Costica esti nebun...cum sa incerc sa te induc in eroare.
Asa am inteles eu tocmai pe ntru ca am discutat cu Piticu si asa mi-a zis ca trebuie sa comunice lotul complet. Am crezut ca pina pe 7 februarie. daca nu e asa si lotul poate fi comunicat mai tarziu cu batat mai bine pentru tine. eu am vrut sa-ti atrag numai atentia. Sti bine ca imi doresc ca tu sa participi la CN. ce dreak.
Val
CALIFARUL ALB nu este inregisrat la AGVPS .
Multumesc inca o data pentru ca nu mai lasat IN PLOAIE tu esti printre putini care vrei sa fie toata lumea in regula .Timpul sa scurtat dar mai tare doresc sa particip .
Este corect ;
- un club sa prezinte lotul cu 15 zile inaintea primei etape si o asociatie cand se inscrie ? [vezi raposatul Gabi Neamtu ]
-te ROG sa ma suni la net nu mai stau ca trebuie sa o iau de la zero ! 0723339044
1 cine are chitantier sa platesc avansul ?
2 trebuie sa depun si o lista cu lotul ?
3 pana cand si unde pot sa depun ce am ca am fost azi la AGVPS unde are APCR declarat sediul si nu a stiut sa ma indrume cu nimic .
Gabi daca nu incepeai tu ramaneam pe dinafara Multumesc !
te consiliez cu deplina prietenie , dar nu pot trece peste cutume legale si statutare , universal votate !
Cum vad eu situatia la tine , fa repede o Adunare generala a Asociatiei "Califarul alb " si hotariti ( in masura in care esti si tu membru al acestei asociatii ! ) ca doriti sa aderati la APCR , faceti o imputernicire catre cineva sa faca cerere de aderare , platiti cotizatia de 900 lei / 2010 si 2100 lei cotizatie suplimentara ( avans ) pentru acest Campionat national si depune actele MAINE la Mircea F sau la Costel Stanila . In felul asta iti poti face lista de pescari cu 14 zile inainte de prima etapa . Oricum Califarul Alb va trebuii sa ne transmita o lista de 9 pescari legitimati la acest moment , pentru a satisface cerintele APCR .
Iti recomand aceasta cale , pentru ca a obtine statutul de asociatie afiliata direct la AGVPS iti va ocupa vreo 2 ani de acum incolo !!!
Nu obligam pe nimeni sa faca parte din APCR , dar nu te pot lasa in intuneric si iti recomand cea mai buna cale de urmat ! Este vointa si optiunea ta , din pacate tardiv expusa noua ......
Daca vei intelege cerintele si te vei misca repede pe ultima suta de metri , este numai meritul tau .....In felul asta vei dovedi si ca lucrurile stau statutar la APCR si ca exista chiar si pe ultima suta de metri posibilitati de a intra in legalitate , drept un contra exemplu celor care se ocupa de "memorii" si nu de interesul pescarilor lor .
Pentru prieteni pescari care doresc sa participe la calificari din partea asociatiei Califarul alb
am nevoie URGENT de 2poze si copie de ci / bi
sa nu fie membru la alt club _ asociatie
daca sunt pana maine dimineata sa vina cu demisia semnata de presedintele lor
tel 0723339044 fax 0212601085.
Costele nu imi multumi , pentru ca este datoria mea legata de AGVPS sa dau detalii practice TUTUROR celor care vor sa participe la CN . Din pacate , eu te pot ajuta numai cu sfaturi - ramine ca si aplicatia ta , la limita , sa fie votata de catre Consiliul Director al APCR . De aici nu mai pot face nimic legal si vei primii decizia scrisa .
Totusi , voi avea o pozitie ulterioara acestui vot , indiferent de rezultatul lui .
Dragi colegi Mitranescu nu are nici un motiv sa nu va semneze demisiile .
Eu va spun voua dar si eu trebuie sa ajung la el .
Cine are probleme cu Mitranescu sa vina maine la ora 11 la el la pravalie.
Buhac scrie:Dragi colegi Mitranescu nu are nici un motiv sa nu va semneze demisiile .
Eu va spun voua dar si eu trebuie sa ajung la el .
Cine are probleme cu Mitranescu sa vina maine la ora 11 la el la pravalie.
------------
Frate Buhac la voi in club aveti contracte semnate ? Pt. ce demisie? Mai greu este ca esti membru fondator CZ si ca sa iesi din "joc" legal dureaza cam mult