Moderator: gor965
1. Okal. trentea scrie:
Val, hai sa lasam persoana a 2-a plural...
1. Deocamdata sunt vicepresedinte C.S. P4E si presedinte asociatie P4E, si nu doar in aceasta calitate pot sa-mi exprim parerea. Puteam sa fiu si pe Luna
2. Cand am incercat sa domolesc spiritele intre tine si Dan, asta pana sa se realizeze 'schisma', mi-ai spus sa nu-ti dau tie lectii de viata, iti amintesti?
3. Nu doar pe acest site, ci si pe celalalt m-ai jignit, si stii la ce ma refer. Si nu cred ca te asteptai sa-ti intorc celalalt obraz, ca nu-mi sta in fire
4. Nu dialog si negociere publica am propus, ci un dialog civilizat, intre conducatorii celor doua grupari, mediat de cineva cunoscator al fenomenului (presedinte de asociatie de pescari), doctor in drept, o "rara avis"
5. Cezar, sper sa stam candva de vorba, asa ca intre doi ploiesteni. Ar fi cate ceva de povestit, si nu doar de pescuit
Mesajul meu, unul personal nu in numele cuiva sau la sugestia cuiva, a fost adresat in primul rand presedintilor celor doua grupari, la fel si propunerea domnului Cezar C.
Cred ca atitudinea presedintilor va conta cu adevarat. Ceilalti...discutam. Cand unul dintre ei va face o declaratie clara, fara echivoc, celalalt va raspunde cu siguranta, intr-un fel sau altul.
Vladut Mateianu scrie:1.Poate la Liga o conta ce hotareste presedintele, in schimb la APCR hotaresc cluburile, prin glasul vicepresedintilor. Apoi presedintele ia decizia in functie de dorinta majoritatii !al. trentea scrie:Este posibil ca APCR si LRC sa ajunga sa organizeze impreuna Campionatul National?
Depinde in primul rand de conducatorii celor doua organizatii.
.
2.De ce Apcr trebuie sa tina cont doar de liga de crrap si nu si de FRPS-federatia romana de pescuit sportiv (isi face lot si campionat intern), precum si de proaspat infintata UPC (uninea pescarilor de crap) care la fel isi va face propiul campionat national ?
3.De ce nimeni din cadrul Lrc nu posteaza ca doreste ceva de la APCR, ci doar doi domni onorabili, ma refer la dl. Trentea si dl.Cezar, intra ca sa incerce sa rezolve treaba ?
4.De ce nu incercati sa-l impacati pe Basescu cu Vadim ?Este cam acelasi lucru. Basescu a fost ales (de popor) presedintele romanilor, iar Vadim este unul dintre liderii opozitiei, care nu vrea sa inteleaga ca jocul s-a incheiat !![]()
Astept niste raspunsuri.
Vladut ,Vladut Mateianu scrie:![]()
![]()
Buna asta ! dar mai trebuie facute niste completari......
Ii las pe cei acreditati insa sa o faca !