Moderator: gor965
DIN PROIECTUL DE CIORDEALA DIN BUGET DEPUS DE PRESEDINTELE AUTOSUSPENDAT SI DE PRESEDINTELE NUMIT DE PRESEDINTELE AUTOSUSPENDAT LA AGVPS.Vladut Mateianu scrie:Dar ce este cu sumele astea ? de unde le ai ?oanavictor scrie:da ,dar hotul sau naivul trebuie sa stie si sa inteleaga odata pentru totdeauna ca acesti bani nu sunt mostenirea lui din familie ,sunt banii pescarilor si trebuie sa dea socoteala de cate ori i se cere acest lucru ,chiar daca nu+i place sa se dea de gol singur .
tot odata trebuie sa stie o vorba din batrani care spune cam asa SI TACEREA ARE RASPUNSUL EI ,oricum trebuie sa se fereasca ca DRACUL DE TAMAIE .......pentru ca orice ar face ANUL ASTA IN MOD GARANTAT NU VA SCAPA BASMA CURATA ,IAR ORICE CHELTUIALA PE CARE O VA FACE O FACE PE RASPUNDERE PROPRIE SI PERSONALA ,PENTRU CA ORICE SUMA CARE VA FI MAI MARE DECAT CEA DE PE PIATA ........CHIAR DACA ARE FACTURA .........EU PERSONAL VOI SESIZA ORGANELE STATULUI .
TARUSI PENTRU STANDURI ....................16 MILIOANE.............5 METRI DE CHERESTEA ......
BANDA PENTRU STANDURI .......................6 MILIOANE.............4 SULURI
CLUBURI ORGANIZATOARE ....................90 MILIOANE ............LA DARVARI INEXISTENT
PROTOCOL .........................................30 MILIOANE.............LA DARVARI INEXISTENT
REPREZENTANT APCR si AGVPS ..............30 MILIOANE ............LA DARVARI INEXISTENT
SONORIZARE ......................................10 MILIOANE ...........NU VA FI NEVOIE LA TANCABESTI
CUPE DIPLOME ,TRICOURI .....................40 MILIOANE............MAXIM 15 MILIOANE
CORT INCHIRIAT .................................10 MILIOANE............NU VA FI NEVOIE LA TANCABESTI
la fel cum sau recuperat banii de la rosioru din 2009 !!!!!!!!!Vladut Mateianu scrie:Val, in toamna s-ar putea sa fie prea tarziu....cum vom mai putea recupera banii ?![]()
STROPUL FACE GAURA IN PIATRA NU PRIN FORTA .........CI PRIN CADERE REPETATA !Val scrie:
Se va da pesemne socoteala la vremea potrivita , adica DUPA ...si vorbind legal , anticiparea unui exercitiu bugetar si raportari anticipate nu sunt acceptate intr-o lume fiscala reala .
SE CERE CHELTUIELE PRIMELOR 2 ETAPE . BANII SUNT BANI PUBLICI SI NU TREBUIESC CHELTUITI CUM VREA STANILA SI VLADEANU ,LA PRETURILE CARE VOR EI [16 milioane tarusi ] trebuie sa se intrebe unde este cea mai buna oferta ,de aia sau inventat caietele de oferta ,licitatiile ......comisii care raspund de aceste licitatii .........etc
Nu stiu daca veti mai numara tarusii si metrul de pinza in momentul in care orice alta echipa mai putin NEXGEN castiga CN ......![]()
.
NU FACE OBIECTUL DISCUTIEI CINE SE CALIFICA .......SUBIECTUL ESTE CUM SE CHELTUIESC BANII SI MAI ALES DE CE SE REFUZA DECONTUL PUBLIC IN FATA INVESTITORILOR DE CATRE STANILA !!!!!
Oricum , vedem la toamna ce s-a facut cu banii , dupa ce vor fi cheltuiti , sper eu , intr-un mod chibzuit . Iar daca DUPA se dovedeste jaful pe care il prezentati , va stau la dispozitie cu aceeasi tastatura si penitza , sa criticam si acuzam hotul , indiferent care o fi ala .....
EU CRED CA ESTE MAI SIGUR SA SE PREVINA COMITEREA UNOR ILEGALITATI DECAT CONDAMNAREA VINOVATILOR DUPA CE ACESTEA AU FOST FACUTE .
MAI MULTI OCHI VAD MAI BINE DECAT UNUL SINGUR .
Fidel Castro spunea- "In 1955 am ramas 3 oameni si 2 pusti - cu toate astea l-am invins pe Fulgencio Batista , prin forta vointei si credinta in viitor" .