NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL - serial

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: NEA NICU SI INTERESUL NATIONAL - serial

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:andrei, las-o moarta.....
nevinovatia ti-o poti divedi doar postand bugetul 2011. faptul ca ocolesti acest subiect spune totul !
dar de ce nu spune totul faptul ca l-am depus la agvps?
intocmit si stampilat de un expert contabil si aprobat de cenzorul asociatiei.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

oricum nu asta e subiectul topicului.
ce legatura are bugetul 2011 cu faptul ca selaru ne anunta oficial ca proiectele rig service si apcr au fost similare din punct de vedere - citez - THNIC SI FINANCIAR, insa ne anunta cele 8 puncte care au inclinat balanta in favoare societatii din c-ta?

din cele 8 puncte, unul este legat de pescuit si 7 de vanatoare.

• deschiderea oficială a Campionatului Mondial şi defilarea echipelor participante, în interiorul şi în faţa Complexului Expoziţional al Consiliului Judeţean Constanţa;
• participarea AGVPS din România la Târgul de Vânătoare şi Pescuit organizat în Pavilionul Expoziţional al Consiliului Judeţean Constanţa, de către SC Rig Service SA;
• organizarea unei Expoziţii Naţionale de Vânătoare în Pavilionul Expoziţional al Consiliului Judeţean Constanţa, prilej cu care vor fi evaluate, adus la zi, trofeele de vânat neomologate încă în România şi reeditat un Catalog al trofeelor de vânat;
• organizarea Congresului AGVPS din România în ziua de 20 septembrie – ziua vânătorilor din România – într-o sală adecvată, din Pavilionul Expoziţional al Consiliului Judeţean Constanţa;
• sărbătorirea zilei vânătorilor din România în data de 20 septembrie 2012, în Campingul Holiday din Mamaia;
• organizarea Campionatului naţional de lucru cu câini hărţuitori, în locaţia Mangalia a AJVPS Constanţa; festivitatea de premiere a câştigătorilor va avea loc în Campingul Holiday din Mamaia;
• organizarea finalei Campionatului naţional de lucru cu câini pontatori, în împrejurările localităţii Năvodari; festivitatea de premieri va avea loc în Campingul Holiday din Mamaia;
• organizarea finalei Campionatului naţional de tir vânătoresc, în cel mai apropiat poligon autorizat de Constanţa; festivitatea de premiere va avea loc în Campingul Holiday din Mamaia.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

rectific.
1 si jumatate - pescuit
6 si jumatate - vanatoare
The One Team

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

mai oameni buni am traim cu susu-n jos, am ajuns sa vedem mascarada asta facuta de acei formatori de opinie care au dus in jos pescuitul de competitie la crap.
Fa vladene un alt topik si spune cat de prost ai fost cand te-ai bagat in ciment pana la gat pentru mult iubitul tau var
spune vladene cum s-au petrecut lucrurile cu privire la exclusivitatile pe moara si tancabesti, sa inteleaa lumea care inca te apreciaza cu ce fel de om ai stat lana tine si pentru cine ai facut toate astea.
Zi Muso cati bani faci din concursuri intr-un an si la cate marsaveni ai participat ...
lumea este proasta ca nu te lasa singur pe balta sa stai cu brigata ta de arbitri la gratar, il iei pe AV de parca este ultimul om, nu cel langa care ai cunoscut ce este aia o afacere....rusine
tu spuneai mereu sa esti sigur ca AV nu fura, acum ce faci?????????????
asta spuneti la lume nu da bugetu nu dau buetu fura 2 lei nu fura 2 lei...
Ultima oară modificat Joi Ian 12, 2012 18:42 de către Genes Florin, modificat 1 dată în total.
Balta Puiesti

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

andrei vladeanu scrie:
nevinovatia ti-o poti divedi doar postand bugetul 2011. faptul ca ocolesti acest subiect spune totul !
rolul unui expert contabil nu este sa verifice veridicitatea facturilor !!!!!!!! ci doar balentele si bilantul, in functie de facturile pe care le poseda !

oricum, nu mai are rost, ptr mine treaba este foarte clara. pacat.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
pentru ca cei de la gvps nu stiu si nici nu-i intereseaza cat au costat tarusii ,banda ,protocolul ,
mai pe scurt nu-i intereseaza daca si cu cat sau umflat facturile depuse si nici pe expert sau cenzor nu-i intereseaza acest lucru ..........ei au luat si au adunat si scazut .........!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:
pentru ca cei de la gvps nu stiu si nici nu-i intereseaza cat au costat tarusii ,banda ,protocolul ,
mai pe scurt nu-i intereseaza daca si cu cat sau umflat facturile depuse si nici pe expert sau cenzor nu-i intereseaza acest lucru ..........ei au luat si au adunat si scazut .........!!!!!!!!!!
nea Vioctore nu iti este rusine sa intrebi de bani de tarusi cand tu la acel concurs caritabil din suma de 900ron ai pus doar 500?
Cand te-am intrebat restul banilor unde sunt ai zis, sa facut obisnuitul gratar de la darvari la sfarsitul concursului, asta nu este facuta pe dos????????
Balta Puiesti

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

linisteeee........................................
Balta Puiesti

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie: ce legatura are bugetul 2011 cu faptul ca selaru ne anunta oficial ca proiectele rig service si apcr au fost similare din punct de vedere - citez - THNIC SI FINANCIAR, insa ne anunta cele 8 puncte care au inclinat balanta in favoare societatii din c-ta?
Daca-mi permiti sa-mi dau cu parerea ... Tehnic si Financiar or fi proiectele la fel, dar doar la capitolul Costuri (Chletuieli)...la capitolul Incasari (Profit), varianta SA C-ta e mai buna ptr. AGVPS !
Ultima oară modificat Joi Ian 12, 2012 19:15 de către gor965, modificat 1 dată în total.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Genes Florin scrie: nea Vioctore nu iti este rusine sa intrebi de bani de tarusi cand tu la acel concurs caritabil din suma de 900ron ai pus doar 500?
Cand te-am intrebat restul banilor unde sunt ai zis, sa facut obisnuitul gratar de la darvari la sfarsitul concursului, asta nu este facuta pe dos????????
bai nea florine ,ca vrei sa-l lingi si sa-l stergi la c.ur pe vladeanu te inteleg dar .......cum poti tu sa spui ca eu a-si fi luat bani la o actiune facuta de mine ,pe balta mea cu banii mei .......cere lista de la marius barbu si vezi acolo ce sa dat si cat a dat fiecare .......SI CAT .......FABULOASA SUMA DE 4 MILIOANE ..........BANI CE-I DAU LA BUZAU STERGATORILOR DE PARBRIZE ....... :idea:
inchirierea unei balti si a infrastructurii unei competitii costa bani .......bani suportati de mine personal din buzunarul propriu ........in afara de asta eu personal am pus 8 milioane lei vechi pentru a se rotunji suma .Eu habar nu am cati bani ai dat tu si cui i-ai dat ,nici macar nu ma interesat .........actiunea a fost fara taxa .........fiecare a dat cat a vrut si cat a putut .
am eu pacatele mele dar nu sunt banii pacatul meu .........am avut ,am si voi avea intotdeauna mai multi decat i-mi trebuie pentru a trai 100 ani de acum incolo fara a face nimic .......iar acte caritabile am facut si fac destule in fiecare an fara a ma fotografia cu nevoiasii ...........
MA GANDESC SA FAC UN ACT CARITABIL SI PENTRU TINE .......SA-TI CUMPAR NISTE CREIER ..........AI MARE NEVOIE ........SI VOI PLATI ORICAT ........DAR CRED CA FARA FOLOS ..........AI NEVOIE DE PREA MULT SI NIMENI NU E DISPUS SA VANDA ASA CANTITATE MARE .........DE.........AL......CO....LUL ........DAUNEAZA GRAV SANATATII .. :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”