Dragos Sinca scrie:Tot nu mi-ai raspuns de ce federatia nu organizeaza un CN propriu.
Apropo, noi cred ca suntem singurul lot care a avut la prima etapa un arbitru "neoficial" care a stat non-stop in spatele standului. Si pe ploaie, si noaptea....

Nu ne-a deranjat deloc si eu m-as bucura sa existe un arbitru pentru fiecare stand.
In privinta listarii la casa de pariuri a CN, mi se pare intr-adevar ceva necurat. Dar are dreptate si Andrei Ionita, cine e prost sa faca combinatii pentru cota de 500 la 1? Ce te faci daca toata treaba e facuta pentru o alta cota, mai mica? Oricum, probabil se vor afla mai multe in perioada urmatoare. Casele de pariuri nu prea pierd.
Treaba cu comsionul nu ma intereseaza pe mine, dar nu vad unde e problema. Din cate am auzit oricine aduce o sponsorizare la apcr primeste acest comision. Ma insel?
Pescuitul are inca importanta. CN se castiga pe balta. Dovada sta faptul ca Planet, pe care multi ii acuzau de manevre anul trecut, acum i-au batut pe fara drept de apel la Tancabesti.
Parerea mea ,ca simplu cititor si parior cate putin este aceasta:
Combinatiile se fac cu cota mare putin timp,2,3,5 ore de la listarea competitiei sau meciului,asta ca sa "apuce"sa puna cine trebuie,apoi cota scade enorm sau meciul este blocat de casa de pariuri,ceea ce sa intamplat si in cazul acesta,ieri,la 5 si ceva avea o echipa 91:1 de la 501:1....
eu stiu de un meci de la alta casa de pariuri care sa blocat dupa ce una din echipe avea cota 33:1 sa inscrie doua goluri in prima repriza,jucau in deplasare,o echipa slab cotata,la una din primele 3 locuri ale clasamentului.la pauza a fost 2-2,cu gol egalizator al oaspetilor prin minutele 44,45 parca....
au apucat sa puna cativa ,meciul incepea la 17:00 iar la 14:00 cand venise pe un adaos la oferta au apucat sa puna,apoi dupa 30 minute meciul era blocat....
in concluzie, se pot face aranjamente si combinatii la orice cota....sau in orice feluri...