Genes Florin scrie:
nea Vioctore nu iti este rusine sa intrebi de bani de tarusi cand tu la acel concurs caritabil din suma de 900ron ai pus doar 500?
Cand te-am intrebat restul banilor unde sunt ai zis, sa facut obisnuitul gratar de la darvari la sfarsitul concursului, asta nu este facuta pe dos????????
bai nea florine ,ca vrei sa-l lingi si sa-l stergi la c.ur pe vladeanu te inteleg dar .......cum poti tu sa spui ca eu a-si fi luat bani la o actiune facuta de mine ,pe balta mea cu banii mei .......cere lista de la marius barbu si vezi acolo ce sa dat si cat a dat fiecare .......SI CAT .......FABULOASA SUMA DE 4 MILIOANE ..........BANI CE-I DAU LA BUZAU STERGATORILOR DE PARBRIZE .......
inchirierea unei balti si a infrastructurii unei competitii costa bani .......bani suportati de mine personal din buzunarul propriu ........in afara de asta eu personal am pus 8 milioane lei vechi pentru a se rotunji suma .Eu habar nu am cati bani ai dat tu si cui i-ai dat ,nici macar nu ma interesat .........actiunea a fost fara taxa .........fiecare a dat cat a vrut si cat a putut .
am eu pacatele mele dar nu sunt banii pacatul meu .........am avut ,am si voi avea intotdeauna mai multi decat i-mi trebuie pentru a trai 100 ani de acum incolo fara a face nimic .......iar acte caritabile am facut si fac destule in fiecare an fara a ma fotografia cu nevoiasii ...........
MA GANDESC SA FAC UN ACT CARITABIL SI PENTRU TINE .......SA-TI CUMPAR NISTE CREIER ..........AI MARE NEVOIE ........SI VOI PLATI ORICAT ........DAR CRED CA FARA FOLOS ..........AI NEVOIE DE PREA MULT SI NIMENI NU E DISPUS SA VANDA ASA CANTITATE MARE .........DE.........AL......CO....LUL ........DAUNEAZA GRAV SANATATII ..