1.George Slave
2.Claudiu "Claumar" Popa
3.Costin "Coco" Popescu
4.Mircea "Tengo" Gheran
5.Mihai "Gaulea" Predus
6.Cezar Bibu
7.Vladut Mateianu
8.Vlad "Memo" Mihai
Ptr locurile 9 si 10 asteptam 2 pescari (deja am discutat, asteptam semnatura...

Moderator: gor965
pentru lucurile 11-12 o super varianta este pentru voi VICTOR PETCUVladut Mateianu scrie:Lotul nostru se numeste Moara Vlasiei-Senior Crap Team
locurile 11 si 12 sunt destinate la 2 sponsori care se cred si pescari....
Vladut Mateianu scrie:La banii pe care ii are, Victor putea oricand sa faca parte dintr-un lot...poate ca si titular !![]()
Numai ca a preferat sa stea in banca lui si sa nu se dea mare pescar de crap (la carpfishing ma refer)....Si atentie, la pescuitul stationar se pricepe mai mult decat bine !
Deci, locurile sunt ptr cei care au bani si se mai si cred pescarii..... o sa vedeti in majoritatea loturilor la cine ma refer....
Iti multumesc Iulica ! Sa stii ca am buna aducere de minte ....si retin gestul tau .petre iulian scrie:daca vrei sa participi la CN avem nevoie de oameni cu experienta si nu costa nimic .
Esti mult prea subtil sau rau intentionat , Vladut ! Si eram la o 1/2 boilies sa renunt la orice calificare , doar pentru a nu fi comparat cu altii !! Din ce am vorbit , cu tine , cu AV si cu Bogdan Dragan , imi schimb postarea si CIND va fi nevoie , SUNT PREZENT , cel putin BD mi-a explicat unde sunt necesar ....! Cu banii ma inteleg cu colegii mei de echipa ......nu mai e treaba voastra ...Vladut Mateianu scrie:Val, am discutat la telefon si sper ca ai inteles mesajul transmis de mine. Oricum, cine trebuia sa-l priceapa, l-a priceput....
Referitor la pescuit, eu cred ca generatia 2004 (pescarii participanti la CN 2004 Hobaia) ar avea mereu loc in oricare dintre loturile prezente anul acesta.....si ma refer in special la cei tineri(atunci, poate si acum), care in timp au acumulat experienta si ....cunostiinte !
![]()
O seara buna iti doresc.