andrei vladeanu scrie:oana victor,
cine e ala care fura, ce fura si ce dovezi ai in sensul respectiv?
ASTEPT SA POSTEZI CHELTUIELILE SI INCASARILE DETALIATE ALE ANULUI 2011 SI VOI FACE DOVADA INFRACTIUNILOR .
Moderator: gor965
andrei vladeanu scrie:oana victor,
cine e ala care fura, ce fura si ce dovezi ai in sensul respectiv?
Pe baza proiectului depus la agvps ,cred ca poti fi acuzat macar de TENTATIVA DE DELAPIDARE .andrei vladeanu scrie:oana si vladut
am inteles cum stau lucrurile la voi.
il acuzi pe unul de furt, viol, crima, etc.
iar apoi EL trebuie sa faca dovada ca e nevinovat.
bai baieti, bagati-va mintile in cap.
voi trebuie sa dovediti furtul (sau militia) si apoi puteti discuta.
dupa, asteptati instanta sa se pronunte.
pana atunci, ce faceti voi se numeste calomnie.
din cauza ca sau saturat oamenii de atatea discutii privind banii nejustificati in atatia ani de zile .andrei vladeanu scrie:oana,
fa alt topic pt. serialele tale.
pana atunci, va rog sa retineti ca proiectul apcr pt cn&cm 2012 era FARA TAXA DE INSCRIERE din partea cluburilor.
tot bugetul era acoperit.
desigur, puteau surveni si eventuale sume in plus, insa - asa cum se vede clar din documentul pe care l-am postat in original - apcr a anuntat agvps-ul ca aceste sume sunt la dispozitia agvps.
selaru nu a dorit. a ales firma din c-ta.
nu vrei sa intelegi nimic. incapatanat ca un catar ai fost toata viata, asa o sa ramai.oanavictor scrie: ............iar pentru calomnie .........da-ma in judecata .........acolo vei fi obligat sa prezinti bilantul pentru a te apara
de discutii s-or fi saturat, nu zic.oanavictor scrie:din cauza ca sau saturat oamenii de atatea discutii privind banii nejustificati in atatia ani de zile .