Moderator: gor965
si tot Steaua castiga .body scrie:Echipa este cea pe care a anuntzat-o Val si asteptam doar sa o completam avem ceva promisiuni se vor concretiza in urmatoarea saptamana. In cea ce priveste conflitul etern de interese gen Steaua face un campionat pe stadionul Steaua cu pariciparea Steaua si arbitrat de Steaua o sa vedem la sedinta tehnica ce o sa fie in rest mai umbla si vorba prin targ de niste blaturi sa speram ca cele 20 de loturi participante vor contribui la prevenirea si stoparea lor nu cred ca AGVPS mai are nevoie de un scandal care din pacate va si mediatizat anul acesta, mai multe televiziuni vor sta cu ochii pe eveniment deoarece urmeaza Campionatul Mondial de pescuit la Crap tot pe aceasi pista.
Radu Badica
si in anii trecuti a existat exact aceeasi experienta competitionala a organizatorilor. exact aceleasi persoane pe care le nominalizezi, plus altele.Vladut Mateianu scrie:Organizatorii se vor ocupa si de aceste aspecte. De altfel, dupa terminarea inscrierilor, vor fi invitati la sediul Agvps si reprezentantii cluburilor participante, astfel incat toate eventualele problemele sa poata fi solutionate.
Exista deja o lista cu cateva probleme aparute de-a lungul istoriei CN, vor fi prezentate public la sedinta ptr a gsi solutii concrete. Exista deschidere, iar experienta competitionala a organizatorilor isi va spune cuvantul. Totusi nu uitati ca o parte dintre organizatori,( Cristi Rudeanu, Sorin Rudeanu si Vladut Mateianu) au la activ multe medalii castigate la CN si CM la care au participat de-a lungul anilor ( 5 CM si 5/8 CN). SI ne dorim sa iasa un CN impecabil.
cine da invitatiile la corbu?Vladut Mateianu scrie:Iar ai luat-o pe aratura ! Nu te-a invitat nimeni sa participi, tu te bagi in seama pe aici ca iti faci lot , bagi 10000 de euro , si participi la CN. In rest, de jigniri sunt satul. Si le accept cu zambetul pe buze atat timp vin de la oameni ca tine.....Val scrie:
Iar daca tu te dai garantul moralitatii .... si organizator al acestui CN ..mai bine stam acasa . Cred ca asta e o problema . Mai exact , trebuie ca in prima faza sa se spuna :
1. cine organizeaza si cine face parte din aceste structuri
2. organizatorii au si loturi inscrise ?
Nu cred ca sunt indezarabile aceste bivalente competente ( ca sa traduc - nu e o problema , cine face standul sa si pescuiasca in el ) , dar sa se stie si sa se asume PUBLIC , nu la modul sugestie .
Anii trecuti s-au scris pagini de Forum fata de aceste "incompatibiltati" si unii dintre cei care acum sunt in ambele posturi erau foarte vocali . Trebuie o explicatie , la aceasta mutatie de gandire .
Adica ce am schimbat ? APCR cu RIG Service ? Daca asta e raspunsul eu spun - NU multumesc frumos .![]()
PS Vezi ca organizeaza si Apcr un CN...sau de ala era vb si nu am inteles eu bine ?
acum organizeza dinamo!body scrie:Obligat Adi istoria a dovedit asta deja
se poate dezvolta si subiectul asta.Val scrie:Crede cineva la modul serios ca poate mai mult comunitatea crapista din Romania ??????? De fapt care comunitate ?