Moderator: gor965
carp_master scrie:fiind naiv poate pun
azi este miercuri.andrei vladeanu scrie:lamurim si problema asta.dan _city_center scrie:un reprezentant oficial al statului Roman!carp_master scrie:cine te a mintit City???fii te rog mai specific ...
dar maine, cand vom trece si la punctul 2.
asa nu se poate lucra...
este opinia ta si ti-o respect toto.dar la mine nu se leaga asta cu atacarea din partea cealalta.adica nu sunt vreun mare orator sa ma fi atacat pe mine si sa se fi asteptat sa scriu pe forum ce s-a intamplat, puteau gasi alti 10 mai la indemana decat mine de care erau siguri ca posteaza faza intamplata.eu in 4-5 ani de cand am contul aici nu am nici 500 de postari, si cred ca 99% din ele sunt numai postari la obiect, nu m-am bagat in discutii care am considerat ca nu sunt de mine.deci repet, nu vad rostu ca cineva sa ii insceneze ceva altei persoane prin mine.toto `U`C scrie:Este opinia mea Remus...eu asa cred ....adica nu vad pe nimeni din cei care sustin Sarulestiu ca ar fi putut face asta.
remus_cta scrie:este opinia ta si ti-o respect toto.dar la mine nu se leaga asta cu atacarea din partea cealalta.adica nu sunt vreun mare orator sa ma fi atacat pe mine si sa se fi asteptat sa scriu pe forum ce s-a intamplat, puteau gasi alti 10 mai la indemana decat mine de care erau siguri ca posteaza faza intamplata.eu in 4-5 ani de cand am contul aici nu am nici 500 de postari, si cred ca 99% din ele sunt numai postari la obiect, nu m-am bagat in discutii care am considerat ca nu sunt de mine.deci repet, nu vad rostu ca cineva sa ii insceneze ceva altei persoane prin mine.toto `U`C scrie:Este opinia mea Remus...eu asa cred ....adica nu vad pe nimeni din cei care sustin Sarulestiu ca ar fi putut face asta.
opinia mea nu mi-o schimba nimeni.cineva a fost deranjat de faptul ca eu am criticat varianta cu sarulesti.
oricine ar fi, si sunt destul de sigur ca citeste acum ce scriu,dar repet, nu merg pe presupuneri, ii transmit doar 2 lucruri:rusine ca reactioneaza ca un meltean (exact impresia de meltean de bucuresti mi-a lasat-o ) si sarut
ca o completare, nu vreau sa fiu tarat intr-o vanatoare de vrajitoare publica pe forum acum.eu o sa ma retrag din discutie si o sa va urez fir intins la toti, si celor cu proiectu sarulesti si celor cu proiectul corbu.
sper insa ca papagalul sa se sparga , lumea pescarilor din bucureti e un loc mic si vorbele circula repede .dar vad ca cine a facut-o nu are coaie sa o spuna nici celor din jurul lui care sunt prieteni cu el.
eu astept,sunt tanar, am timp![]()
tu ai zis.dar mi-e sa nu ai surpizetoto `U`C scrie:remus_cta scrie:este opinia ta si ti-o respect toto.dar la mine nu se leaga asta cu atacarea din partea cealalta.adica nu sunt vreun mare orator sa ma fi atacat pe mine si sa se fi asteptat sa scriu pe forum ce s-a intamplat, puteau gasi alti 10 mai la indemana decat mine de care erau siguri ca posteaza faza intamplata.eu in 4-5 ani de cand am contul aici nu am nici 500 de postari, si cred ca 99% din ele sunt numai postari la obiect, nu m-am bagat in discutii care am considerat ca nu sunt de mine.deci repet, nu vad rostu ca cineva sa ii insceneze ceva altei persoane prin mine.toto `U`C scrie:Este opinia mea Remus...eu asa cred ....adica nu vad pe nimeni din cei care sustin Sarulestiu ca ar fi putut face asta.
opinia mea nu mi-o schimba nimeni.cineva a fost deranjat de faptul ca eu am criticat varianta cu sarulesti.
oricine ar fi, si sunt destul de sigur ca citeste acum ce scriu,dar repet, nu merg pe presupuneri, ii transmit doar 2 lucruri:rusine ca reactioneaza ca un meltean (exact impresia de meltean de bucuresti mi-a lasat-o ) si sarut
ca o completare, nu vreau sa fiu tarat intr-o vanatoare de vrajitoare publica pe forum acum.eu o sa ma retrag din discutie si o sa va urez fir intins la toti, si celor cu proiectu sarulesti si celor cu proiectul corbu.
sper insa ca papagalul sa se sparga , lumea pescarilor din bucureti e un loc mic si vorbele circula repede .dar vad ca cine a facut-o nu are coaie sa o spuna nici celor din jurul lui care sunt prieteni cu el.
eu astept,sunt tanar, am timp![]()
Daca dai de el da mi un telefon si mergem impreuna la el.![]()
Daca ai nr de tel sau ora la care te a sunat da mi un tel pot sa te ajut.