Posibil parteneriat APCR-LRC?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Posibil parteneriat APCR-LRC?

Mesaj de Vladut Mateianu »

:D :D :D Buna asta ! dar mai trebuie facute niste completari...... :wink: Ii las pe cei acreditati insa sa o faca ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

al. trentea scrie:
Val, hai sa lasam persoana a 2-a plural...
1. Deocamdata sunt vicepresedinte C.S. P4E si presedinte asociatie P4E, si nu doar in aceasta calitate pot sa-mi exprim parerea. Puteam sa fiu si pe Luna
2. Cand am incercat sa domolesc spiritele intre tine si Dan, asta pana sa se realizeze 'schisma', mi-ai spus sa nu-ti dau tie lectii de viata, iti amintesti?
3. Nu doar pe acest site, ci si pe celalalt m-ai jignit, si stii la ce ma refer. Si nu cred ca te asteptai sa-ti intorc celalalt obraz, ca nu-mi sta in fire
4. Nu dialog si negociere publica am propus, ci un dialog civilizat, intre conducatorii celor doua grupari, mediat de cineva cunoscator al fenomenului (presedinte de asociatie de pescari), doctor in drept, o "rara avis"
5. Cezar, sper sa stam candva de vorba, asa ca intre doi ploiesteni. Ar fi cate ceva de povestit, si nu doar de pescuit

Mesajul meu, unul personal nu in numele cuiva sau la sugestia cuiva, a fost adresat in primul rand presedintilor celor doua grupari, la fel si propunerea domnului Cezar C.
Cred ca atitudinea presedintilor va conta cu adevarat. Ceilalti...discutam. Cand unul dintre ei va face o declaratie clara, fara echivoc, celalalt va raspunde cu siguranta, intr-un fel sau altul.
1. Ok
2. OK - sunt de acord ca ai ceva de spus - dar standardul publicat este de 8 pescari de crap / club - din cate stiu eu inainte vreme aveati 4 pescari de crap - eram si eu si Cezar - acum aveti numai doi - Cotelici ? :wink: :wink: :wink: si mai cine - din cite stiu eu - al 2-lea pescar de crap din clubul vostru s-a devazuat public de pozitia ta si nici nu mai stiu daca acum mai face parte din structurile A4Ever !!! Concret - ce te recomanda la aceste discutii ? Se pare ca si daca ai vrea tot nu ai putea inscrie clubul in APCR ! E nevoie de 8 PESCARI de CRAP !
3. De jigniri mi-e plin podul , nu te supara ! Daca tu te jignovesti pentru asa usor lucru , inseamna ca in locul meu te atirnai de grinda !!!!
4. Trebuia sa inventati "Liga" doctorului asta in justitie , "rara avis" , ca semn de precautie , sa nu va bata lumea pe strada , pentru ca ati promis ca Bahaian , ceva ce nu aveti in posesie si nici in putere , nici in trecut , nici in prezent si nici in viitor ! Doar ati promis si ati marsat pe orgolii ! Acum cind e scadenta , nu stiti pe unde sa va justificati faptele fata de cei care au crezut in voi si propuneti negocieri ???
5. E strict problema voastra ...

Ai citit public atitudinea a 3 din 5 membrii ai Consiliului Director ai APCR - e nevoie de altceva ?

al. trentea

Mesaj de al. trentea »

2. Am discutat cu Adriano iar lucrurile au fost lamurite inca de pe atunci. Poti sa-i telefonezi ca sa-ti confirme. Sunt mai multi crapisti in club, si mai sunt doritori :wink:
3. Culegi ce-ai semanat Val. Tu esti cel care da tonul. Un exemplu graitor: dl. Iuga pe care l-ai facut "Iuda". Cum eu nu jignesc pe nimeni inainte sa fiu jignit, reactionez imediat la o insulta pe public. Daca era pe privat era OK, si puteam sa ne injuram in voie.
4. Ce am postat a fost in nume personal, care n-are legatura cu Liga. Pentru ca am prieteni in ambele tabere. Luarea la misto a unui om onest, precum Cezar Ch. nu-ti face cinste.
5. Nu ma adresasem tie, ci lui Cezar Bibu.

Din cate stiu eu, un Consiliu Director e condus de un Presedinte, si i se subordoneaza. Presedintele da socoteala in fata unei singure structuri: Adunarea Generala. Daca deciziile sale contravin legii si/sau sunt nestatutare, va fi schimbat tot de catre Adunarea Generala. Asta daca este presedinte executiv, si nu unul onorific.
Pescari 4Ever / "Fusion 4 Energy" - Fishing Club Barcelona

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Vladut Mateianu scrie:
al. trentea scrie:Este posibil ca APCR si LRC sa ajunga sa organizeze impreuna Campionatul National?
Depinde in primul rand de conducatorii celor doua organizatii.
.
1.Poate la Liga o conta ce hotareste presedintele, in schimb la APCR hotaresc cluburile, prin glasul vicepresedintilor. Apoi presedintele ia decizia in functie de dorinta majoritatii !

2.De ce Apcr trebuie sa tina cont doar de liga de crrap si nu si de FRPS-federatia romana de pescuit sportiv (isi face lot si campionat intern), precum si de proaspat infintata UPC (uninea pescarilor de crap) care la fel isi va face propiul campionat national ?

3.De ce nimeni din cadrul Lrc nu posteaza ca doreste ceva de la APCR, ci doar doi domni onorabili, ma refer la dl. Trentea si dl.Cezar, intra ca sa incerce sa rezolve treaba ?

4.De ce nu incercati sa-l impacati pe Basescu cu Vadim ?Este cam acelasi lucru. Basescu a fost ales (de popor) presedintele romanilor, iar Vadim este unul dintre liderii opozitiei, care nu vrea sa inteleaga ca jocul s-a incheiat ! :D

Astept niste raspunsuri.
CS SENZOR

al. trentea

Mesaj de al. trentea »

Ne irosim pentru niste lucruri care n-ar trebui sa se intample...
Amintiti-va ce era in urma cu 15-20 de ani si o sa va dati seama ca interesul TUTUROR este sa pescuim in ape mai curate, mai bogate in peste, in respect pentru peste si partenerul de pescuit, oricare ar fi el.
Totul s-a denaturat intre timp.
Eu am sa inchei ACUM incercarea mea de a sugera ca se poate DISCUTA orice, pentru binele comun, nu pentru a satisface orgoliile cuiva.

Numai bine, tuturor.
Pescari 4Ever / "Fusion 4 Energy" - Fishing Club Barcelona

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Numai bine si multumim ptr interventie. Timpul le va rezolva pe toate, si veti vedea ca nu merita sa va certati cu prieteni vechi doar ptr a apara niste orgolii...... :wink:
CS SENZOR

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Vladut Mateianu scrie::D :D :D Buna asta ! dar mai trebuie facute niste completari...... :wink: Ii las pe cei acreditati insa sa o faca ! :wink:
Vladut ,

dezvolt si chestiunea asta . CIPS / FIPS este o organizatie internationala care este compusa din mai multe tari membre , tari care sunt reprezentate la afiliere de catre o organizatie publica si nationala de pescari . La 22 februarie 1952 , 3 tari au semnat si au devenit membre fondatoare ale acestei organizatii internationale , care acum are peste 150 tari membre . Aceste tari au fost Italia , Romania si Cehia !
Sediul CIPS este in Italia . Romania a fost reprezentata la sedinta de constituire de catre reprezentantii AGVPS . Fiecare tara membra este reprezentata de catre o asociatie , federatie , samd de inters national , recunoscuta oficial de guvernele tarilor respective si abilitate in acest sens prin lege . CIPS / FIPS recunoaste ca reprezentant al Romaniei si membru fondator - AGVPS-ul . Orice alta federatie , asociatie nationala samd - care vrea sa dezvolte ramuri ale pescuitului sportiv , pe care AGVPS nu le-a comunicat pina acum ( gen pescuit la somon de rau , sau de bass , pescuit de guvide marin , samd :lol: ) , trebuie sa o faca prin afiliere la AGVPS , urmind a fi acceptati la recomandarea nationala , la ramura sportiva corespunzatoare .

Revenind la ce ne preocupa pe noi . Prin protocolul cu APCR , AGVPS a cesionat drepturile de selectie , de organizare , de elaborare a unor criterii de concurs , samd - urmind ca APCR , prin calitatea de competenta pe care o are , sa elaboreze toate aceste reguli si sa duca la bun sfarsit niste selectii nationale , fie sub forma unui Campionat National , fie prin concursuri de selectie ( vezi anii trecuti ) , fie oricum crede APCR ca este bine - astfel incit lotul national sa aduca performanta de la CM .
Drept urmare - orice pescar care doreste sa faca parte din lotul national , trebuie sa aiba 2 calitati - sa fie MEMBRU al AGVPS ( sau prin dispensa membru al unui club asociat APCR ) si sa participe la regulile de selectie anuntate anual de APCR ( taxa , loturi sau individual , program , data limita de inscriere , samd ) .
Practic , pentru cei care nu vor sa devina membrii APCR , faptul ca esti membru direct al AGVPS , prin intermediul uneia din APS -urile judetene sau municipale , afiliate la AGVPS , este o conditie necesara dar nu si suficienta ! Ca sa devina si suficienta trebuie sa te inscrii in concurs , concurs care este anuntat si organizat de APCR - si cuprinde toate datele concrete - taxa , criterii de participare , date , termene limita , samd . Numai satisfacind simultan aceste 2 calitati , poti deveni concurent sau membru al unui lot legal inscris in competitie , functie de situatia concreta din anul respectiv .
Cred ca am fost destul de clar - daca mai sunt situatii neexplicate , astept intrebari .

Buhac

Mesaj de Buhac »

Cum pot sa particip la calificari ?
Am fost membru APCR
Conducerea APCR a incurajat pescari sa se organizeze in cluburi.
Membru fondator CARP ZONE.
Clubul CARP ZONE este afiliata la LIGA in urma votari democratice a majoritati membrilor.
Am platit pentru anul 2010 taxa anuala si asigurarea la AVPS -DIANA
Exista posibilitatea sa pot participa la calificari 2010 ?
Multumesc anticipat pentru cine raspunde ca vreau sa programez concediul.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Trebuie sa te supui hotarari conducerii CZ, aceea de a crea liga !
Ei nu recunosc parteneriatul APCR-AGVPS, deci este logic sa nu-i intereseze acest proiect !
Sfatul meu este sa depui actele ptr un club saptamana viitoare, si apoi iti faci lot si participi ! :wink:
CS SENZOR

Buhac

Mesaj de Buhac »

Acum crezi ca o sa infiintez cate un club in fiecare an ?
Eu doresc sa particip nu visez sa fac parte din lot.
Sa fac un lot competitiv trebuiesc 8+1 e greu de gasit in timp asa scurt.
Ma gandeam ca daca la Sinaia se va vota sistemul de doi+rezerva am o sansa sa particip .
Daca nu voi incerca sa vin cu 8+1 de la o asociatie care este afiliata la AVPS.In cazul asta cat trebuie sa platesc ?
Multumesc pentru operativitate.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”