@Rosioru APCR, Vladeanu AVP, Hodorog F&H, Oana Director & organizatori :
Tot citesc sute de postari pro si contra x sau y

, acuze ,fondate sau nu, venite din toate partile. S-au facut greseli, unele inerente , unele puteau fi evitate, dar Turneul oricum trebuie sa mearga mai departe. Si toata lumea isi doreste ca el sa fie ,una peste alta, o reusita. Dar...
Fac o scurta recapitulare , sper sa nu plictisesc prea tare. Anul asta s-au pus bazele unui turneu(inspirat de la mai seriosii rapitoristi

) ,open , ca sa vina cine vrea, ieftin, ca sa poata participa oricine (nu-i problema !), format din 5 etape independente, cu locatii diferite, dar si cu clasamente individuale, si mai ales,
cu premii pe fiecare etapa. Astfel, toti participantii de la diversele etape, trecuti si prin sita fireasca a micsorarii locurilor, au sansa sa acumuleze puncte (si daca la sfirsit sunt in primii 4, cu atit mai bine, sunt si in lot !), dar si sa se claseze pe podiumurile diverselor etape si sa cistige niste premii . Care la ultimele etape, ele sunt...aproape inexistente !!
Si acum, problema pe care eu o vad majora , desi ma tem sa nu fie prea tirziu

Ce motivatie mai are sa traga tare la Tincabesti
dar mai ales la Sacel/Livada o echipa care dupa 3 sau 4 etape e pe locul 23, de exemplu? Stiu, conteaza 3 din 5 rezultate, si se mai poate intoarce roata, dar...Sa nu-mi spuneti ca gloria !
@Sorin Rudeanu,
Ti-ai dat demisia ,si ti-am respectat punctul de vedere, desi gestul tau pare mai degraba a dezertare...

Pentru ca tot am adus vorba de non-combat, nu crezi ca incercarea unei echipe (nici nu stiu exact cine sunt, si nici nu conteaza , sincer..) clasata inaintea lui Cristi Rudeanu de a primi bani in schimbul renuntarii la etapa de la Lates in favoarea fratelui tau trebuia facuta publica ??? Sau in fata comitetului, arbitrilor, a cine vrei tu? Iar respectiva echipa sanctionata ? Drastic ?
Asa cum am spus mai sus, probabil ca e cam tirziu acum , dar luati in consideratie aceste aspecte ...Macar pentru la anul !
Multumesc.