Moderator: gor965
eu ma gandeam la voi dar Planet sa fie daca iti doresti tu.Dan Mitranescu scrie:Nici noi nu dispunem , dar preferam sa fim zmei la inceput nu dupa ce tragem standurile.gabi scrie:@ nu dispun imi pare rau...
si nu as face-o ...nici daca as avea.
miza e alta Dane....iar Caliicarea la Campionatul Mondial, pentru mine, cel putin, e numai un bonus in momentul de fata.
Te bazezi foarte tare pe faptul ca balta a inceput sa manance pe bile si de aici aroganta pe care o faci asupra clubului nostru.
Ti-ai gasit adversar prin faptul ca noi nu stim sa pescuim pe bile ?
De ce nu vrei sa cada Planet Piatra Neamt pe grila voastra ca sa vezi cata batalie va luati ?
P.S. Cat a mancat pe porumb si mamaliga voi ati fost in "teste" ... !
In balta a aparut foarte mult peste nepunctabil si se pare ca domnii de la carping au stiut acest lucru.Dan Mitranescu scrie:Nici noi nu dispunem , dar preferam sa fim zmei la inceput nu dupa ce tragem standurile.gabi scrie:@ nu dispun imi pare rau...
si nu as face-o ...nici daca as avea.
miza e alta Dane....iar Caliicarea la Campionatul Mondial, pentru mine, cel putin, e numai un bonus in momentul de fata.
Te bazezi foarte tare pe faptul ca balta a inceput sa manance pe bile si de aici aroganta pe care o faci asupra clubului nostru.
Ti-ai gasit adversar prin faptul ca noi nu stim sa pescuim pe bile ?
De ce nu vrei sa cada Planet Piatra Neamt pe grila voastra ca sa vezi cata batalie va luati ?
P.S. Cat a mancat pe porumb si mamaliga voi ati fost in "teste" ... !
E greu Andrei sa vorbim deja de castigarea Campionatului.Andrei I scrie:Si iti mai zic ceva Gabi, tie si intregului lot Carping...daca nu dati sanse acestui CN pana la capat si vreti cu tot dinadinsul sa il castigati "cat mai repede si radical posibil" nu va veti bucura de victorie...vei simti tu si colegii si sustinatorii vostri exact ce simti si acum, pentru ca lumea nu isi va schimba perceptia indiferent cat postezi tu. mediteaza si la asta...
Si sa se refaca grilele.barbumarius scrie:Singurul sistem in care se vor prezenta la calificari toate loturile este sa se faca mansa urmatoare eliminatorie si sa zicem primele 10 loturi sa dispute o mansa a treia finala in care toata lumea pleaca de la 0.
In orice al mod de a gandi nu se vor prezenta mai mult de 4 loturi.
sa dovedesc ca merit(am) ..clarAndrei I scrie:Pentru ca vorbiti povesti de 37 de pagini. E simplu..ce iti doresti sa fi declarat campion national acum? "rapid si radical" fara sutinerea maselor? sau sa reprezinti Romania daca dovedesti ca meriti ducand razboiul pana la capat in conditii care sa permita acest lucru.
Iar intelegi gresit .gabi scrie: de ce ma lovesti?