O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Mesaj de razvan u. »

Actualizare.
C. S. PELICANUL

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:
oanavictor scrie:da ,dar hotul sau naivul trebuie sa stie si sa inteleaga odata pentru totdeauna ca acesti bani nu sunt mostenirea lui din familie ,sunt banii pescarilor si trebuie sa dea socoteala de cate ori i se cere acest lucru ,chiar daca nu+i place sa se dea de gol singur .
tot odata trebuie sa stie o vorba din batrani care spune cam asa SI TACEREA ARE RASPUNSUL EI ,oricum trebuie sa se fereasca ca DRACUL DE TAMAIE .......pentru ca orice ar face ANUL ASTA IN MOD GARANTAT NU VA SCAPA BASMA CURATA ,IAR ORICE CHELTUIALA PE CARE O VA FACE O FACE PE RASPUNDERE PROPRIE SI PERSONALA ,PENTRU CA ORICE SUMA CARE VA FI MAI MARE DECAT CEA DE PE PIATA ........CHIAR DACA ARE FACTURA .........EU PERSONAL VOI SESIZA ORGANELE STATULUI .

TARUSI PENTRU STANDURI ....................16 MILIOANE.............5 METRI DE CHERESTEA ......
BANDA PENTRU STANDURI .......................6 MILIOANE.............4 SULURI
CLUBURI ORGANIZATOARE ....................90 MILIOANE ............LA DARVARI INEXISTENT
PROTOCOL .........................................30 MILIOANE.............LA DARVARI INEXISTENT
REPREZENTANT APCR si AGVPS ..............30 MILIOANE ............LA DARVARI INEXISTENT
SONORIZARE ......................................10 MILIOANE ...........NU VA FI NEVOIE LA TANCABESTI
CUPE DIPLOME ,TRICOURI .....................40 MILIOANE............MAXIM 15 MILIOANE
CORT INCHIRIAT .................................10 MILIOANE............NU VA FI NEVOIE LA TANCABESTI
Dar ce este cu sumele astea ? de unde le ai ? :roll:
DIN PROIECTUL DE CIORDEALA DIN BUGET DEPUS DE PRESEDINTELE AUTOSUSPENDAT SI DE PRESEDINTELE NUMIT DE PRESEDINTELE AUTOSUSPENDAT LA AGVPS.
BIBLIA DE CAPATAI A CIORDELILOR MARCA APCR DUSA PE CELE MAI INALTE CULMI A-LE ARTEI DE CATRE PRESEDINTELE AUTOSUSPENDAT ANDREI VLADEANU ,CARE CREDE CA BANII PESCARILOR SUNT BANII LUI PERSONALI SI NU TREBUIE SA DEA SOCOTEALA NIMANUI PRIVIND MODUL LOR DE CHELTUIRE [UMFLAREA FACTURILOR]
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Vladut, firma SBS BAIT produce una dintre cele mai bune nade de pescuit la crap. Dar vad ca unii sunt interesati de cei mai reprezentativi oameni in domeniul pescuitului la crap si organizari de mari evenimente sportive. D-lor voi sunteti in stare sa faceti ceva???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? DEMONSTRATI, daca nu puteti lasati-i pe cei competenti.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

da ,dar hotul sau naivul trebuie sa stie si sa inteleaga odata pentru totdeauna ca acesti bani nu sunt mostenirea lui din familie ,sunt banii pescarilor si trebuie sa dea socoteala de cate ori i se cere acest lucru ,chiar daca nu+i place sa se dea de gol singur .
tot odata trebuie sa stie o vorba din batrani care spune cam asa SI TACEREA ARE RASPUNSUL EI ,oricum trebuie sa se fereasca ca DRACUL DE TAMAIE .......pentru ca orice ar face ANUL ASTA IN MOD GARANTAT NU VA SCAPA BASMA CURATA ,IAR ORICE CHELTUIALA PE CARE O VA FACE O FACE PE RASPUNDERE PROPRIE SI PERSONALA ,PENTRU CA ORICE SUMA CARE VA FI MAI MARE DECAT CEA DE PE PIATA ........CHIAR DACA ARE FACTURA .........EU PERSONAL VOI SESIZA ORGANELE STATULUI .

TARUSI PENTRU STANDURI ....................16 MILIOANE.............5 METRI DE CHERESTEA ......
BANDA PENTRU STANDURI .......................6 MILIOANE.............4 SULURI
CLUBURI ORGANIZATOARE ....................90 MILIOANE ............LA DARVARI INEXISTENT
PROTOCOL .........................................30 MILIOANE.............LA DARVARI INEXISTENT
REPREZENTANT APCR si AGVPS ..............30 MILIOANE ............LA DARVARI INEXISTENT
SONORIZARE ......................................10 MILIOANE ...........NU VA FI NEVOIE LA TANCABESTI
CUPE DIPLOME ,TRICOURI .....................40 MILIOANE............MAXIM 15 MILIOANE
CORT INCHIRIAT .................................10 MILIOANE............NU VA FI NEVOIE LA TANCABESTI[/quote]

DIN PROIECTUL DE CIORDEALA DIN BUGET DEPUS DE PRESEDINTELE AUTOSUSPENDAT SI DE PRESEDINTELE NUMIT DE PRESEDINTELE AUTOSUSPENDAT LA AGVPS.
BIBLIA DE CAPATAI A CIORDELILOR MARCA APCR DUSA PE CELE MAI INALTE CULMI A-LE ARTEI DE CATRE PRESEDINTELE AUTOSUSPENDAT ANDREI VLADEANU ,CARE CREDE CA BANII PESCARILOR SUNT BANII LUI PERSONALI SI NU TREBUIE SA DEA SOCOTEALA NIMANUI PRIVIND MODUL LOR DE CHELTUIRE [UMFLAREA FACTURILOR][/quote]

DON''COSTELO .........NU UITA CA ''MAI MULTI OCHI VAD MAI BINE DECAT UNUL SINGUR''SI NU TREBUIE SA TE COMPORTI SI SA FACI ''AROGANTA LUI ANTINOV''[baga google :idea: ]PENTRU CA NICI NU STII CE PIERZI SI MAI ALES CAT PIERZI :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Exista o povata care spune sa nu strigi Lupul la oi .... prea des , s-ar putea ca atunci cind va veni lupul sa nu se mai sesizeze nimeni ..... Stiu , stiu , ca un gust amar ramine intotdeauna cind ai vrut musai ceva si nu ai reusit nici pe departe :wink: dar pina la urma nu asta e calea de "atac" , decit daca doriti musai sa patetizati procesul firesc de executie bugetara .
Se va da pesemne socoteala la vremea potrivita , adica DUPA ...si vorbind legal , anticiparea unui exercitiu bugetar si raportari anticipate nu sunt acceptate intr-o lume fiscala reala .
Nu stiu daca veti mai numara tarusii si metrul de pinza in momentul in care orice alta echipa mai putin NEXGEN castiga CN ...... :wink: :wink: . Vin iarasi cu o povata - aia cu drobul de sare ....
Oricum , vedem la toamna ce s-a facut cu banii , dupa ce vor fi cheltuiti , sper eu , intr-un mod chibzuit . Iar daca DUPA se dovedeste jaful pe care il prezentati , va stau la dispozitie cu aceeasi tastatura si penitza , sa criticam si acuzam hotul , indiferent care o fi ala .....

Fidel Castro spunea- "In 1955 am ramas 3 oameni si 2 pusti - cu toate astea l-am invins pe Fulgencio Batista , prin forta vointei si credinta in viitor" .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val, in toamna s-ar putea sa fie prea tarziu....cum vom mai putea recupera banii ? :roll:

Oricum, ai face bine sa iei in calcul si faptul ca stanila va dori cu orice pret sa castige bani din acest CN, doar nu crezi ca face din pasiune ?
Pana acum, tu ai fost singurul care a facut munca voluntara ptr pescari si idealurile lor, in rest toata lumea a avut de castigat, mai mult sau mai putin....inclusiv eu.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:Val, in toamna s-ar putea sa fie prea tarziu....cum vom mai putea recupera banii ? :roll:
la fel cum sau recuperat banii de la rosioru din 2009 !!!!!!!!!
de data asta garantez eu ca nu mai scapa nimeni nepedepsit .
fiecare va raspunde personal pentru faptele sale .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:
Se va da pesemne socoteala la vremea potrivita , adica DUPA ...si vorbind legal , anticiparea unui exercitiu bugetar si raportari anticipate nu sunt acceptate intr-o lume fiscala reala .

SE CERE CHELTUIELE PRIMELOR 2 ETAPE . BANII SUNT BANI PUBLICI SI NU TREBUIESC CHELTUITI CUM VREA STANILA SI VLADEANU ,LA PRETURILE CARE VOR EI [16 milioane tarusi ] trebuie sa se intrebe unde este cea mai buna oferta ,de aia sau inventat caietele de oferta ,licitatiile ......comisii care raspund de aceste licitatii .........etc

Nu stiu daca veti mai numara tarusii si metrul de pinza in momentul in care orice alta echipa mai putin NEXGEN castiga CN ...... :wink: :wink: .

NU FACE OBIECTUL DISCUTIEI CINE SE CALIFICA .......SUBIECTUL ESTE CUM SE CHELTUIESC BANII SI MAI ALES DE CE SE REFUZA DECONTUL PUBLIC IN FATA INVESTITORILOR DE CATRE STANILA !!!!!

Oricum , vedem la toamna ce s-a facut cu banii , dupa ce vor fi cheltuiti , sper eu , intr-un mod chibzuit . Iar daca DUPA se dovedeste jaful pe care il prezentati , va stau la dispozitie cu aceeasi tastatura si penitza , sa criticam si acuzam hotul , indiferent care o fi ala .....

EU CRED CA ESTE MAI SIGUR SA SE PREVINA COMITEREA UNOR ILEGALITATI DECAT CONDAMNAREA VINOVATILOR DUPA CE ACESTEA AU FOST FACUTE .
MAI MULTI OCHI VAD MAI BINE DECAT UNUL SINGUR .

Fidel Castro spunea- "In 1955 am ramas 3 oameni si 2 pusti - cu toate astea l-am invins pe Fulgencio Batista , prin forta vointei si credinta in viitor" .
STROPUL FACE GAURA IN PIATRA NU PRIN FORTA .........CI PRIN CADERE REPETATA !

Ps Aroganta lui Antimov

''Purtare obraznica ,mandrie dispretuitoare afisata cu ostentatie ,toate intretinute cu argumentele nerusinarii si ale fortei ''

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Victor

te rog sa ma crezi ca nu aroganta si mandria ma face sa scriu ce scriu despre buget .
Cred ca esti de acord cu mine si tu si Vladut , ca nu poti cere un bilant anticipat , decit peiorativ si fara substanta ! De ce nu s-a cerut un astfel de bilant , repet ilegal si dupa prima etapa ?? Era la fel ....
Haideti sa fim seriosi si te rog sa ma crezi ca nu am nici o treaba cu Stanila , dar il vad pus in situatii jenante , aiurea ... si nu sunt multi care pe niste bani de rahat sa se inhame la chestia asta . ( uite eu unul o faceam la AGVPS fara salariu si am plecat dupa 2 saptamani - la cit de apriga e scena pescuitului la crap - nu dezvolt altceva ! )
Cit de corect este , exista cine sa il judece ...nu uitati ca proiectul de buget este depus la AVPS si acolo , din ce imi aduc aminte , nu merge cu vrajeala ( poate 1-2 bilete pentru conducere catre Italia , dar asta e deja normal in Romania ) , nu de alta dar au experti contabili mai buni decit APCR - ul .
Hai sa nu ridicam piatra inainte sa fie nevoie si sa lasam si noi , ca neam , pe cineva sa duca la bun sau rau sfarsit ceva si apoi sa-l judecam . Dar sa-l judece cine are si competente ...

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

@Val
Tu ori habar nu ai despre ce vorbesti ori ai intrat ca sa zapacesti lucrurile .
Orice institutie lucreaza cu un buget ,buget care este facut public la inceputul anului fiscal sau la inceputul unei competitii sau a unui eveniment .
In cazul de fata bugetul este format din taxa de participare plus niste sponsorizari .
Taxa de participare se stie ......ce nu se stie este valoarea sponsorizarilor ,lucru pe care Stanila refuza sa i-l faca ........DIN CE MOTIV ........FABAR NU AM .
2 19 CLUBURI [INVESTITORI ]AU COTIZAT NISTE BANI PE CARE I-AU ADUNAT INTR-UN DEPOZIT SPRE A FI ADMINISTRAT IN VEDEREA PARTICIPARII UNUI LOT LA CM .ADMINISTRATORUL ACESTOR BANI ESTE OBLIGAT PRIN LEGE SA PREZINTE UN DECONT DE ACHIZITII DE CATE ORI ESTE NEVOIE LA CEREREA INVESTITORILOR [SUNT BANII LOR SI TREBUIE SA STIE CE SE INTAMPLA CU EI ]
CONFORM PROIECTULUI DE BUGET INAINTAT LA AGVPS ,SUNT DESTULE SEMNE DE INTREBARE PRIVIND CHELTUIREA BANILOR IN SCOPUL JAFULUI ..........IAR DUPA 2 ETAPE .....SUMELE CE PAR DUBIOASE SE INSUMEAZA LA APROXIMATIV 6 000 EURO .
DEGEABA SE DEPUN LA SFARSITUL COMPETITIEI NISTE HARTII LA AGVPS ,HARTII CE REPREZINTA NISTE SUME PE CARE CEL CE LE VERIFICA HABAR NU ARE CE REPREZINTA .EL VERIFICA NISTE ADUNARI [daca le verifica ]PENTRU CA NU-I INTERESEAZA ACEST LUCRU ......NEFIIND BANII LOR

ESTE NORMAL CA UN PORTBAGAJ DE SCANDURI SA COSTE 16 MILIOANE IAR 2 SULURI DE BANDA MARCATOARE 6 MILIOANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”