cei care au pescuit gresit trebuie sa-i coste.
tu vrei egalitate pentru toti dupa o mansa Castigata de un lot. noi sau altul nu conteaza.
Acum noi ce sa facem dupa mansa 2 daca nu ne convine rezultatul o sa-l contestam si o sa mergem in mansa 3 cu un alt sistem de punctare...cel de-al III-lea.
pai cum e asta.
Ultima oară modificat Mie Iun 20, 2012 0:20 de către Gabi Tomulescu, modificat 1 dată în total.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Andrei I scrie:Pauza de relaxare va rog (cu sunet musai) :))) http://www.2gbservices.ro/under/
Asa am sa fac daca trag grila lui Gabi. :D

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

gabi scrie:
Andrei I scrie:Gabi ce nu intelegi? Nu vreti un sistem de punctaj care sa acorde sanse tuturor...nu mai participa aproape nimeni...ca nu au sanse pe sistemul asta de punctaj. Despre asta vorbim, cel putin despre asta vorbesc eu ...bag seama ca tu ori nu vrei sa intelegi ori faci misto de mine...
nu fac misto de tine...
in prima mansa s-au acordat puncte pentru fiecare echipa in functie de locurile de pe sector. asta este sistemul.
nu ma intereserei cine mai are sanse si cine nu...nu vreau sa te mint nici pe tine nici pe nimeni.
echipele care abandoneaza lupta o fac din motivele lor...nu e problema noastra.
si mai pe scurt nu e corect sa o luam de la zero..dupa ce in prima mansa s-au descoperit multe lucruri legate de strategia de pescuit pe balta Corbu.
Pe cei care au pescuit gresit trebuie sa-i coste.
tu vrei egalitate pentru toti dupa o mansa Castigata de un lot. noi sau altul nu conteaza.
Acum noi ce sa facem dupa mansa 2 daca nu ne convine rezultatul o sa-l contestam si o sa mergem in mansa 3 cu un alt sistem de punctare...cel de-al III-lea.
pai cum e asta.
Gabi nu mai am ce sa comentez...e ca in bancul cu banca...cedez eu.
Milionar excentric

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

gabi scrie: Pe cei care au (pescuit) gresit trebuie sa-i coste.
.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”