Cu acordul lui stanila, cel care are parte la "combinatie".....

Declaratia postata este la misto, voi reveni cu informatii care sa demonstreze (daca mai este cazul) implicarea conducerii apcr in aceasta actiune !

Moderator: gor965
cornelserbu scrie:@ andrei vladeanu
........ numai tu si cu andrei ionita stiti ca cei de la eurovizion si-au platit participarea...
la varsta mea, mai fac si eu confuzii, mai ales ca sunteti fratiAndrei I scrie:cornelserbu scrie:@ andrei vladeanu
........ numai tu si cu andrei ionita stiti ca cei de la eurovizion si-au platit participarea...
Nea' Cornel ?? ce ai cu mine ? unde am zis eu asa ceva?
chiar asaVladut Mateianu scrie:Postarea lui stanila seamana izbitor cu ordinul de plata fals postat de rosioru......
val,Val scrie:Eu tot nu inteleg cum au putut sa apara chiar si pentru scurt timp cote atit de exagerate ( 500:1 sau 900:1 ) indiferent de cum se numeste echipa respectiva . Astfel de cote nenorocesc in primul rind casa de pariuri , pentru ca la o adica ei trebuie sa plateasca banii celor citiva inspirati . Am mai pus si eu bilete on - line , pe fotbal , dar astfel de cote aberante nu am vazut nicaieri .
cornele,cornelserbu scrie:chiar asaVladut Mateianu scrie:Postarea lui stanila seamana izbitor cu ordinul de plata fals postat de rosioru......![]()