LOTURI CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

LOTURI CN 2011

Mesaj de Vladut Mateianu »

Lotul nostru se numeste Moara Vlasiei-Senior Crap Team si are in componenta :

1.George Slave
2.Claudiu "Claumar" Popa
3.Costin "Coco" Popescu
4.Mircea "Tengo" Gheran
5.Mihai "Gaulea" Predus
6.Cezar Bibu
7.Vladut Mateianu
8.Vlad "Memo" Mihai

Ptr locurile 9 si 10 asteptam 2 pescari (deja am discutat, asteptam semnatura... :D ) iar locurile 11 si 12 sunt destinate la 2 sponsori care se cred si pescari.... :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

bogdan crap

Re: LOTURI CN 2011

Mesaj de bogdan crap »

Vladut Mateianu scrie:Lotul nostru se numeste Moara Vlasiei-Senior Crap Team
locurile 11 si 12 sunt destinate la 2 sponsori care se cred si pescari.... :lol:
pentru lucurile 11-12 o super varianta este pentru voi VICTOR PETCU :lol:
Auguri :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

La banii pe care ii are, Victor putea oricand sa faca parte dintr-un lot...poate ca si titular ! :wink:
Numai ca a preferat sa stea in banca lui si sa nu se dea mare pescar de crap (la carpfishing ma refer).... :wink: Si atentie, la pescuitul stationar se pricepe mai mult decat bine !

Deci, locurile sunt ptr cei care au bani si se mai si cred pescarii..... o sa vedeti in majoritatea loturilor la cine ma refer.... :lol:
CS SENZOR

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Lotul nostru se numeste Pelicanul si datorita numarului mare de membri va fi stabilit in urma concursului de calificare ce va avea loc in perioada
13 -17 aprilie la Darvari .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:La banii pe care ii are, Victor putea oricand sa faca parte dintr-un lot...poate ca si titular ! :wink:
Numai ca a preferat sa stea in banca lui si sa nu se dea mare pescar de crap (la carpfishing ma refer).... :wink: Si atentie, la pescuitul stationar se pricepe mai mult decat bine !

Deci, locurile sunt ptr cei care au bani si se mai si cred pescarii..... o sa vedeti in majoritatea loturilor la cine ma refer.... :lol:

Gura bate curul draga prieten ...... Poate nu sti , dar pe lumea asta mai exista si oameni cu personalitate mult mai pregnanta decit a Domniei tale ..... pe care te-ai BIP din start cu postarile astea ! Stiu - a fost o capcana , am vrut sa arat mai stiu eu ce dracu .... cert este ca ai facut de cacao... si echipele posibile si pescarii care mai aveau ceva pe acasa ca sa doneze , la o adica ... :oops: :oops: :oops: Intreaba-l pe Andrei sa vezi ce inseamna minus .... pentru o parere publica de a ta !!!!
Concret - eu sponsor de asta de locul 11 nu voi fii niciodata !!! Pacat de bani ....5000 EUR era o suma ....pentru o echipa ... NORMALA !

-> mesaj editat de Dan M

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

daca vrei sa participi la CN avem nevoie de oameni cu experienta si nu costa nimic .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Inca o mentiune - nu incepeti cu telefoane sau PM pentru suma asta - indiferent de cine o propune si cine ma suna ! Daca va fi sa iasa din cont , va iesi NUMAI pentru AV - la ce echipa isi imagineaza el - pe baza de nevoi stringente si in cuantum de maxim 1000 EUR . Anul asta nu mai pescuiesc in CN . Ii urez fir intins lui Cezar Bibu ! Proiectul era altfel , din pacate cineva s-a priceput sa-l faca de cacat !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

petre iulian scrie:daca vrei sa participi la CN avem nevoie de oameni cu experienta si nu costa nimic .
Iti multumesc Iulica ! Sa stii ca am buna aducere de minte ....si retin gestul tau .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Val, am discutat la telefon si sper ca ai inteles mesajul transmis de mine. Oricum, cine trebuia sa-l priceapa, l-a priceput....

Referitor la pescuit, eu cred ca generatia 2004 (pescarii participanti la CN 2004 Hobaia) ar avea mereu loc in oricare dintre loturile prezente anul acesta.....si ma refer in special la cei tineri(atunci, poate si acum :D ), care in timp au acumulat experienta si ....cunostiinte ! :wink:

O seara buna iti doresc.
CS SENZOR

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:Val, am discutat la telefon si sper ca ai inteles mesajul transmis de mine. Oricum, cine trebuia sa-l priceapa, l-a priceput....

Referitor la pescuit, eu cred ca generatia 2004 (pescarii participanti la CN 2004 Hobaia) ar avea mereu loc in oricare dintre loturile prezente anul acesta.....si ma refer in special la cei tineri(atunci, poate si acum :D ), care in timp au acumulat experienta si ....cunostiinte ! :wink:

O seara buna iti doresc.
Esti mult prea subtil sau rau intentionat , Vladut ! Si eram la o 1/2 boilies sa renunt la orice calificare , doar pentru a nu fi comparat cu altii !! Din ce am vorbit , cu tine , cu AV si cu Bogdan Dragan , imi schimb postarea si CIND va fi nevoie , SUNT PREZENT , cel putin BD mi-a explicat unde sunt necesar ....! Cu banii ma inteleg cu colegii mei de echipa ......nu mai e treaba voastra ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”