Posibil parteneriat APCR-LRC?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
al. trentea

Posibil parteneriat APCR-LRC?

Mesaj de al. trentea »

Este posibil ca APCR si LRC sa ajunga sa organizeze impreuna Campionatul National?
Depinde in primul rand de conducatorii celor doua organizatii.
Daca exista vointa si intelepciune, se poate incheia un Contract de parteneriat, autentificat la Notariat (Legea partilor) prin care cele doua organizatii, reprezentati prin liderii lor, se angajeaza sa organizeze impreuna CN. Acest lucru se poate realiza in doua moduri:
1. Organizarea unui program competitional comun
sau
2. Organizarea a doua competitii separate, urmand ca loturile invingatoare APCR si LRC sa se infrunte in finala, echipa castigatoare devenind campioana nationala, iar lotul castigator (3+1 cupluri) pleaca in Anglia.
Ambele organizatii vor depune fiecare inainte de finala cate jumatate din suma necesara deplasarii.
In acest mod se demonstreaza ca exista dorinta de a impinge lucrurile inainte, pe un fagas normal, iar AGVPS cu siguranta va saluta aceasta decizie, acordand credit acestui parteneriat.
Conflictele se vor stinge de la sine, energiile se vor indrepta spre a construi ceva, iar cei insarcinati cu organizarea se vor apuca de lucru. Pescarii care tot asteapta sa se intample ceva vor rasufla usurati, cu siguranta...

Cel mai bun exemplu se poate vedea in industria auto, unde marci pana mai ieri concurente si rivale s-au grupat in consortii, colaborand pentru a putea rezista pe piata.
Pescari 4Ever / "Fusion 4 Energy" - Fishing Club Barcelona

cezar.ch

Re: Posibil parteneriat APCR-LRC?

Mesaj de cezar.ch »

al. trentea scrie:Este posibil ca APCR si LRC sa ajunga sa organizeze impreuna Campionatul National?
Depinde in primul rand de conducatorii celor doua organizatii.
Daca exista vointa si intelepciune, se poate incheia un Contract de parteneriat, autentificat la Notariat (Legea partilor) prin care cele doua organizatii, reprezentati prin liderii lor, se angajeaza sa organizeze impreuna CN. Acest lucru se poate realiza in doua moduri:
1. Organizarea unui program competitional comun
sau
2. Organizarea a doua competitii separate, urmand ca loturile invingatoare APCR si LRC sa se infrunte in finala, echipa castigatoare devenind campioana nationala, iar lotul castigator (3+1 cupluri) pleaca in Anglia.
Ambele organizatii vor depune fiecare inainte de finala cate jumatate din suma necesara deplasarii.
In acest mod se demonstreaza ca exista dorinta de a impinge lucrurile inainte, pe un fagas normal, iar AGVPS cu siguranta va saluta aceasta decizie, acordand credit acestui parteneriat.
Conflictele se vor stinge de la sine, energiile se vor indrepta spre a construi ceva, iar cei insarcinati cu organizarea se vor apuca de lucru. Pescarii care tot asteapta sa se intample ceva vor rasufla usurati, cu siguranta...

Cel mai bun exemplu se poate vedea in industria auto, unde marci pana mai ieri concurente si rivale s-au grupat in consortii, colaborand pentru a putea rezista pe piata.
Respecte!

Mi-am permis sa deschid un topic cu propuneri concrete privind realizarea unui acord intre cele doua entitati.
Haideti ca se poate, mai ales ca este evident in interesul tuturor !

mirceaef
Puncte: 0

Mesaj de mirceaef »

al. trentea scrie:1. Este posibil ca APCR si LRC sa ajunga sa organizeze impreuna Campionatul National?
2. Depinde in primul rand de conducatorii celor doua organizatii.
3. Daca exista vointa si intelepciune, se poate incheia un Contract de parteneriat, autentificat la Notariat (Legea partilor) prin care cele doua organizatii, reprezentati prin liderii lor, se angajeaza sa organizeze impreuna CN.
4. Acest lucru se poate realiza in doua moduri:
a). Organizarea unui program competitional comun
sau
b). Organizarea a doua competitii separate, .....
5. Pescarii care tot asteapta sa se intample ceva vor rasufla usurati, cu siguranta...

daca ar fi sa-mi spun parerea laconic si sincer, as spune simplu, NU!
dar banuiesc ca aceasta postare se vrea in primul rand o invitatie la dialog. corect? in consecinta iata si argumentele mele. precizez inainte ca este o opinie personala dar pe care, ce-i drept, am sansa sa mi-o sustin si in comitetul de conducere al apcr. deci:

1. liga si apcr au demarat cu nu foarte mult timp in urma doua initiative. asta inseamna ca au existat doua directii divergente la momentul respectiv, in consecinta fiecare din cele doua grupari si-a ales o cale de urmat. asta inseamna ca cei care au ales sa mearga cu liga sau apcr au ales cu buna stiinta drumul cel mai apropiat de propriile aspiratii si obiective. clubul carping, ca exemplu, a decis prin votul membrilor ca asociatia care-i asigura cele mai bune si corecte standarde de competitie este apcr. si a ajuns la concluzia ca liga nu poate impune un proces riguros, dur si corect de selectie care sa scoata o echipa nationala puternica sau in nici un caz mai puternica decat cea care va rezulta in urma cn organizat de apcr.

2. nu! depinde in primul rand de niste standarde si principii pe care cele doua grupari le sustin. nu stiu cum e la liga, observ doar ca presedinele acesteia este complet absent (salut iorgos :D ) dar la apcr presedintele este vointa unei majoritati si a vointei exprimate de aceasta! aceasta majoritate a decis ca nu vrea liga! daca vroiam liga, ne duceam la liga! daca aveam incredere in standardele si capacitatile promovate de liga, ne ceream acolo! noi am decis cu totul altceva. si nu e deloc normal ca dan sa-l faca pe gabi sandu lipsit de bun simt pt alegerea facuta!!! acum ce faceti, ii trageti de urechi pe cei care au decis altfel? ce aveti cu vesa, prichici, sandu si altii? au alte opinii, e normal si democratic.

3. exista vointa si intelepciune. si pricepere si o experienta relevanta. la apcr. de ce spun asta? pai si liga si apcr si-au propus organizarea cn, si-au ales calea de urmat si s-au pus pe treaba. in momentul de fata apcr isi vede in continuare de ce are de facut. nu-si bate capul cu ce se intampla la liga. daca cei de la liga au stiut de la inceput ce au de facut de ce nu-si vad de treaba? in momentul de fata cei de la liga au lasat balta propriul turneu si au tabarat pe apcr. de ce? v-ati propus un turneu, duceti-l domnilor pana la capat. pe langa asta, pana mai ieri ati acuzat apcr de frauda, de manipulare, sustragere de fonduri, modificari ilegale ale statutului, partizanat, interese meschine .... ok. nu va suparati ca va intreb pe dvs: e normal sa cereti un parteneriat autentificat la notar cu o asociatie pe care aveti de gand sa o dati in judecata? careia ii contestati aproape orice decizie. doriti sa fiti partasi la ilegalitatile si faradelegile savarsite de apcr??? va intreb!

4. va spun sincer parerea mea. daca as fi crezut ca liga are capacitatea sa organizeze un turneu la fel de riguros si puternic ca cel pe care il va organiza apcr, eu as fi sustinut ideea unei finale. dar nu va suparati pe mine, cat de democratic au fost alese la liga numarul de manse, baltile propuse, datele de desfasurare??? iorgos stie cum au fost alese acestea? pe milotina aveti mansa tematica le rubeziana sau limitati lungimea lansetelor la telescopice de 2,60? au stat cei de la liga sa discute, argumenteze deciziile luate? nu-mi raspundeti mie, intrebati-l pe dan. au avut sedinta? au discutat? sau le-a postat el asa repede pe site? dvs chiar nu vedeti nici o diferenta intre felul cum se organizeaza acest cn la apcr si cum face dan turneul la liga? sincer, opinia dvs!!! ca asa, vorba unora, ii invitam si pe cei de la fnpsr direct in finala, ca si ei fac cn pe tarnita!! (imi aduc aminte ca am facut de multe ori front comun impotriva lui popescu pe site-ul avp!)

5. aici inclins sa cred ca avem o divergenta de opinii si nu doar perceptii diferite. nu stiu ce asteapta pescarii si recunosc sincer ca nici nu-mi prea bat capul in acest moment cu ce-si doresc ei. eu vreau sa cred ca cei care vin la cn sunt sportivi de competitie! acest cn nu e conceput pt pescarii care vor "sa-si incerce norocul" sau sa pescuiasca "in echipa de trei, daca sunt toti disponibili" ca in jumatate de echipa s-a pescuit si anul trecut!!! pai despre ce vorbim noi, de loteria romana, de pescuit de agrement?! scopul acestui cn este sa selecteze o nationala atat de dura si bine pregatita incat sa dea odata de pamant cu nationala croatiei sau sebiei sau africii de sud!!! scopul cn nu e nici sa adune roiuri de pescari voiosi cu piscine si umbrele mov in stand, nici sa-i faca sa se simta bine la preturi cat mai mici pe weekend! scopul cn este sa scoata cea mai buna echipa, cel mai bine pregatita, capabila sa obtina ce ne lipseste inca din vitrina! priviti cu atentie la ce se desfasoara acum in apcr, priviti cu atentie la ce se intampla in acest moment in liga. vedeti vreo similaritate in procesele care au loc in acest moment?! nu-mi raspundeti mie, raspundeti-va dvs!!!

respecte si v-am apreciat multe din initiativele pe care le-ati avut in trecut.
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Uite ca n-am avut net cateva ore si a raspuns Mircea.

Parerea mea, nu a clubului, nu a APCR:

Domnilor, toate cluburile au fost invitate la sedinta APCR-ului din Decembrie. Conform principiilor demcratiei, unele cluburi nu au dorit sa faca parte din APCR (din cauza ca le statea numele in gat) si au decis infiintarea LRC. Foarte bine.

Am fost rugati sa va lasam In pace sa va vedeti de treaba, ca nu va intereseaza APCR. Foarte bine.

V-ati pus la punct Statutul si conducerea. Foarte bine.

V-ati pus la punct variant de Turneu pentru a fi prezentata la AGVPS. Foarte bine.

Au urmat amenintari cu dosare penale, atacarea cu apel a statutului APCR, curtea constitutional, institutiile abilitate ale statului, Consiliul national pentru combaterea discriminarii, case de avocatura...

Apoi am fost catalogati drept “fripturisti”, intrati in APCR pentru impartirea “prajiturii”, doritori de functii, chiar si de la cei de la care nu ma asteptam.

Jigniri si atacuri la persoana.

La invitatia lui Val de participare a cluburilor Ligii la sedinta din 31.01 i se raspunde cu “Mai de graba va asteptam noi pe voi!”

Si dupa toate astea veniti sa cereti impacare… Cum credeti ca ve-ti fi vazuti de cei pe care i-ati atacat si i-ati improscat cu r###t… ???

APCR are (sau va avea dupa definitivarea actelor) o noua conducere, un presedinte si un consiliu director care vor vota pentru orice decizie se va lua in APCR. Punct.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

alex leonte

Mesaj de alex leonte »

Vali Vesa scrie: Si dupa toate astea veniti sa cereti impacare…
niciodata nu e prea tarziu. viata e prea scurta ca sa pastram supararile. tocmai ne-a aratat asta gabi neamtu. un parteneriat poate e prea mult, dar primirea cluburilor din liga in apcr este posibila, a spus si vladut mateianu in alt topic.

al. trentea

Mesaj de al. trentea »

1. A fost o initiativa/postare personala, nu din partea Ligii.
2. Atacuri la persoana si jigniri catre cei care urmau sa infiinteze Liga au fost postate pe acest site inainte de sedinta de la Darvari, dupa sedinta de la Darvari, si in continuare. Si nu doar pe acest site. Mielusei neprihaniti nici unii si nici altii. Cum ar fi mai bine pentru toti, sa se inceteze sau sa se continue?
3. Domnul Cezar C., echidistant, impartial, avand maturitatea, diplomatia si studiile juridice necesare s-a oferit spre mediere, iar conducerile celor doua grupari probabil vor analiza si decide cum este mai bine pentru cei care i-au ales in functii.

Numai bine,
Pescari 4Ever / "Fusion 4 Energy" - Fishing Club Barcelona

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@Alex,

Este posibil... Vladut si-a exprimat parerea personala, cum am facut si eu.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

al. trentea scrie:1. A fost o initiativa/postare personala, nu din partea Ligii.
2. Atacuri la persoana si jigniri catre cei care urmau sa infiinteze Liga au fost postate pe acest site inainte de sedinta de la Darvari, dupa sedinta de la Darvari, si in continuare. Si nu doar pe acest site. Mielusei neprihaniti nici unii si nici altii. Cum ar fi mai bine pentru toti, sa se inceteze sau sa se continue?
3. Domnul Cezar C., echidistant, impartial, avand maturitatea, diplomatia si studiile juridice necesare s-a oferit spre mediere, iar conducerile celor doua grupari probabil vor analiza si decide cum este mai bine pentru cei care i-au ales in functii.

Numai bine,
O singura intrebare ( complexa ) am si eu pentru dl. Trentea . Dinsul spune ca de ceva vreme nu traieste prin tara , s-a indepartat destul de mult de fenomenul pescuitului la crap in Romania si are un mare dezavantaj , cel putin moral - este foarte legat de Dan Cotelici . Intrebarea este - "Nu va suparati d-le Trentea , in ce calitate v-ati amestecat in aceasta disputa , pe ce fapte concrete vazute , mirosite , auzite , pipaite , samd v-ati dat cu pararea despre APCR intr-un mod vadit partinic ? In ce calitate amenintati cu plingeri penale , pe mine , pe Rosioru , pe Bibu , cu discriminari APCR -ul , cu Curtea Constitutionala AGVPS - ul , samd ? Considerati ca sunteti persoana cea mai potrivita de a propune un dialog ? Sunteti sigur ca acest dialog va fi acceptat de cei caror nu ati facut economie la postari sa-i desfintati ca persoane si credibilitate ? Si nu in ultimul rind - de ce ar accepta noua conducere a APCR un dialog ACUM cu Liga ? Nu credeti ca alegerile prost facute de cei care s-au inscris in Liga la momentul initial ( fara nici o garantie !!! din partea cuiva ) , acum vor sa devina subiect de dialog si negociere publica ? NU credeti ca tot APCR-ul este sugestionat sa salveze niste apararente legate de promisiuni imposibil de onorat de catre Liga ? - turnee paralele , samd ?"

Fac si mentiunea ca Vali Vesa si Mircea F sunt membrii ai Consiliului Director al APCR - poate asta va spune ceva .

Va multumesc .

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Sandule,
nu stiu daca CV-ul imi permite sa-mi dau si eu cu parerea, dar...APCR si LRC nu vor organiza niciodata impreuna un campionat national ! De ce? Pentru simplul fapt ca APCR e abilitata si poate organiza si singura acest lucru ! Punct !

Ca au aparut acum pareri despre o "finala" intre loturile date de APCR, LRC si mai stiu eu ce federatie/asociatie, asta-i parerea lui Dan Mitranescu sau a mai stiu eu carui binevoitor ,e treaba celor care o propun. Lotul pentru mondiale si campioana nationala este dat de APCR, asta e clar . Bineinteles, se poate organiza , daca timpul permite ,si o intilnire intre aceste loturi, ceva de genul Carp Show de anul trecut, dar, sincer, asta nu-i decit o "braila" mai pompoasa ! Si trebuie sa recunosc ca la organizarea de braile, Dan e expert ! :D

alex leonte

Mesaj de alex leonte »

si mie mi se pare absurda propunerea. recunosc ca nu mi-am formulat prea clar parerea. ma gandeam la pescarii din acele cluburi si la posibilitatea lor de a participat la un campionat organizat de APCR.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”