Gabi, de ce nu intelegi ca ati castigat 1-1-1 pe o grila facuta de colegul tau Rudeanu si un anume baiat?gabi scrie:dar la sorti a tras Gogu nu Cristi...deci Gogu e vinovat cu mana aia a lui
sti cum se fac minunile la tragerile la sorti? ... asta e interesant.
toata lumea a muncit...sunt convins dar asta ...dar asta e sportul...numai efortul nu este recompensat.
nu ma bag in politele voastre vechi. nu am fost nu stiu.
acum sunt in acest lot...anul trecut eram in altul dar la fel de blamat...
Poate Carping nu o sa castige pina la final, nu stiu ce se va intampla...sau poate da. ideea e ca daca vom castiga am furat, iar daca nu...nu stiu... dar ce ma intriga este ca sunt oameni care nu pot accepta infrangerea... niciodata
Poti sa castigi orice concurs, in fata lor esti numai un norocos, sau un hot
Multumesc Vladut pentru aprecieri...dar ai cam uitat cum e viata in teren. De la loja se vede altfel. Candva erai acuzat de furturi repetate la concursuri...adevarat sau neadevarat acum ce faci; ai intrat in randul celora care acuza fara argumente?
Nu contest valoarea lotului Carping dar nu trebuie sa mergeti la Mondiale prin furt sau mismasuri facute de organizator in speta colegul tau de club Rudeanu.
Poate ca voi nu ati stiut de aceasta manevra, dar colegul vostru Rudeanu care a vazut grila nu trebuia sa sesizeze acest lucru?...grile FIPS CIPS...cap de stand...un loc langa alt cap de stand...si cireasa dupa tort: toate standurile au castigat la Cupa Rig...tu nu te intrebi cum este posibil asa ceva???
CS Carp Zone va participa la etapa a 2 a doar daca se anuleaza/rejoaca prima etapa, se vor face grile echilibrate de catre pescari cu experienta impreuna cu managerii tuturor cluburilor implicate in acest CN si se se va reevalua sistemul de punctare.
Colegul tau Rudeanu si-a batut joc de 187 de oameni ( 17 loturi ) + arbitrii + administratia lacului ... si va pus pe voi intr-o lumina proasta la acest CN.