Polemici CN 2010

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Polemici CN 2010

Mesaj de RazvanG »

Ce porcarie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

zarguzon mi-am promis ca nu mai intru in polemici cu nimeni.tu ma faci, insa, sa-mi incalc aceasta promisiune.
dar tu deja nu esti numai numai paranoic...pe bune
nu imi mai bat capul cu tine pentru ca in felul asta o sa ingropi soimul si anul asta.si pe urma sa te judece "ai tai" .
spui niste idiotenii ...

ce legatura are unde pescuiesc eu anul asta....cu tine... ma refer

recordul nu ne-a ajujtat cu nimic atunci, ai dreptate...dar tu nu poti nici macar sa numeri pestii pe care i-am prins noi, fara sa faci cel putin o pauza.

vezi de cariera ta...fara inceput si fara sfarsit...te rog frumos. nemuritorule
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

gabi scrie:zarguzon mi-am promis ca nu mai intru in polemici cu nimeni.tu ma faci, insa, sa-mi incalc aceasta promisiune.
dar tu deja nu esti numai numai paranoic...pe bune
nu imi mai bat capul cu tine pentru ca in felul asta o sa ingropi soimul si anul asta.si pe urma sa te judece "ai tai" .
spui niste idiotenii ...

ce legatura are unde pescuiesc eu anul asta....cu tine... ma refer

recordul nu ne-a ajujtat cu nimic atunci, ai dreptate...dar tu nu poti nici macar sa numeri pestii pe care i-am prins noi, fara sa faci cel putin o pauza.

vezi de cariera ta...fara inceput si fara sfarsit...te rog frumos. nemuritorule

Tomulescu tu ai inceput aceste polemici; cred ca nu prea ai inteles scopul calificarilor. Nu conteaza cine a prins cel mai mare peste si nici cel mai mic sau cea mai mare cantitate ,conteaza cine s-a calificat adica Gabi Sandu.Corect sau nu tricoul de campion national este in vitrina celor de la clubul planet.
Nu este nici treaba ta cum a pescuit Soimul in finala . In rest numai de bine si fir intins anul asta.

daniel_sinca

Mesaj de daniel_sinca »

Nu prea scriu pe forumuri de obicei...mai citesc din cand in cand,poate poate mai scrie cineva,cate ceva nou,interesant...
dar nimik in afara de prostii...nu am avut nici o legatura cu CN,nu am,si probabil ca nici nu voi avea in viitorul apropiat,unul din motivele primare fiind idiotii si tampitii care ii vad tot timpul ca se baga in seama unde nu trebuie.
Adrian Zarguzon
Mah boule dupa ce p**a mea mai povestesti tu de CN 2010 cand noi suntem in 2011?
La tine in cap totul e o conspiratie,totul e contrafacut si asa mai departe...daca esti asa corect,ce mama dracului ai cautat la CN 2010 cand tu nu ai fost inscris?si ai intrat pe usa din spate?
si da...te intrebi daca am ceva personal cu tine,raspunsul este da oarecum,pt ca nu faci nici un bine acestui sport,tu si altii ca tine,de care din pacate nu ducem lipsa,nu aduceti nimik bun,nimic nou,nu faceti decat sa indepartati oamenii de ceea ce inseamna pescuitul de competitie LA CRAP.
Si ca sa iti mai dau un exemplu concret sa stii mai exact cine sunt...nu pot sa uit o faza puerila si care denota foarte multa prostie,nicidecum maturitatea de care ar trebui sa dai dovada tu si altii,la intercluburi,Oradea, Livada ,cand ai vazut ca te-ai aruncat singur cu curu in p**a la faza cu pestele prins stii tu cum...ai inceput sa te legi de mine sa ma acuzi de furt si mai stiu eu ce,pt simplul motiv ca frate-meu era arbitru
BAAAAAAAAAA TREZESTETE!!!!!!!noi vrem sa participam la competitii sportive de pescuit la crap,nu la competitii dosarele X!!!!!!!!

Darius Handrea

Re: euroconcurs 25.000 editia 2011

Mesaj de Darius Handrea »

Zarguzon Adi scrie:
Darius Handrea scrie:@ Adi Zarguzon

Esti dus cu capul ce naiba doar Mari a fost in stand in sectorul A voi nu mai vorbiti
intre voi acasa? In timp ce tu nadeai la greu in sectorul A erati in vacanta. Daca vrei sa vorbesti
vorbeste in nume propiu nu in numele lotului Soimul.

Cioara a castigat sectorul daca era in vacanta echipa carping de pe sectorul A trebuia sa termine pe primul loc. Cum poti sa acuzi pe cineva de non combat cand echipa a terminat pe primul loc pe sector.Eu pescuiesc la fel din primul minut pana in ultimul chiar daca am sau nu sanse ,din cauza acestui obicei fratii Rudeanu au mai ratat un campionat mondial in anul 2005

@ Adi

Nu am chef sa ma cert cu tine pt ca ,personolal nu am nimic de impartit astfel spus daca
taceai filosof ramaneai. In finala in sectorul A Carping a stabilit record national la cantitate peste prins in
72 de ore iar Soimul record mondial la strans lansete si echipament La 12 fix eram rugati sa eliberam drumul de acces
sa poata intra cu masina sa incarce echipamentul.[/quote]

Recordul nu va ajutat cu nimic tot acasa ati ramas .Calificarea ati pierdut-o pe sectorul B si cand v-ati pierdut increderea in nada folosind MAMALIGA. Soimu nu a avut nici o vina.
PS : Soimu a pierdut calificarea la Lates; la Mv a paricipat cu un lot incomplet[/quote]

Eu spun una tu sustii alta te-ai pus ca surda pe mormant si cum in general cel mai destept cedeaza asa e cum spui tu.
Soimul a pierdut calificarea la Lates iar in finala ai venit ca nu aveai ce sa faci acasa iar Cioara pe motiv de " LOT INCOMPLET "
a pescuit si in sectorul A si C iar noi am pierdut pentru ca am pescuit la mamaliga cu branza si cu smantana. Daca spargeam si un ou
deasupra poate s-ar fi schimbat rezultatul final.

Darius Handrea

Mesaj de Darius Handrea »

Eu spun una tu sustii alta te-ai pus ca surda pe mormant si cum in general cel mai destept cedeaza asa e cum spui tu.
Soimul a pierdut calificarea la Lates iar in finala ai venit ca nu aveai ce sa faci acasa iar Cioara pe motiv de " LOT INCOMPLET "
a pescuit si in sectorul A si C iar noi am pierdut pentru ca am pescuit la mamaliga cu branza si cu smantana. Daca spargeam si un ou

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Darius Handrea scrie:Eu spun una tu sustii alta te-ai pus ca surda pe mormant si cum in general cel mai destept cedeaza asa e cum spui tu.
Din 5 pesti pierdeai 3 la calificari dar Soimu a fost de vina ca nu v-ati calificat. E cam greu sa recunosti ca ati dat la MAMALIGA .Am auzit ca Duta pleaca din tara rugati-l sa va lase ciaunu deoarece unul de calitate se gaseste foarte greu.Puteai sa schimbi rezultatul daca mergeati pe mana lui C .Rudeanu din primul minut repet calificarea ati pierdut-o pe sectorul B.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

daniel_sinca scrie:Nu prea scriu pe forumuri de obicei...mai citesc din cand in cand,poate poate mai scrie cineva,cate ceva nou,interesant...
dar nimik in afara de prostii...nu am avut nici o legatura cu CN,nu am,si probabil ca nici nu voi avea in viitorul apropiat,unul din motivele primare fiind idiotii si tampitii care ii vad tot timpul ca se baga in seama unde nu trebuie.
Adrian Zarguzon
Mah boule dupa ce p**a mea mai povestesti tu de CN 2010 cand noi suntem in 2011?
La tine in cap totul e o conspiratie,totul e contrafacut si asa mai departe...daca esti asa corect,ce mama dracului ai cautat la CN 2010 cand tu nu ai fost inscris?si ai intrat pe usa din spate?
si da...te intrebi daca am ceva personal cu tine,raspunsul este da oarecum,pt ca nu faci nici un bine acestui sport,tu si altii ca tine,de care din pacate nu ducem lipsa,nu aduceti nimik bun,nimic nou,nu faceti decat sa indepartati oamenii de ceea ce inseamna pescuitul de competitie LA CRAP.
Si ca sa iti mai dau un exemplu concret sa stii mai exact cine sunt...nu pot sa uit o faza puerila si care denota foarte multa prostie,nicidecum maturitatea de care ar trebui sa dai dovada tu si altii,la intercluburi,Oradea, Livada ,cand ai vazut ca te-ai aruncat singur cu curu in p**a la faza cu pestele prins stii tu cum...ai inceput sa te legi de mine sa ma acuzi de furt si mai stiu eu ce,pt simplul motiv ca frate-meu era arbitru
BAAAAAAAAAA TREZESTETE!!!!!!!noi vrem sa participam la competitii sportive de pescuit la crap,nu la competitii dosarele X!!!!!!!!

Cum iti permiti tu sa ma injuri cand eu nu te-am jignit cu nimic.Lotul Soimu ca si Acvila nu au intrat pe usa din spate deoarece ele erau deja in casa .Daca ai mai fi participat la ceva concursuri ai fi vazut ca nu este nici o rusine sa pescuiesti in p##a goala.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

zarguzon

e vezi d'aia am aspus ca o sa ingropi soimul si anul asta. pentru ca tu esti atat de mandru incat nu poti sa accpti alte variante de nade sau strategie decat cele nascute sub fesul tau . daca anul trecut ati fi folosit mamaliga pe moara vlasiei, (pentru ca la noi s-a folosit mamaliga pentru bulgari si pentru saculeti, la carlig a fost boilies 98%, ), poate afi fost un loc mai sus.e

dar cum sa pescuiasca Adrian Zarguzon cu mamaliga....sunteti nebuni

E adevarat ca acele tricouri de campion sunt la Planet..."Corect sa nu"...exact cum te-ai exprimat. am acceptat ideea asta de mult...si nu e treaba mea cum a pecuit Soimul in finala (corect).

dar acum ce vrei tu sa ne povestesti ...ce greu ti-a fost tie (e pozitia ta) sa ajungi sa-ti atarni de gat prima medalie importanta din cariera (bronz national) si cum ai fost tu furat si dezavantajat peste tot dar pina la urma, cu greu....tot ai reusit.

Felicitari

Fir intins si tie.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

simion.soare

Mesaj de simion.soare »

Zarguzon Adi scrie:
daniel_sinca scrie:Nu prea scriu pe forumuri de obicei...mai citesc din cand in cand,poate poate mai scrie cineva,cate ceva nou,interesant...
Adrian Zarguzon

Cum iti permiti tu sa ma injuri cand eu nu te-am jignit cu nimic.Lotul Soimu ca si Acvila nu au intrat pe usa din spate deoarece ele erau deja in casa .Daca ai mai fi participat la ceva concursuri ai fi vazut ca nu este nici o rusine sa pescuiesti in p##a goala.
zarguzon ai bunul simt si nu mai raspunde. tu si alti ca tine nu faceti decat sa speriati pescarii cu inventile voastre, ai o boala grava si din pacate nu exista leac. de ce oare mai participi la concursuri daca pe tine te fura toata lumea mai baiete ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”