Polemici CN 2010

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: euroconcurs 25.000 editia 2011

Mesaj de oanavictor »

Zarguzon Adi scrie:
oanavictor scrie:Adrian ,te rog sa verifici clasamentele .Sambata noaptea la ora 2 Pelicanul era pe locul 2 si Soimul pe 4 .
Nea Oana citeste usor clasamentele http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic.php?f=25&t=5779 si o sa vezi ca pelicanu nu a fost niciodata in carti , era normal sa le dai o mana de ajutor celor de la carping de care te leaga o prietenie mai veche.REPET NIMENI NU AVEA INTERESUL SA INTRE SOIMU CU DOUA PUNCTE IN FINALA.
Adi clasamentul de seara arata astfel
1 PLANET 5 P
2 CARPING 13 P......295KG
3 SOIMUL 13 P.......207 KG
4 PELICANUL 14 P ..247 KG
5 CLUJ ........15 P ..220KG
Diferenta foarte mica ,e echipe 1 punct ,iar soimul avea kg cele mai putine .

Dar noaptea la ora 1 noi recuperasem si eram pe locul 2 pentru ca erau diferente foarte mici de kg ,plus ca noi aveam peste Soimul 40 kg de la cantar .e vorba de sambata seara ora 1 noaptea .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Re: Polemici CN 2010

Mesaj de Zarguzon Adi »

Situatia asta a durat cam 5 minute cand eu probabil am dormit; cred ca nici echipa pelicanul de pe sectorul B nu a fost la curent cu acest clasament pentru ca a dormit f linistit sambata noapte iar duminica cu cateva ore inainte de a se termina concursul a nadit toata nada din dotare;

P.S. @Gabi Tomulescu : am auzit ca te-ai retras de la Carping si ai intarit lotul lui Vladeanu; e adevarat sau e doar un zvon?

sorin dinu

Mesaj de sorin dinu »

Echipa din sectorul B a Clubului Pelicanul nu a dormit.Doar a terminat gloantele si a continuat razboiul cu alte arme!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@zarguzon

Eu am auzit ca te-ai bagat sluga la George Tite ! E adevarat ? :lol: A platit "dezlegarea" la fostul stapan ? :lol:

De cand te stiu tu ai avut mereu de comentat dupa si in timpul concursurilor. Nu inteleg de ce m-ai participi.....esti masochist ? :D :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Zarguzon Adi scrie:Situatia asta a durat cam 5 minute cand eu probabil am dormit;

altul cand adoarme 2 secunde....... se trezeste mort :lol: :lol:
Alta data cand mai faci astfel de afirmatii .........trezeste-te din timp :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Vladut Mateianu scrie:@zarguzon

Eu am auzit ca te-ai bagat sluga la George Tite ! E adevarat ? :lol: A platit "dezlegarea" la fostul stapan ? :lol:

De cand te stiu tu ai avut mereu de comentat dupa si in timpul concursurilor. Nu inteleg de ce m-ai participi.....esti masochist ? :D :roll:

Eu am auzit ca ti-ai mutat productia la Valeni si cumperi aromele din Paradisul Verde

Nu mai particip la concursuri.Numai la calificari pentru ca mi-a promis Pasa ca mergem in Italia

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

oanavictor scrie:
Zarguzon Adi scrie:Situatia asta a durat cam 5 minute cand eu probabil am dormit;

Nea Oana sa explici anul acesta lotului pelicanu ca daca sunt in carti chiar si pentru 5 minute nu trebuie sa doarma si nadeasca toata nada cand vecini de stand prind 15 teni in 3 ore

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Zarguzon Adi scrie:
oanavictor scrie:

Nea Oana sa explici anul acesta lotului pelicanu ca daca sunt in carti chiar si pentru 5 minute nu trebuie sa doarma si nadeasca toata nada cand vecini de stand prind 15 teni in 3 ore
Am recunoscut ca sau facut greseli foarte mari de strategie ,schimbarile nu au fost inspirate , plus emotiile la una din echipe ,plus tenii intrati pe patul de nada in ultima noapte pe sectorul B ,plus pestii scapati din comoditate pe alt sector totul culminand cu epuizarea nadei la 2 echipe ,totusi am dat dovada de sportivitate si de respect al regulamentului ,neincercand sa bagam in standuri nada de la cea dea 3-a echipa .
Am ratat calificarea din vina noastra si nu am incercat niciodata sa arunc pisica moarta in alta curte ,invocand fel si fel de aranjamente .
EU SUNT SIGUR CA AM PROCEDAT CORECT ,DAR NU SUNT SIGUR CA ALTCINEVA IN LOCUL MEU AR FI PROCEDAT LA FEL .
VREAU SA-TI ADUC AMINTE CA CINEVA A VENIT CU INITIATIVA DE A BAGA NADA IN SECTORUL A LA PELICANUL ,IAR BAIETII AU REFUZAT CU SPORTIVITATE .
ASA SA SCRIS ISTORIA DE LA LATES ,EU NEINTREBANDU-MA NICI O CLIPA CUM A REUSIT SOIMUL SA PRINDA PE SECTORUL C IN ULTIMA NOAPTE SI SA DEPASEASCA CLUJUL ,LA MODUL IN CARE NU A PRINS 60 ORE !!!!!!!!!!!!!!!

sorin dinu

Mesaj de sorin dinu »

Si nu uita Adi,ca baietii de la Cluj,dreapta voastra,s-au calmat in ultimele 36 ore,lucru care v-a avantajat.
Noi nu am starnit polemici referitoare la cum si de ce au renuntat la lupta.Felicitari pt. munca care ati depus-o pe parcursul calificarilor,dar faptul ca arunci cu vorbe aiurea este reprobabil.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

La fel cum carpingul a depasit clujul si pelicanul pe sectorul A si cum carpingul a depasit pelicanul(cap de stand) pe sectorul C.
Cu nada stiu doar ca pelicanul de pe sectorul B a avut din plin in ultima dimineata;

P.S. ce-a fost a trecut; acum urmeaza un nou campionat care va fi plin de surprize.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”