Stai asa ca nu hotarim noi - exista corifei care se ocupa de chestia asta ....govo scrie:vor fi repartizate in ''divizia B'' si anul viitor nu pot participa la finala CN ....Val scrie:Daca este posibil ar fi grozav ca toti cei mentionati in lista sa spuna OK - pentru ca am mai vazut loturi fanteziste anuntate ... gen Vladeanu anuntat de Ovidius - cu postare de refuz ulterioara . daca vede lumea ca este OK din partea tuturor .... e bine pentru competitie .
Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar sa vii de la 800 km - in etapa 3 - dupa un loc 17 si unul 19 ... parca nu iti mai vine si eu spun de acum ca vor exista echipe inscrise , taxa e mica , dar care dupa 1 -2 etape , vor renunta la sportivitatea inscrierii ....asta este un dezavantaj al acestei pozitionari cel mult excentrice a acestei balti , fata de teritoriul national . Sio ce le poti face ? Nimic !

Nu multa lume a inteles ce risca si la ce se baga cu loturile lor ...Plus de asta angajeaza ferm o anumita constanta pe viitor - adica si la anul va fi la fel si tot asa se va face . Cit am fost implicat prin APCR - in fiecare an , tremura fiecare sa vedem ce decide SEFUL ... poate acum emotiile astea au trecut si seful stie ca va fi bine si la anul .... E o chestie de nuanta , nici eu nu dezvolt acum , nici voi nu va puneti prea multe intrebari , raspunsul intotdeauna va veni la momentul oportun ...