Pariuri sportive cu subiectul CN de pescuit la Crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Pariuri sportive cu subiectul CN de pescuit la Crap

Mesaj de Andrei I »

Milionar excentric

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

OK, m-am linistit. Ovidius nu are nici o implicare in pariuri.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

SIMESCU VALENTIN

Mesaj de SIMESCU VALENTIN »

Ce vrei sa spui Valentin? Ca Ovidius si-a negociat cota in privat??? :shock: Ca nu inteleg.[/quote]
cine are interes sa castige a negociat cotele , voi nici nu ati stiut ca sunt bagate la pariuri
Si vezi ca am pariat pe voi 500 ron trebuie sa incasez 250.000 pe pelicanu la fel 500 si pe nexgen 1.000 asa ca vezi ca sunt corect
din 12 am 3 calareti
lacul Draghiceni jud. olt

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Pai ieri cand ai pariat tu si cu cei 3 prieteni cate 2000 ron, Ovidius avea cota tot 500:1?

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Eu tot nu inteleg cum au putut sa apara chiar si pentru scurt timp cote atit de exagerate ( 500:1 sau 900:1 ) indiferent de cum se numeste echipa respectiva . Astfel de cote nenorocesc in primul rind casa de pariuri , pentru ca la o adica ei trebuie sa plateasca banii celor citiva inspirati . Am mai pus si eu bilete on - line , pe fotbal , dar astfel de cote aberante nu am vazut nicaieri .

SIMESCU VALENTIN

Dragos Sinca scrie:Pai ieri cand ai pariat tu si cu cei 3 prieteni cate 2000 ron, Ovidius avea cota tot 500:1?
tu dormeai boss cand am pariat eu , iar aia 3 prieteni au pariat pt ei si decat pe nexgen nu si pe celalalte cluburi, ieri mai aveau decat 3 cluburi cote mari fara nexgen , dar la ora 11:00 nu la 17 cand te-ai trezit tu
Ultima oară modificat Mar Mai 17, 2011 12:12 de către SIMESCU VALENTIN, modificat 1 dată în total.

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

SIMESCU VALENTIN scrie:
Dragos Sinca scrie:Pai ieri cand ai pariat tu si cu cei 3 prieteni cate 2000 ron, Ovidius avea cota tot 500:1?
tu dormeai boss cand am pariat eu , iar aia 3 prieteni au pariat pt ei si decat pe nexgen nu si pe celalalte cluburi
BOSS-ule, deci tu si prietenii tai ati pariat 8000 din aia 10000. E bine... :lol:

SIMESCU VALENTIN

Dragos Sinca scrie:
SIMESCU VALENTIN scrie:
tu dormeai boss cand am pariat eu , iar aia 3 prieteni au pariat pt ei si decat pe nexgen nu si pe celalalte cluburi
BOSS-ule, deci tu si prietenii tai ati pariat 8000 din aia 10000. E bine... :lol:
4.000 , nu ma intelegi si nu sunt 10.000 sunt peste ...

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Am analizat cu atentie discutiile si am verificat datele de identificare ale celor implicati. Se pare ca federatia si-a asigurat prima sursa de finantare, care se numeste lacomia unora.
Am dat dispozitie presedintelui Comisiei juridice a federatiei să formuleze o notificare prin executor judecătoresc către Casa de pariuri si o plangere penală impotriva celor care au initiat inscrierea Campionatului National de crap la casele de pariuri, formulata impotriva APCR in calitatea lui de asa zis organizator oficial. Plangerea este catre Parchetul de pe lângă Judecatoria sect. 2 Bucuresti.
Apropo, cum se poate paria pe o echipă a unui club care nu are personalitate juridică? Nexgen nu există.

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

Popescu Stefan scrie:Am analizat cu atentie discutiile si am verificat datele de identificare ale celor implicati. Se pare ca federatia si-a asigurat prima sursa de finantare, care se numeste lacomia unora.
Am dat dispozitie presedintelui Comisiei juridice a federatiei să formuleze o notificare prin executor judecătoresc către Casa de pariuri si o plangere penală impotriva celor care au initiat inscrierea Campionatului National de crap la casele de pariuri, formulata impotriva APCR in calitatea lui de asa zis organizator oficial. Plangerea este catre Parchetul de pe lângă Judecatoria sect. 2 Bucuresti.
Apropo, cum se poate paria pe o echipă a unui club care nu are personalitate juridică? Nexgen nu există.
:?: :?: :?:
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”