JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
alexdumi80
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de alexdumi80 »

Vladut Mateianu scrie:Nu a existat niciodata un soft, a fost doar mangleala profesionala de excroc batran..... ne-a facut din vorbe ca pe prosti, azi sustinea ca si grilele erau pregatite in seara premergatoare sa ne fie aratate, doar ca lea last pe un scaun si toata lumea le putea vedea......

PS Cand renunti la bile kinder ptr tragerea la sorti (care nu se pot maslui) si ai grilele in plicuri, 17 la fel si unul putin diferit cum se numeste ? :twisted:

Stiu ca nu a fost nici un soft, ca a fost doar un om care a facut grilele, incercam sa presupun cum un soft care " a facut greselile " ( de a pune 2 cluburi sa fie vecine pe 2 sectoare si care a facut o grila "perfecta " ) ne va garanta ca la mansa a 2 nu va scoate alte greseli?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gor965 scrie:Mergeti la somn ! Noaptea e un sfetnic bun ! Teoretic, mai sunt 2 manse care se pot desfasura f. corect ptr. toata lumea ...prin remedierea unor greseli, nu neaparat prin modificarea regulamentului. La capitolul organizare (personal si logistica), balta are cel mai mare potential pe care l-am vazut pana acum.

Stai in banca ta George, nu a fost vorba de greseli, ci de hotie cu premeditare. Doar rejucarea etapei poate repara lucrurile, daca Agvps chiar exista trebuie sa ia masuri....

PS Si pe arbitrii i-au ars, 300 lei ptr 5 zile petrecute la Corbu.... :oops: sunt curios cine o sa mai vina inafara de cei care o fac de foame ! :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

dar la sorti a tras Gogu nu Cristi...deci Gogu e vinovat cu mana aia a lui
sti cum se fac minunile la tragerile la sorti? ... asta e interesant.
toata lumea a muncit...sunt convins dar asta ...dar asta e sportul...numai efortul nu este recompensat.
nu ma bag in politele voastre vechi. nu am fost nu stiu.
acum sunt in acest lot...anul trecut eram in altul dar la fel de blamat...
Poate Carping nu o sa castige pina la final, nu stiu ce se va intampla...sau poate da. ideea e ca daca vom castiga am furat, iar daca nu...nu stiu... dar ce ma intriga este ca sunt oameni care nu pot accepta infrangerea... niciodata
Poti sa castigi orice concurs, in fata lor esti numai un norocos, sau un hot

Multumesc Vladut pentru aprecieri...dar ai cam uitat cum e viata in teren. De la loja se vede altfel. Candva erai acuzat de furturi repetate la concursuri...adevarat sau neadevarat acum ce faci; ai intrat in randul celora care acuza fara argumente?
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

kelu84

Mesaj de kelu84 »

Desi nu sunt pescar de competitie ci doar aspirant la aceasta calitate, nu inteleg cum este posibil ca organizatorul sa si participe???? Nu mi se pare ok sub nicio forma pentru ca sunt sanse foarte mari ca rezultatul sa fie viciat... Nu cunosc pe niciunul dintre voi personal insa ma uimeste faptul ca mereu au fost scandaluri, intrigi, minciuni etc etc. Pe alte topicuri cineva recunostea ca in anii trecuti a falsificat foaia de arbitraj, altul spune ca a facut nu stiu ce magarie....Fratilor... Care este miza de fapt in toata povestea asta???? Chiar asa titlul asta de campion national creste fabulos vanzarile fie ca vorbim de Carping, Senzor s.a.m.d.? Sincer pana aku am participat numai la"braile" , un singur concurs mai serios si urmeaza acum alta competitie, insa citind cum va porcaiti si va acuzati unii pe altii si efectiv va bateti joc de munca voastra!!! depusa pe malul garlei stau si ma intreb daca merita sa-i dau inainte cu investitiile si sa particip la competitii sau mai bine ma duc sa dau la peste pe Dambovita ca nu am nicio sansa in lumea asta decat daca ma apuc de matrapazlacuri???
Din afara taberelor voastre eu vad lucrurile in felul urmator: fie va trageti in piept unii pe altii ca dracii prin rotatie an de an, fie nu stiti sa pierdeti si incepeti cu acuzele... Parca vad ca nu mai dureaza mult si apare si pe aici "operatiunea valiza"...
Mare pacat ca un asemenea sport care ar trebui sa uneasca oamenii si sa relaxeze a ajuns un mar al discordiei intre practicanti si pentru altii o importanta sursa de venit care vine la pachet cu ignoranta

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Nici asta cu organizatorul participant nu e un capat de lume, judecand si dupa exemple din trecut, si din CN si din competitii private (Vladut parca la un Senior Trophy a participat si el - e adevarat Stanila era organizator dar tot aia era la momentul ala sa fim seriosi si nu a obiectat nimeni pentru ca il stim cu toii pe Vladut baiat corect...dar oare daca castiga concursul???).

Sa zicem ca organizatorul nu participa...si ce? ii e greu sa favorizeze un prieten care participa? Daca punem raul in fata e acelasi drac oricum ai da-o.
Milionar excentric

iulian_i

Mesaj de iulian_i »

din curiozitate, intreb urmatoarea chestie: daca un campionat national trebuie sa fie organizat conform regulamentului CIPS, in caz ca se poate dovedi nerespectarea prevederilor acestuia, nu se poate face contestatie direct la CIPS cu scopul nevalidarii si nerecunoasterii rezultatelor ?

intreb din pura curiozitate si cu o foarte mica dorinta de a ajuta...ma simt putin dator fata de voi pentru serile amuzante pe care mi le oferiti periodic, forumul asta e cel mai distractiv de pe tot web-ul, ever :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Căldură mare, vara aceasta. Dar, nu uitați; nu-i pentru cine se potrivește, ci pentru cine se nimerește. Este inutil să vă spun că AGVPSR nu are autorizația prevăzută de lege pentru a organiza CM în România și că participarea sportivilor români la competiții internaționale se autorizează de ANST. Iar singura abilitată să facă acest lucru este FRPS, pe care lumea crapistă încearcă să o împiedice să se autorizeze. Nu o să reușească, dar acum aveți ocazia să realizați ce înseamnă să ai un for de reprezentare legal constituit și recunoscut ca atare de statul român. Oricum, meritați o lecție și văd că vi-o serviți singuri.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Greselile din trecut, cu organizator participant, ar fi trebuit sa nu se mai intample ! Din pacate insa, magia banilor domnului Corbu a triumfat, organizatorul Rudeanu implicandu-se neconditionat in toate proiectele legate de bani, achizitii, etc. Ca de , cine imparte parte-si face..... Dar asta este alta problema, cine cunoaste personajul stie exact ce a urmarit acest om .

In concluzie, atat timp cat nu se respecta regulamentul Cips, nu exista punctajul de la Cips sau nu se fac grilele conform instructiunolor Cips, consider ca aceasta prima etapa poata fi considerata nula, Agvps-ul trebuind sa intervina in forta sa reglementeze situatia.

Altfel, CN 2012 s-a incheiat ieri !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

nu am contestat valoarea Carping......dar pe grila care ati avut-o si cei de la CarpZone,Baricada sau Energy ar fi putut sa obtina acelas rezultat.
Daca alt lot facea 1-1-1 mai participa Carping la etapele urmatoare?[/quote]

foarte corect puteau face 1-1-1. sau, 2 loturi chiar vor avea ocazia pentru ca vor avea aceasta grila.

Da, participa.[/quote]
Dar celelalte 15 loturi care nu vor avea ocazia?au venit degeaba doar ca un prost a introdus in grila cele mai bune locuri de pe balta
Uite cum poti sa ai noroc la tragere http://www.youtube.com/watch?v=_XOkvUj2 ... re=related

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Felicitari Carping, o parere personala, In organizare a lipsit ANDREI VLADEANU. Clubul Carping este cel mai valoros acum.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”