parere membru pelicanul despre APCR

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
laurentiu sarghie

Re: parere membru pelicanul despre APCR

Mesaj de laurentiu sarghie »

Din pacate NU. As vrea dar nu am. Mi-am stors creerii la maxim, nu se leaga nimic. Sunt prea multe ecuatzii iar numaru de necunoscute e shi mai mare.
Chiar sunt depashit de situatzie. te stimez , shi il stimez si pe cel care nu este pe aceesi frecventa cu tine, ce trebuie sa fac? O sa ma duc in Delta la o shtiuca ( dupa ce se termina prohibitzia) si ...cam atat.Parca nici la concursurile private nu ne mai trage atza sa mergem , ma refer la mine si la partenerul meu Zambaccian.....
Doamne ajuta sa fie bine la toata lumea......

laurentiu sarghie

Cristi, cu mitologia banuiesc ca ai dreptate, aia mi-a venit pe moment. Era pentru mesaj....doar atat.

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ laurentiu

As prefera sa-mi dai dreptate in ceea ce priveste produsul si ambalajul sau. Daca toti ne dorim sa pescuim, este mai importanta denumirea organizatiei sau calitatea competitiei pe care o promoveaza ?

laurentiu sarghie

Cristi, calitatea competitiei nu este data de denumirea ei si nici de cei care o patroneaza.Shi alt aspect foarte important, nu cel care participa are dreptul sa spuna cat de bun e, ci ceilalti. Tu esti pescar bun, eu te respect, tu nu ai auzit de mine, dar daca ma respecti ca adversar inseemna ca esti un om inteligent.

PS. Beau Pepsi ca imi place bautura in sine. Daca nu-l gasesc cand pun benzina, ma duc la urmatoarea benzinarie. De aceea l-am dat jos pe Ceausescu, sa avem voie sa alegem. Nu stiu daca alegerea facuta de mine este cea corecta din punctul tau de vedere, dar atata timp cat pe mine aceasta alegere pe mine ma satisface eu sunt multumit.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

laurentiu,
nu cred ca l-am dat jos pe ceausescu sa ne putem alege campionatele nationale de pescuit la crap asa cum o facem cu bauturile racoritoare.
The One Team

sorin dinu

Mesaj de sorin dinu »

Calitatea competitiei am apreciat-o,tocmai,asta reiese si din comunicat.

laurentiu sarghie

Asa e Sorinele, dar nu esti primit. De ce? Ca ai pe tricou o pasare cu ciocul mare? Ca ai platit cotizatzia la clubul care nu trebuie?
Simpatic esti, bun simt ai, la mine in casa ai fost, m-ai ajutat sa ma mut ....dar din pacate eu nu am voie sa organizez un CN de pescuit la crap. Asa ca trebuie sa te primeacsa cei care il organizeaza.
Stiu ca esti amarat , dar nu am ce sa fac.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

laurentiu, vrei sa organizezi si tu un CN de pescuit crap?
The One Team

laurentiu sarghie

Nu, pentru ca nu sunt in stare. Shi nici nu mi-as dori asa ceva. Vreau sa particip la cel organizat de APCR, am voie?Shi ceea ce ma ingrijoreaza e ca nu pot participa nici anul viitor.....

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Madalin Barnea scrie:Acum depinde cum intelege fiecare SUBIECTUL!

Subiectul topicului initial era de fapt o hotarare a membrilor clubului Pelicanul in vederea participarii la CN organizat de APCR, dar fara a se afilia la APCR.
Nu s-a vrut a fi un afront adus APCR-ului, deoarece nu prea stiu multi "pelicani" care sa faca o pasiune din polemicile pe forumuri si de aceea cred ca nu trebuia sters mesajul
lui Victor Oana.

Pentru membrii clubului Pelicanul, SUBIECTUL era cu siguranta participarea la
CN = PESCUIT, pentru ca "suntem in primul rand pescari", dar cu siguranta din ce am vazut si citit de ceva timp, multi care scriu pe forum au ca SUBIECT principal scrisul si nu pescuitul si cred ca si-au ratat vocatia. :D :D
[/color

:D frumoasa fraza , felicitari :D ]
<°))))))><
><((((((°>

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”