O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: O INTREBARE PENTRU COSTEL STANILA

Mesaj de oanavictor »

oanavictor scrie:da ,dar hotul sau naivul trebuie sa stie si sa inteleaga odata pentru totdeauna ca acesti bani nu sunt mostenirea lui din familie ,sunt banii pescarilor si trebuie sa dea socoteala de cate ori i se cere acest lucru ,chiar daca nu+i place sa se dea de gol singur .
tot odata trebuie sa stie o vorba din batrani care spune cam asa SI TACEREA ARE RASPUNSUL EI ,oricum trebuie sa se fereasca ca DRACUL DE TAMAIE .......pentru ca orice ar face ANUL ASTA IN MOD GARANTAT NU VA SCAPA BASMA CURATA ,IAR ORICE CHELTUIALA PE CARE O VA FACE O FACE PE RASPUNDERE PROPRIE SI PERSONALA ,PENTRU CA ORICE SUMA CARE VA FI MAI MARE DECAT CEA DE PE PIATA ........CHIAR DACA ARE FACTURA .........EU PERSONAL VOI SESIZA ORGANELE STATULUI .

TARUSI PENTRU STANDURI ....................16 MILIOANE.............5 METRI DE CHERESTEA ......
BANDA PENTRU STANDURI .......................6 MILIOANE.............4 SULURI
CLUBURI ORGANIZATOARE ....................90 MILIOANE ............LA DARVARI INEXISTENT
PROTOCOL .........................................30 MILIOANE.............LA DARVARI INEXISTENT
REPREZENTANT APCR si AGVPS ..............30 MILIOANE ............LA DARVARI INEXISTENT
SONORIZARE ......................................10 MILIOANE ...........NU VA FI NEVOIE LA TANCABESTI
CUPE DIPLOME ,TRICOURI .....................40 MILIOANE............MAXIM 15 MILIOANE
CORT INCHIRIAT .................................10 MILIOANE............NU VA FI NEVOIE LA TANCABESTI

DIN PROIECTUL DE CIORDEALA DIN BUGET DEPUS DE PRESEDINTELE AUTOSUSPENDAT SI DE PRESEDINTELE NUMIT DE PRESEDINTELE AUTOSUSPENDAT LA AGVPS.
BIBLIA DE CAPATAI A CIORDELILOR MARCA APCR DUSA PE CELE MAI INALTE CULMI A-LE ARTEI DE CATRE PRESEDINTELE AUTOSUSPENDAT ANDREI VLADEANU ,CARE CREDE CA BANII PESCARILOR SUNT BANII LUI PERSONALI SI NU TREBUIE SA DEA SOCOTEALA NIMANUI PRIVIND MODUL LOR DE CHELTUIRE [UMFLAREA FACTURILOR][/quote]

DON COSTELO .......TE ROG .........FACTURA PT TARUSI ..........CA TOT DE LA O HARTIE A DISPARUT ROSIORU .............UNA SINGURA .......CA DAI O PUI SI PE AIA DE CUPE ...........DISPARE SI VLADEANU ............. :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie:@Victor

te rog sa ma crezi ca nu aroganta si mandria ma face sa scriu ce scriu despre buget .
Cred ca esti de acord cu mine si tu si Vladut , ca nu poti cere un bilant anticipat , decit peiorativ si fara substanta ! De ce nu s-a cerut un astfel de bilant , repet ilegal si dupa prima etapa ?? Era la fel ....
Haideti sa fim seriosi si te rog sa ma crezi ca nu am nici o treaba cu Stanila , dar il vad pus in situatii jenante , aiurea ... si nu sunt multi care pe niste bani de rahat sa se inhame la chestia asta . ( uite eu unul o faceam la AGVPS fara salariu si am plecat dupa 2 saptamani - la cit de apriga e scena pescuitului la crap - nu dezvolt altceva ! )
Cit de corect este , exista cine sa il judece ...nu uitati ca proiectul de buget este depus la AVPS si acolo , din ce imi aduc aminte , nu merge cu vrajeala ( poate 1-2 bilete pentru conducere catre Italia , dar asta e deja normal in Romania ) , nu de alta dar au experti contabili mai buni decit APCR - ul .
Hai sa nu ridicam piatra inainte sa fie nevoie si sa lasam si noi , ca neam , pe cineva sa duca la bun sau rau sfarsit ceva si apoi sa-l judecam . Dar sa-l judece cine are si competente ...
Val, daca Apcr ar fi fost condus de tine, de Maty sau de Tata Nitu sa fi sigur ca nu cerea nimeni socoteala..... Dar, in clipa de fata este condus de un om ahtiat dupa castig (pokerist, parior, atarnator... :oops: ) care se tine de acest scaun doar ptr ca se poate fura.... Si te rog sa nu ma contrazici, eu il cunosc cel mai bine pe stanila, ptr ca eu l-am inventat......

De raspuns nu o sa mai raspunda aici, are interdictie sa mai posteze pe CRAPMANIA deoarece poate face gafe gen Rosioru ! :oops: :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: ... Dar, in clipa de fata este condus de un om ahtiat dupa castig (pokerist, parior, atarnator... :oops: ) care se tine de acest scaun doar ptr ca se poate fura.... Si te rog sa nu ma contrazici, eu il cunosc cel mai bine pe stanila, ptr ca eu l-am inventat...
Vladut, poti sa faci un exercitiu de sinceritate si sa ne spui cand ai mintit? Acum 1 an jumate cand l-ai prezentat si propus pe Costel Stanila la presentia APCR, sau acum. Ca nu prea seamana ce ne-ai spus atunci cu ce sustii acum...

:?:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vali, trebuie sa recunosc ca am gresit atunci cand l-am propus, dar atunci chiar credeam ca este un om corect.... Totusi, nu uita ca scopul lui era sa faca bani ptr Apcr, nicidecum sa se implice in pescuit !
Dupa ce am vazut insa ca pe stanila il intereseaza doar castigul material si ca pescuitul este doar un mod de a ajunge la ciolan (apropo, de pescar ce este anul acesta nici balta nu a vazut-o ), am realizat ce greseala am facut, propunandu-l.... Si mai stiu multe Vali, din pacate insa nu le pot expune public, dar o sa vezi cand va prezenta bugetul de cheltuieli care a fost scopul lui.... :oops: :oops: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”