JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Alexandru Mihai »

gabi scrie:dar la sorti a tras Gogu nu Cristi...deci Gogu e vinovat cu mana aia a lui
sti cum se fac minunile la tragerile la sorti? ... asta e interesant.
toata lumea a muncit...sunt convins dar asta ...dar asta e sportul...numai efortul nu este recompensat.
nu ma bag in politele voastre vechi. nu am fost nu stiu.
acum sunt in acest lot...anul trecut eram in altul dar la fel de blamat...
Poate Carping nu o sa castige pina la final, nu stiu ce se va intampla...sau poate da. ideea e ca daca vom castiga am furat, iar daca nu...nu stiu... dar ce ma intriga este ca sunt oameni care nu pot accepta infrangerea... niciodata
Poti sa castigi orice concurs, in fata lor esti numai un norocos, sau un hot

Multumesc Vladut pentru aprecieri...dar ai cam uitat cum e viata in teren. De la loja se vede altfel. Candva erai acuzat de furturi repetate la concursuri...adevarat sau neadevarat acum ce faci; ai intrat in randul celora care acuza fara argumente?
Gabi, de ce nu intelegi ca ati castigat 1-1-1 pe o grila facuta de colegul tau Rudeanu si un anume baiat?
Nu contest valoarea lotului Carping dar nu trebuie sa mergeti la Mondiale prin furt sau mismasuri facute de organizator in speta colegul tau de club Rudeanu.
Poate ca voi nu ati stiut de aceasta manevra, dar colegul vostru Rudeanu care a vazut grila nu trebuia sa sesizeze acest lucru?...grile FIPS CIPS...cap de stand...un loc langa alt cap de stand...si cireasa dupa tort: toate standurile au castigat la Cupa Rig...tu nu te intrebi cum este posibil asa ceva???

CS Carp Zone va participa la etapa a 2 a doar daca se anuleaza/rejoaca prima etapa, se vor face grile echilibrate de catre pescari cu experienta impreuna cu managerii tuturor cluburilor implicate in acest CN si se se va reevalua sistemul de punctare.

Colegul tau Rudeanu si-a batut joc de 187 de oameni ( 17 loturi ) + arbitrii + administratia lacului ... si va pus pe voi intr-o lumina proasta la acest CN.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

Interesanta ar fi si replica organizatorilor...plus, vad ca nu toate cluburile si-au spus opinia, poate in cursul zilei de azi, cand sunt mai odihniti... sper sa ajungeti la un rezultat comun, de dragul acestui sport deosebit.

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Madalin Dirla scrie:Pai Clubul Overten a sustinut acest sistem de punctare si acum nu mai vor sa participe daca nu se schimba sistemul :? ,daca ati votat mergeti in continuare cu acest sistem,nu-i greu de recuperat 34 puncte in 2 etape
Am spus ca am susținut acel sistem pentru ca se echilibra prin sistemul de grile facute de un calculator nu de un nene

P.s - mai ușor ca ai luat viteza , nu ești un tu in măsura sa dai sfaturi clubului Overten ....
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vladut Mateianu scrie:
Stai in banca ta George.......
Ai dreptate, teoretic, nu e "lupta" mea ... practic insa, prin prisma faptului ca nu sunt nici vre-o scula de pescar, nici membru de club, nici producator de nada, nici angajat la vre-o firma din domeniu, si nici aia si nici ai'lalta, vad mai relaxat si mai logic anumite aspecte ! Mie nu mi-i se parea ca trebuie schimbat intreg regulamentul ci doar sistemul de punctaj, in asa fel incat in urmatoarele 2 manse sa existe sanse (cat de mici) ca si cei de pe ultimul loc sa traga la podium. Cativa pescari fac "gat" pe forum de vre-o luna, legat de punctaj, si prea putini dintre cei implicati direct in luarea de decizii in acest CN i-au bagat in seama pana acum. Daca iei fiecare mansa ca si un concurs individual, nu e logic si nici corect(fair-play) ca o echipa care castiga doar o mansa (cu un punctaj mic) sa bata o alta echipa care castiga 2 manse (cu un punctaj mai mare). Sistemul CIPS permite castigarea unei competitii (intr-o singura mansa) de catre un lot care nu castiga nici un sector, dar pana si el (CIPS-ul) acorda ptr. acelasi rezultat acelasi numar de puncte (vezi departajarea in caz de 0 kg, sau cantitate egala ptr. mai multe echipe)! Pentru locul 1 obtinut in orice competitie , ti-i se da o singura medalie de aur ... chiar daca faci un nou record mondial, sau chiar daca faci cel mai prost rezultat mondial in proba respectiva ! Extrapoland...matematic, poti avea cel mai bun rezultat in competitia dintre noi, dar daca tu ai 2 medalii de aur la gat si eu am doar una, logica imi spune ca esti mai bun decat mine, indiferent de valoarea sau marimea rezultatelor pe care le-am obtinut la un moment dat !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Vladut Mateianu scrie:Greselile din trecut, cu organizator participant, ar fi trebuit sa nu se mai intample ! Din pacate insa, magia banilor domnului Corbu a triumfat, organizatorul Rudeanu implicandu-se neconditionat in toate proiectele legate de bani, achizitii, etc. Ca de , cine imparte parte-si face..... Dar asta este alta problema, cine cunoaste personajul stie exact ce a urmarit acest om .
este racoritoare senzatia care o ai cand cineva te foloseste si apoi te pisha :!: :!: :!: :!: :?

intr-o cartulie cu povetze este un verset care spune " ofera ceea ce i-ti doresti sa primesti " :!:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Alexandru Mihai scrie:
CS Carp Zone va participa la etapa a 2 a doar daca se anuleaza/rejoaca prima etapa, se vor face grile echilibrate de catre pescari cu experienta impreuna cu managerii tuturor cluburilor implicate in acest CN si se se va reevalua sistemul de punctare.

Colegul tau Rudeanu si-a batut joc de 187 de oameni ( 17 loturi ) + arbitrii + administratia lacului ... si va pus pe voi intr-o lumina proasta la acest CN.
Si noi idem, in plus trebuie sa avem si asigurari din partea AGVPS ca organizatorul va fi neutru , nu participant direct in competitie ! :wink: Cat timp organizatorul va participa la concursul facut de el, vor exista mereu situatii similare ! :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Alexandru Mihai scrie:
gabi scrie:dar la sorti a tras Gogu nu Cristi...deci Gogu e vinovat cu mana aia a lui
sti cum se fac minunile la tragerile la sorti? ... asta e interesant.
toata lumea a muncit...sunt convins dar asta ...dar asta e sportul...numai efortul nu este recompensat.
nu ma bag in politele voastre vechi. nu am fost nu stiu.
acum sunt in acest lot...anul trecut eram in altul dar la fel de blamat...
Poate Carping nu o sa castige pina la final, nu stiu ce se va intampla...sau poate da. ideea e ca daca vom castiga am furat, iar daca nu...nu stiu... dar ce ma intriga este ca sunt oameni care nu pot accepta infrangerea... niciodata
Poti sa castigi orice concurs, in fata lor esti numai un norocos, sau un hot

Multumesc Vladut pentru aprecieri...dar ai cam uitat cum e viata in teren. De la loja se vede altfel. Candva erai acuzat de furturi repetate la concursuri...adevarat sau neadevarat acum ce faci; ai intrat in randul celora care acuza fara argumente?
Gabi, de ce nu intelegi ca ati castigat 1-1-1 pe o grila facuta de colegul tau Rudeanu si un anume baiat?
Nu contest valoarea lotului Carping dar nu trebuie sa mergeti la Mondiale prin furt sau mismasuri facute de organizator in speta colegul tau de club Rudeanu.
Poate ca voi nu ati stiut de aceasta manevra, dar colegul vostru Rudeanu care a vazut grila nu trebuia sa sesizeze acest lucru?...grile FIPS CIPS...cap de stand...un loc langa alt cap de stand...si cireasa dupa tort: toate standurile au castigat la Cupa Rig...tu nu te intrebi cum este posibil asa ceva???

Cine cunoaste cat de cat putina istorie a fenomenului carpfishing din romania nu are cum sa nu+si aminteasca cam ce poate face acest excroc pe numele lui Cristi Rudeanu pentru bani .
PENTRU CEI NOU VENITI VA ROG SA CAUTATI IN ARHIVA DEPLASAREA LOTULUI LA CAMPIONATUL MONDIAL DIN PORTUGALIA SI CINE SI CUM A FACUT SA DISPARA SUMA DE APROXIMATIV 10 OOO.EURO SI CINE SI CUM A ACOPERIT'O
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

LOTURI CARE SUSTIN VARIANTA DE ANULARE A MANSEI ,REFACEREA SI APROBAREA GRILELOR DE CATRE TOTI CONCURENTI SI MODIFICAREA SISTEMULUI DE PUNCTARE

1 CARP ZONE
2 BARICADA
3 OVERTEN
4 SENZOR
5 OVIDIUS
6 ENERGY
7 PELICANUL
8 PLANET PIATRA NEAMT
9 ACVILA
10 PLANET IASI
11 MR FISH
12 GREEN LAKE
13
14
15
16
17
18
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Personal, si eu am fost unul dintre sustinatorii sistemului de punctaj initial. Si am sa explic si de ce.

Regulamentul competitiei a fost anuntat din timp. A mai fost si sedinta presedintilor de cluburi, la AGVPS. Am considerat ca a fost destul timp sa se propuna schimbari, nu cu cateva zile inainte de a incepe competitia.

Dar am constatat cu stupoare ca am fost mintiti cu nerusinare si de aici, e normal sa ne punem intrebari. De ce am fost mintiti ??? Am fost mintiti cu un anumit scop??? Si da, acum cu datele problemei schimbate, cu o grila castigatoare din start, sistemul de punctaj mi se pare gresit.

Dl Orhei, Dl Cristi Rudeanu, unde este vestitul “soft” care face grilele?
Vestitul “soft” care nu permite unui club sa fie vecin cu alt club in doua sectoare. B2 Acvila, B3 Ovidius. C7 Ovidius, C8 Acvila.
De ce nu au fost prezentate grilele Miercuri seara?
De ce secretomania asta totala?
Vladut a mai pus o intrebare. A numarat cineva bilele din urna???

Din pacate, toate astea ne duc cu gandul la FRAUDA.

Iar noi, cei care nu concepem fraudarea unei competitii nationale, am lasat garda jos si ne-am increzut in promisiunile Dvs domnilor Orhei si Cristi Rudeanu. Sa va aduceti aminte cat se discuta pe tema regulamentului si grilelor cand organizator era APCR. Si cata “carne” si-au luat Stanila si Vladeanu.

Cu toate ca mi-e sila de cele intamplate, daca pescarii din lotul Ovidius vor vrea sa mearga inainte, consider ca sistemul de punctaj trebuie schimbat, C25 sa fie scos din grile si jucam de la zero, 2 sau 3 etape. Daca se ia in considerare rezultatul de le prima mansa (scuze pescarilor clasati sus), noi va uram “Fir intins” la urmatoarele manse si la CM.

Felicitari PESCARILOR din clubul Carping pentru modul in care au pescuit!
Felicitari AVPS-Baricada pentru locul 2
Felicitari Carp Zone pentru locul 3

Multumesc pescarilor din lotul Ovidius pentru daruire. Si capul sus, n-am pierdut nimic, am mai invatat ceva.

S’auzim de bine
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

FelixCristea

Mesaj de FelixCristea »

oanavictor scrie:LOTURI CARE SUSTIN VARIANTA DE ANULARE A MANSEI ,REFACEREA SI APROBAREA GRILELOR DE CATRE TOTI CONCURENTI SI MODIFICAREA SISTEMULUI DE PUNCTARE

1 CARP ZONE
2 BARICADA
3 OVERTEN
4 SENZOR
5 OVIDIUS
6 ENERGY
7 PELICANUL
8 PLANET PIATRA NEAMT
9 ACVILA
10 PLANET IASI
11 MR FISH
12 GREEN LAKE
13
14
15
16
17
18
Acum sa fim sinceri si fara nicio polemica....Domnule Victor Oana, m-ati intrebat cumva pe mine sau pe Ciprian Galic sa ne puneti pe aceasta lista? Sau ati presupus ca daca suntem ultimii din clasament ne dorim asa ceva?
Eu cred ca prea fortati lucrurile in acest sens. Diseara la noi la club avem sedinta sa hotaram si noi ce facem....La prima strigare ne vom prezenta la manse asa cum fiecare trebuie sa o faca si sa aiba coloana vertebrala indiferent daca se vor schima sau nu grilele sau modul de calcul.

Asa ca va rog sa va revizuiti atitudinea referitor la presupunerile dumneavoastra. Veti ajunge sa scrieti ca cei de la Carping aveau scafandri pe sector si le puneau pesti in carlig.
In cel mai fericit caz propunerea mea e ca votul sa se desfasoare fara Carping si Planet Iasi acestia fiind in extremele clasamentului, pentru a preintampina votul partinitor.
Planet. Planet Iasi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”