dar in butoi si pe langa el si-au depozitat gunoaiele si arbitrii si alti concurenti de pe standurile din zona.
Domnilor dupa festivitatea de premiere ,si decernarea premilor brigada de arbitraj sa adunat la standul B9 ,pentru "bucataria proprie" dupa care ne-am despartit fiecare plecand spre case.Ultimii care am plecat de pe balta am fost eu cu cei doi baieti de la Bistrita,mai ramasesem o jumatate de ora sa servim masa la casuta de la B9 in ideea ca ne astepta un drum lung.I-mi pare rau ca nu am filmat cum cei din sat scotoceau prin bidoane dupa paine,peturi etc si scoteau pungile aruncandu-le la voia intamplarii aidoma fotografiei din acest topic.
O mentiune vreau sa fac aici - regulamentul FIPS nu prevede decit ca STANDUL sa fie lasat in curatenie !
Asta apropo de sanctuni . La CM din orice tara nu duc echipele gunoiul in tara de origine ..... , concret echipa Africa de Sud nu isi duce sacii de gunoi pe avion acasa la ei ci il depoziteaza la tomberoanele aflate pe balta care a organizat respectiva competitie .
Concret la Victor - era o chestie de bun simt , daca tot a dat balta gratuit , sa nu il mai punem sa ne care si gunoiul . Este corect moral , dar nu este contra regulamentului , prin urmare nu este pasibil de pedeapsa asa cum se sugereaza gresit .
In Anglia a fost pus in vederea participantilor gunoiul sa fie dus in locuri speciale. Organizatorul, fie el si al CM, poate schimba dupa bunul plac regulile. Cui nu-i convine sta acasa. Exemplu, Ucraina.
Ne cerem scuze d-le OANA dar chiar nu mai aveam loc unde sa bagam gunoiul pe care l-au produs 4 memrii ovidius,2 albitrii si 8 membrii pelicani.Ne cerem scuze daca am gresit si promitem sa nu mai facem.