asta o accept privindu-te in ochi.Dan Mitranescu scrie:Iar intelegi gresit .gabi scrie: de ce ma lovesti?
Cand am sa "te lovesc" o sa fie notat in fise !
da sa nu fie prea cald...

Moderator: gor965
asta o accept privindu-te in ochi.Dan Mitranescu scrie:Iar intelegi gresit .gabi scrie: de ce ma lovesti?
Cand am sa "te lovesc" o sa fie notat in fise !
Eu nu sustin ca nu meritati nici pe forum nici in alta parte, ba dimpotriva...dar convingeti PANA LA FINAL, in conditii de concurenta nu generati lipsa ei din dorinta prea mare de a fi campioni deja...nu va valora nimic iti garantez, nici pentru voi macar.gabi scrie:sa dovedesc ca merit(am) ..clarAndrei I scrie:Pentru ca vorbiti povesti de 37 de pagini. E simplu..ce iti doresti sa fi declarat campion national acum? "rapid si radical" fara sutinerea maselor? sau sa reprezinti Romania daca dovedesti ca meriti ducand razboiul pana la capat in conditii care sa permita acest lucru.
si deja am inceput sa demonstram asta chiar daca voi pe acest forum sustiineti ca nu...
in nici un caz nu vrem asta...Andrei I scrie:Eu nu sustin ca nu meritati nici pe forum nici in alta parte, ba dimpotriva...dar convingeti PANA LA FINAL, in conditii de concurenta nu generati lipsa ei din dorinta prea mare de a fi campioni deja...nu va valora nimic iti garantez, nici pentru voi macar.gabi scrie:sa dovedesc ca merit(am) ..clarAndrei I scrie:Pentru ca vorbiti povesti de 37 de pagini. E simplu..ce iti doresti sa fi declarat campion national acum? "rapid si radical" fara sutinerea maselor? sau sa reprezinti Romania daca dovedesti ca meriti ducand razboiul pana la capat in conditii care sa permita acest lucru.
si deja am inceput sa demonstram asta chiar daca voi pe acest forum sustiineti ca nu...
La finala Cupei Romaniei Steaua - Dinamo, din 26 iunie 1988, Lacatus a deschis scorul in prima repriza, iar Raducioiu a egalat in minutul 88. Circul a inceput in minutul 89, cand Gabi Balint a inscris din centrarea lui Gica Hagi, dar tusierul George Ionescu a ridicat fanionul, reusita fiind anulata.dan.b scrie: Cate meciuri de fotbal ,,trucate,, au fost sanctionate de FRF sau UEFA? 0(zero) Oare au fost trucate?
nu fac misto de tine...Andrei I scrie:Gabi ce nu intelegi? Nu vreti un sistem de punctaj care sa acorde sanse tuturor...nu mai participa aproape nimeni...ca nu au sanse pe sistemul asta de punctaj. Despre asta vorbim, cel putin despre asta vorbesc eu ...bag seama ca tu ori nu vrei sa intelegi ori faci misto de mine...
Asa am sa fac daca trag grila lui Gabi.Andrei I scrie:Pauza de relaxare va rog (cu sunet musai))) http://www.2gbservices.ro/under/
Gabi nu mai am ce sa comentez...e ca in bancul cu banca...cedez eu.gabi scrie:nu fac misto de tine...Andrei I scrie:Gabi ce nu intelegi? Nu vreti un sistem de punctaj care sa acorde sanse tuturor...nu mai participa aproape nimeni...ca nu au sanse pe sistemul asta de punctaj. Despre asta vorbim, cel putin despre asta vorbesc eu ...bag seama ca tu ori nu vrei sa intelegi ori faci misto de mine...
in prima mansa s-au acordat puncte pentru fiecare echipa in functie de locurile de pe sector. asta este sistemul.
nu ma intereserei cine mai are sanse si cine nu...nu vreau sa te mint nici pe tine nici pe nimeni.
echipele care abandoneaza lupta o fac din motivele lor...nu e problema noastra.
si mai pe scurt nu e corect sa o luam de la zero..dupa ce in prima mansa s-au descoperit multe lucruri legate de strategia de pescuit pe balta Corbu.
Pe cei care au pescuit gresit trebuie sa-i coste.
tu vrei egalitate pentru toti dupa o mansa Castigata de un lot. noi sau altul nu conteaza.
Acum noi ce sa facem dupa mansa 2 daca nu ne convine rezultatul o sa-l contestam si o sa mergem in mansa 3 cu un alt sistem de punctare...cel de-al III-lea.
pai cum e asta.
gabi scrie: Pe cei care au (pescuit) gresit trebuie sa-i coste.
.