JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Andrei I »

Si iti mai zic ceva Gabi, tie si intregului lot Carping...daca nu dati sanse acestui CN pana la capat si vreti cu tot dinadinsul sa il castigati "cat mai repede si radical posibil" nu va veti bucura de victorie...vei simti tu si colegii si sustinatorii vostri exact ce simti si acum, pentru ca lumea nu isi va schimba perceptia indiferent cat postezi tu. mediteaza si la asta...
Milionar excentric

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Singurul sistem in care se vor prezenta la calificari toate loturile este sa se faca mansa urmatoare eliminatorie si sa zicem primele 10 loturi sa dispute o mansa a treia finala in care toata lumea pleaca de la 0.
In orice al mod de a gandi nu se vor prezenta mai mult de 4 loturi.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Dan Mitranescu scrie:
gabi scrie:@ nu dispun imi pare rau...
si nu as face-o ...nici daca as avea.
miza e alta Dane....iar Caliicarea la Campionatul Mondial, pentru mine, cel putin, e numai un bonus in momentul de fata.
Nici noi nu dispunem , dar preferam sa fim zmei la inceput nu dupa ce tragem standurile.
Te bazezi foarte tare pe faptul ca balta a inceput sa manance pe bile si de aici aroganta pe care o faci asupra clubului nostru.

Ti-ai gasit adversar prin faptul ca noi nu stim sa pescuim pe bile ?
De ce nu vrei sa cada Planet Piatra Neamt pe grila voastra ca sa vezi cata batalie va luati ?

P.S. Cat a mancat pe porumb si mamaliga voi ati fost in "teste" ... ! :D
eu ma gandeam la voi dar Planet sa fie daca iti doresti tu.
nu ma bazez pe nimic decat pe determinarea pe care o avem acum.
am fost in teste e adevarat...am incercat si noi sa invatam sa pescuim la porumb...dar nu am reusit.
acum tre sa inveti tu sa pescuiesti la boilies...
stiu sigur ca asta nu este o problema pentru tine.
de ce ma lovesti?
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

.......diversele motive le stie rudeanu,daca era fair play nu-si crea avantaje inca dinaintea jocului.......si mai este o vorba:"nu joc sa castig,joc sa fac adversarul sa piarda :wink: "

[quote]eu sper ( nu stiu daca este posibil) sa participe toate loturile.
Acum nu stiu cum sa fac ca socoteala pe care ai facut-o tu sa fie echitabila in viziunea ta.
Nu sunt de acord cu un lucru...sa dai sansea a nesfarsit adversarilor care din diverse motive sunt in urma ta. legea sportului este una singura. trebuie sa castigi cat mai repede si mai radical posibil, nu sa dai pre multe sanse adversarilor.[/quote]

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Dan Mitranescu scrie:
gabi scrie:@ nu dispun imi pare rau...
si nu as face-o ...nici daca as avea.
miza e alta Dane....iar Caliicarea la Campionatul Mondial, pentru mine, cel putin, e numai un bonus in momentul de fata.
Nici noi nu dispunem , dar preferam sa fim zmei la inceput nu dupa ce tragem standurile.
Te bazezi foarte tare pe faptul ca balta a inceput sa manance pe bile si de aici aroganta pe care o faci asupra clubului nostru.

Ti-ai gasit adversar prin faptul ca noi nu stim sa pescuim pe bile ?
De ce nu vrei sa cada Planet Piatra Neamt pe grila voastra ca sa vezi cata batalie va luati ?

P.S. Cat a mancat pe porumb si mamaliga voi ati fost in "teste" ... ! :D
In balta a aparut foarte mult peste nepunctabil si se pare ca domnii de la carping au stiut acest lucru.

Gabi Tomulescu

Andrei I scrie:Si iti mai zic ceva Gabi, tie si intregului lot Carping...daca nu dati sanse acestui CN pana la capat si vreti cu tot dinadinsul sa il castigati "cat mai repede si radical posibil" nu va veti bucura de victorie...vei simti tu si colegii si sustinatorii vostri exact ce simti si acum, pentru ca lumea nu isi va schimba perceptia indiferent cat postezi tu. mediteaza si la asta...
E greu Andrei sa vorbim deja de castigarea Campionatului.
Eu asta imi doresc , ca si tine ca si altii...dar mai e mult pana departe.
de ce vrei sa-mi smulgi afirmatii pe care vrei sa la auzi.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

barbumarius scrie:Singurul sistem in care se vor prezenta la calificari toate loturile este sa se faca mansa urmatoare eliminatorie si sa zicem primele 10 loturi sa dispute o mansa a treia finala in care toata lumea pleaca de la 0.
In orice al mod de a gandi nu se vor prezenta mai mult de 4 loturi.
Si sa se refaca grilele.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Pentru ca vorbiti povesti de 37 de pagini. E simplu..ce iti doresti sa fi declarat campion national acum? "rapid si radical" fara sutinerea maselor? sau sa reprezinti Romania daca dovedesti ca meriti ducand razboiul pana la capat in conditii care sa permita acest lucru.
Milionar excentric

Gabi Tomulescu

Andrei I scrie:Pentru ca vorbiti povesti de 37 de pagini. E simplu..ce iti doresti sa fi declarat campion national acum? "rapid si radical" fara sutinerea maselor? sau sa reprezinti Romania daca dovedesti ca meriti ducand razboiul pana la capat in conditii care sa permita acest lucru.
sa dovedesc ca merit(am) ..clar

si deja am inceput sa demonstram asta chiar daca voi pe acest forum sustiineti ca nu...
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

gabi scrie: de ce ma lovesti?
Iar intelegi gresit .

Cand am sa "te lovesc" o sa fie notat in fise ! :D

senzor planet
Scrie răspuns