Pariuri sportive cu subiectul CN de pescuit la Crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Pariuri sportive cu subiectul CN de pescuit la Crap

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dragos Sinca scrie:Dar cine ii opreste Vladut sa organizeze alt CN? Daca organizeaza un cn serios si vor avea drept de inscriere a echipei la CM, sunt sigur ca multe din echipele din acest CN vor participa acolo.

CN nu are nicio legatura cu dreptul de inscriere la CM !!!!

PS Iar acest CN organizat de stanila,l a care se stie castigatorul de dinainte sa inceapa, ti se pare serios ? :roll: Ti se pare sanatoasa treaba cu organizarea de pariuri sportive pe spatele pescarilor implicati ? Dar incasarea de comisione de 50% din sponsorizari de presedintele apcr ? Chiar nu vezi ca pescuitul propriu-zis nu mai are importanta ? :oops: :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Tot nu mi-ai raspuns de ce federatia nu organizeaza un CN propriu.

Apropo, noi cred ca suntem singurul lot care a avut la prima etapa un arbitru "neoficial" care a stat non-stop in spatele standului. Si pe ploaie, si noaptea.... :) Nu ne-a deranjat deloc si eu m-as bucura sa existe un arbitru pentru fiecare stand.

In privinta listarii la casa de pariuri a CN, mi se pare intr-adevar ceva necurat. Dar are dreptate si Andrei Ionita, cine e prost sa faca combinatii pentru cota de 500 la 1? Ce te faci daca toata treaba e facuta pentru o alta cota, mai mica? Oricum, probabil se vor afla mai multe in perioada urmatoare. Casele de pariuri nu prea pierd.

Treaba cu comsionul nu ma intereseaza pe mine, dar nu vad unde e problema. Din cate am auzit oricine aduce o sponsorizare la apcr primeste acest comision. Ma insel?

Pescuitul are inca importanta. CN se castiga pe balta. Dovada sta faptul ca Planet, pe care multi ii acuzau de manevre anul trecut, acum i-au batut pe fara drept de apel la Tancabesti.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: ...Dar incasarea de comisione de 50% din sponsorizari de presedintele apcr...
Vladut, hai sa fim corecti. Nu presedintele APCR incaseaza comisionul, cu oricine aduce o sponsorizare pentre APCR. Cresterea procentului la 50% a fost propusa in sedinta de la Sinaia. Eu nu am fost de acord cu aceasta propunere si n-am votat-o (Genes era langa mine, poate sa confirme). Tu, dupa cate imi aduc aminte ai fost de acord. Acum nu mai e bine...???

Cat despre pariuri, ai dreptate. Nu mi se pare normal. Nu stiu care sunt regulile de inscriere a unui eveniment la bursa pariurilor, dar mi se pare de bun simt sa fie intrebat organizatorul...

Se pare ca cineva vrea neaparat desfiintarea APCR. Atat din afara, lucru cunoscut deja de cativa ani, dar si din interior. Anul trecut a inceput "lucrarea" DCC, e adevarat, cu sprijinul nostru. Acum cine continua??? Toate dezvaluirile "incendiare" din ultimul timp nu fac decat sa slabeasca APCR-ul si unitatea dintre noi. Si oare cine se bucura???

Am plecat la drum impreuna, sa construim ceva. Sincer, credeam ca o sa reusim. Se pare ca m-am inselat.

Ovidius ramane in APCR, dar eu ma retrag din functia de membru al consiliului director deoarece nu consider ca mai pot ajuta APCR. Rog Admin sa-mi stearga de la "rang" functia de vicepresedinte APCR.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie: Ti se pare sanatoasa treaba cu organizarea de pariuri sportive pe spatele pescarilor implicati ?
vorbesti prostii...eu ma simt "mandru" ca sunt ca un cocos in arena pe care niste jmecheri pariaza ca pe gladiatori...
daca fotbalistii, handbalistii si mai stiu eu cine se preteaza la asa ceva pentru simplul motiv ca o fac pentru bani, eu care platesc ca sa particip nu mi se pare normal sa devin o afacere profitabila pentru pariori, pe banii mei...te rog frumos daca ai ocazia, explica-i si lui vladeanu andrei chestia asta ca sa inceteze o data cu exemplele lui nefondate si anapoda...niciunul dintre jucatorii pe care se pariaza la casele de pariuri, fie ei de la dansezi pentru tine sau de la liga lui mitica nu-si plateste participarea la joc, din contra, li se creaza niste avantaje pentru a participa la competitiile care dau ocazia la pariuri...eu daca-mi platesc singur participarea nu permit sa fiu considerat un jucator in arena pe care se pot pune pariuri punct.
rog organizatorul sa ia masuri in acest sens sau va raspunde in fata justitiei pentru felul cum isi trateaza "contribuabilii"
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:...niciunul dintre jucatorii pe care se pariaza la casele de pariuri, fie ei de la dansezi pentru tine sau de la liga lui mitica nu-si plateste participarea la joc, din contra, li se creaza niste avantaje pentru a participa la competitiile care dau ocazia la pariuri...
cu scuzele de rigoare pentru un exemplu memorabil din ciclul carora esti deja satul,
afla ca la casa respectiva s-a pariat si pe concursul de muzica eurovision.
interpretii si formatiile romanesti care au participat la respectivul concurs de selectie nu primesc niciun avantaj iar cheltuieleile ocazionate de eveniment le suporta din buzunar.

oricum, esential este ce zice legea in acest sens, iar costel stanila a spus ca a contactat inca de ieri atat casa de pariuri cat si avocatul apcr.
(desi nu cred ca eu ca se arde dinu patriciu...)
The One Team

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:...niciunul dintre jucatorii pe care se pariaza la casele de pariuri, fie ei de la dansezi pentru tine sau de la liga lui mitica nu-si plateste participarea la joc, din contra, li se creaza niste avantaje pentru a participa la competitiile care dau ocazia la pariuri...
cu scuzele de rigoare pentru un exemplu memorabil din ciclul carora esti deja satul,
afla ca la casa respectiva s-a pariat si pe concursul de muzica eurovision.
interpretii si formatiile romanesti care au participat la respectivul concurs de selectie nu primesc niciun avantaj iar cheltuieleile ocazionate de eveniment le suporta din buzunar.

oricum, esential este ce zice legea in acest sens, iar costel stanila a spus ca a contactat inca de ieri atat casa de pariuri cat si avocatul apcr.
(desi nu cred ca eu ca se arde dinu patriciu...)
E bun exemplul cu eurovisionul, dar care era cea mai mare cota pentru castigator??? Ma indoiesc ca 501 sau 751....
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

Dragos Sinca scrie:Tot nu mi-ai raspuns de ce federatia nu organizeaza un CN propriu.

Apropo, noi cred ca suntem singurul lot care a avut la prima etapa un arbitru "neoficial" care a stat non-stop in spatele standului. Si pe ploaie, si noaptea.... :) Nu ne-a deranjat deloc si eu m-as bucura sa existe un arbitru pentru fiecare stand.

In privinta listarii la casa de pariuri a CN, mi se pare intr-adevar ceva necurat. Dar are dreptate si Andrei Ionita, cine e prost sa faca combinatii pentru cota de 500 la 1? Ce te faci daca toata treaba e facuta pentru o alta cota, mai mica? Oricum, probabil se vor afla mai multe in perioada urmatoare. Casele de pariuri nu prea pierd.

Treaba cu comsionul nu ma intereseaza pe mine, dar nu vad unde e problema. Din cate am auzit oricine aduce o sponsorizare la apcr primeste acest comision. Ma insel?

Pescuitul are inca importanta. CN se castiga pe balta. Dovada sta faptul ca Planet, pe care multi ii acuzau de manevre anul trecut, acum i-au batut pe fara drept de apel la Tancabesti.
Parerea mea ,ca simplu cititor si parior cate putin este aceasta:
Combinatiile se fac cu cota mare putin timp,2,3,5 ore de la listarea competitiei sau meciului,asta ca sa "apuce"sa puna cine trebuie,apoi cota scade enorm sau meciul este blocat de casa de pariuri,ceea ce sa intamplat si in cazul acesta,ieri,la 5 si ceva avea o echipa 91:1 de la 501:1....
eu stiu de un meci de la alta casa de pariuri care sa blocat dupa ce una din echipe avea cota 33:1 sa inscrie doua goluri in prima repriza,jucau in deplasare,o echipa slab cotata,la una din primele 3 locuri ale clasamentului.la pauza a fost 2-2,cu gol egalizator al oaspetilor prin minutele 44,45 parca....
au apucat sa puna cativa ,meciul incepea la 17:00 iar la 14:00 cand venise pe un adaos la oferta au apucat sa puna,apoi dupa 30 minute meciul era blocat....
in concluzie, se pot face aranjamente si combinatii la orice cota....sau in orice feluri...

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

la cote nu ma bag.
le-or fi stabilit stanila cu patriciu pe iacht la un trabuc.
:D
The One Team

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

Iata si raspunsul oficial de la casa de pariuri Bet Cafe Arena:

Buna ziua,
va multumim pentru mailul Dvs si interesul acordat. Bet Cafe Arena este o companie de pariuri sportive si nonsportive care activeaza in Romania de peste 1 an. Avand in vedere notorietatea pescuitului sportiv si popularitatea acestuia in tara noastra, am considerat interesant sa oferim un pariu pentru Campionatul National de Pescuit la Crap 2011 pe care Domnia voastra il organizeaza. Este un lucru unic prin care incercam sa diversificam si sa aducem o noua viziune asupra imaginii pariurilor sportive in Romania.
Din punct de vedere legal, nu avem nevoie de acordul asociatiei Dvs, pariurile sportive si nonsportive pot fi oferite cu privinta la orice domeniu fara actiuni legale: fotbal, baschet, hochei, pescuit sportiv, patinaj pana la castigator Eurovision sau cine va castiga alegerile prezidentiale din tara noastra. Prin pariu, clientii isi exprima opiniile personale si nu sustin prin nicio metoda obiectul pariului cu scopul de a castiga, acest lucru fiind considerat frauda.
Criteriile de calculare a cotelor afisate tin de activitatea Departamentului Trading si nu pot fi dezvaluite publicului.
Ne exprimam regretul pentru crearea unei situatii ambigue in randul cluburilor de pescuit si precizam ca respectivele cote oferite fiecarui club in parte nu au scopul de a influenta competitia sau a denigra vreun club prin sansa mai mare sau mai mica oferita la castigarea Campionatului National de Pescuit la Crap 2011. Speram ca pe viitor acest pariu va deveni o certitudine in fiecare an, poate si printr-un parteneriat de imagine.
Oriunde exista o competitie vor exista si oameni care au pareri cu privire la castigator. Speram ca raspunsul nostru a clarificat intrebarile Dvs si nu ne ramane decat sa uram cluburilor participante: " Fir Intins!".

Cu stima,
Departamentul Trading Bet Cafe Arena
Costel Stanila
A.P.C.R.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Costel Stanila scrie:Iata si raspunsul oficial de la casa de pariuri Bet Cafe Arena:

Buna ziua,
va multumim pentru mailul Dvs si interesul acordat. Bet Cafe Arena este o companie de pariuri sportive si nonsportive care activeaza in Romania de peste 1 an. Avand in vedere notorietatea pescuitului sportiv si popularitatea acestuia in tara noastra, am considerat interesant sa oferim un pariu pentru Campionatul National de Pescuit la Crap 2011 pe care Domnia voastra il organizeaza. Este un lucru unic prin care incercam sa diversificam si sa aducem o noua viziune asupra imaginii pariurilor sportive in Romania.
Din punct de vedere legal, nu avem nevoie de acordul asociatiei Dvs, pariurile sportive si nonsportive pot fi oferite cu privinta la orice domeniu fara actiuni legale: fotbal, baschet, hochei, pescuit sportiv, patinaj pana la castigator Eurovision sau cine va castiga alegerile prezidentiale din tara noastra. Prin pariu, clientii isi exprima opiniile personale si nu sustin prin nicio metoda obiectul pariului cu scopul de a castiga, acest lucru fiind considerat frauda.
Criteriile de calculare a cotelor afisate tin de activitatea Departamentului Trading si nu pot fi dezvaluite publicului.
Ne exprimam regretul pentru crearea unei situatii ambigue in randul cluburilor de pescuit si precizam ca respectivele cote oferite fiecarui club in parte nu au scopul de a influenta competitia sau a denigra vreun club prin sansa mai mare sau mai mica oferita la castigarea Campionatului National de Pescuit la Crap 2011. Speram ca pe viitor acest pariu va deveni o certitudine in fiecare an, poate si printr-un parteneriat de imagine.
Oriunde exista o competitie vor exista si oameni care au pareri cu privire la castigator. Speram ca raspunsul nostru a clarificat intrebarile Dvs si nu ne ramane decat sa uram cluburilor participante: " Fir Intins!".

Cu stima,
Departamentul Trading Bet Cafe Arena
Un raspuns fara nici o valoare juridica ,poate ai scris tu raspunsul; fara antet semnatura si stampila nu are nici o valoare .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”