Posibil parteneriat APCR-LRC?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Posibil parteneriat APCR-LRC?

Mesaj de gabisandu »

Au raspuns foarte bine colegii mei si nu am sa reiau aceleasi argumente. Tot in nume personal va zic ca nici eu nu sunt de acord cu un parteneriat intre APCR si LRC privind organizarea CN. Sunt de acord ca fiecare sa mearga pe drumul lui si sa demonstreze validitatea proiectelor. In alte ordine de idei daca sunt cluburi la liga ce cred ca APCR-ul este viitorul ii asteptam in data de 30.01.2010 cu cererea de aderare.

Totodata voi incerca sa raspund si unei intrebari puse de Cornel Serbu pe forum la liga:

"Cornel Serbu - @ gabi sandu

dar unde este diferenta atat de mare dintre cele doua proiecte incat te face pe unul sa-l urasi, iar pe celalalt sa-l iubesti."

Cornel, nu urasc pe nimeni si nimic. Nu am facut-o niciodata si nu ma apuc sa o fac acum. Pur si simplu cred in proiectul APCR si nu in cel al LRC, ce este atat de greu de inteles. Am facut o alegere in care cred. Daca prin absurd LRC va obtine vreodata organizarea CN eu Gabi Sandu imi dau demisia din clubul pe care-l conduc si nu ca va urasc, ci doar pentru ca am alte afinitati. In schimb cu cea mai mare prietenie pot sta la un pahar de vorbe sau la un pescuit cu oricare dintre voi. Banuiesc ca daca ai convingeri politice diferite de ale prietenilor tai, nu te certi cu ei. Ma astept ca cei care au aderat la liga sau la APCR sa ramana in continuare prieteni si sa nu caute dusmanii.

Asadar va urez succes cu proiectul vostru si sa ne vedem cu bine la pescuit.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Domnilor , lucrurile trebuiesc schematizate astfel , pentru ca IPOTEZELE unei problemele dau de cele mai multe ori rezolvarea :

- APCR a fost in trecut si este in masura ACUM , dupa transformarea masiva prin care a adus 13 cluburi din toata tara alaturi de proiectul comun APCR - AGVPS , prin documente stampilate de catre detinatorul dreptului de inscriere a Romaniei la CM , sa organizeze si sa reprezinte prin lotul format in urma selectiilor , in parteneriat si cu aprobarea AGVPS , tara noastra la CM sub egida CIPS .
- Liga a propus numai un sistem de calificare paralel , din orgolii personale exacerbate de un singur gest al unei singure persoane, fara nici o sustinere cit de cit reala din partea nimanui si a "reusit" sa isi constituie un nucleu de cluburi ( dintre care numai doua sunt alcatuite exclusiv din pescari de crap ) , care nu recunosc protoculul APCR - AGVPS . Dar , repet negarea lor , nu inseamna ca au si dreptate ! Nu noi trebuie sa dovedim ca protocolul este in functiune , ci ei trebuie sa dovedeasca ca acest protocol a incetat , prin documente scrise !!!! Relatii la agvps.rom@yahoo.com sau pe http://www.agvps.ro !!! E public pentru 99 % din pescarii de crap , dinsii ( Liga ) in schimb nu accepta sa faca o cerere scrisa si sa primeasca un raspuns oficial !

Jignirile aduse , contesatiile permanente , amenintarile directe sau voalate , dialogul suburban nu pot sustine ipoteza initiala . Unghiul drept are 90 grade si cind fierbe apa si cind creste presiunea intracraniana a unor persoane . IPOTEZA INITIALA SI VIITOARE a fost si ramine valabila ! Cine pleaca in rezolvarea ecuatiei de la datele corecte ale problemei , sigur va gasi si cai de mediere , care vor conveni sau nu , APCR , trecind insa peste MULTE si PERMANENTE jigniri aduse fostilor membrilor si actualilor membrii ai acestei INSTITUTII !!!
Repet , putem primi membrii noi si pina la 31. 01.2010 - astfel incit discutiile legate de turneu sa fie bogate in informatii si propuneri .

PS - si uite ca si al 3-lea membru al Consiliului Director are o pozitie "foarte favorabila" negocierii cu Liga !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Si nu va suparati , dar strict legat de competitie :

- Vali Vesa a propulsat prin Ovidius C-ta , 2 pescari in lotul national de anul trecut ( campionii nationali - Marius Din si Marius Barbu )
- Gabi Sandu a propulsat prin clubul lui 2 pescari in lotul national de anul trecut ( echipa Planet Carp )
- Mircea F vorbeste pentru Carping Club - clubul a propulsat 2 pescari in lotul national de anul trecut ( Barbosu si Tomulescu ) - plus fratii Rudeanu , Gogu , samd - in esenta , medalii la CM multe si de valoare

Cine le este impotriva ? Nu au competenta si nu vor sa imparta "prajitura" cu Dan Mitranescu - din echipa de rezerva ? Spune Dane , ce te doare ? Unde nu a fost bine - tinind cont ca anul trecut director de turneu a fost dl Oana si a avut mandat din partea APCR ! Noi am considerat in decembrie ca dl Oana trebuie suspendat 1 an de zile , pentru abuzuri , tu ce crezi ? Cind nu recunoaste dl Oana judecata APCR - cind a fost mandatat sau cind a fost suspendat ?

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Eu nu-mi dau seama de ce trebuie sa asistam tot timpul la nunti si divorturi intre cele 2 tabere de vreme ce fiecare au hotarat la inceput ca le e mai bine singure ! :? Cand s-a apelat la AJVPS ,ptr. ca ei sunt singurii care inscriu lotul la CM ,si fiecare a venit cu un proiect propriu , era clar ca se face un concurs de dosare iar cine "intra la facultate" nu cred ca mai negociaza locul cu cel care a picat examenul ! Negru pe alb, cei de la Liga n-au primit un raspuns de la AJVPS si e normal sa nu recunoasca inca dreptul APCR de a organiza CN . Au facut o solicitare ,au depus un memoriu (proiect) si asteapta un raspuns ! Pana atunci in mod normal si logic , nimeni nu trebuie sa ceara concesii de la partea adversa ...mai ales cand contesti ceva de la cel de la care ceri ! Mai mult , indiferent de cine organizeaza CN , n-ar trebui sa blocheze accesul la calificari celeilalte tabere ,conditionand-o de aderarea la structura proprie !
P.S
am o nedumerire , mai mult un fapt divers ...daca maine ,membrii unei asociatii fac o rocada si devin membrii AJVPS ,pot fi impiedicati sa participe la calificarile organizate sub tutela a insusi AJVPS , si cum ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ George

Nu trebuie sa devina membri AJVPS. Doar membri APCR si problema este rezolvata.

al. trentea

Mesaj de al. trentea »

O singura intrebare ( complexa ) am si eu pentru dl. Trentea . Dinsul spune ca de ceva vreme nu traieste prin tara , s-a indepartat destul de mult de fenomenul pescuitului la crap in Romania si are un mare dezavantaj , cel putin moral - este foarte legat de Dan Cotelici . Intrebarea este - "Nu va suparati d-le Trentea , in ce calitate v-ati amestecat in aceasta disputa , pe ce fapte concrete vazute , mirosite , auzite , pipaite , samd v-ati dat cu pararea despre APCR intr-un mod vadit partinic ? In ce calitate amenintati cu plingeri penale , pe mine , pe Rosioru , pe Bibu , cu discriminari APCR -ul , cu Curtea Constitutionala AGVPS - ul , samd ? Considerati ca sunteti persoana cea mai potrivita de a propune un dialog ? Sunteti sigur ca acest dialog va fi acceptat de cei caror nu ati facut economie la postari sa-i desfintati ca persoane si credibilitate ? Si nu in ultimul rind - de ce ar accepta noua conducere a APCR un dialog ACUM cu Liga ? Nu credeti ca alegerile prost facute de cei care s-au inscris in Liga la momentul initial ( fara nici o garantie !!! din partea cuiva ) , acum vor sa devina subiect de dialog si negociere publica ? NU credeti ca tot APCR-ul este sugestionat sa salveze niste apararente legate de promisiuni imposibil de onorat de catre Liga ? - turnee paralele , samd ?"

Fac si mentiunea ca Vali Vesa si Mircea F sunt membrii ai Consiliului Director al APCR - poate asta va spune ceva .

Va multumesc .[/quote]

Val, hai sa lasam persoana a 2-a plural...
1. Deocamdata sunt vicepresedinte C.S. P4E si presedinte asociatie P4E, si nu doar in aceasta calitate pot sa-mi exprim parerea. Puteam sa fiu si pe Luna
2. Cand am incercat sa domolesc spiritele intre tine si Dan, asta pana sa se realizeze 'schisma', mi-ai spus sa nu-ti dau tie lectii de viata, iti amintesti?
3. Nu doar pe acest site, ci si pe celalalt m-ai jignit, si stii la ce ma refer. Si nu cred ca te asteptai sa-ti intorc celalalt obraz, ca nu-mi sta in fire
4. Nu dialog si negociere publica am propus, ci un dialog civilizat, intre conducatorii celor doua grupari, mediat de cineva cunoscator al fenomenului (presedinte de asociatie de pescari), doctor in drept, o "rara avis"
5. Cezar, sper sa stam candva de vorba, asa ca intre doi ploiesteni. Ar fi cate ceva de povestit, si nu doar de pescuit

Mesajul meu, unul personal nu in numele cuiva sau la sugestia cuiva, a fost adresat in primul rand presedintilor celor doua grupari, la fel si propunerea domnului Cezar C.
Cred ca atitudinea presedintilor va conta cu adevarat. Ceilalti...discutam. Cand unul dintre ei va face o declaratie clara, fara echivoc, celalalt va raspunde cu siguranta, intr-un fel sau altul.
Pescari 4Ever / "Fusion 4 Energy" - Fishing Club Barcelona

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Te contrazic Gabi ! Daca sunt membrii LEGALI AGVPS - prin calitatea de membru al AJVPS Ilfov , AVPS Soimul Cretz , APS Salaul trist , samd - cei 8 pescari pot participa la turneul national , fara plata si adeziunea la APCR ( in baza copilor legale ale carnetului de pescar sportiv AGVPS -cu viza la zi ! ) , in schimb platesc taxa legala de 1500 EUR / lot de 8 pescari ! Calitatea de membru al AGVPS dovedita , subsidiaza calitatea de membru APCR ! In schimb taxelele si regulamentele de specialitate pentru concurs , le face APCR , avind abilitare in acest sens !

Ca o gluma - dar e serioasa - asta e calea buna pentru toti cei din Liga sa vin alaturi de turneu , fara sa isi calce pe demnitate si orgoliu - nu ii cheama CZ - ii chema "APS Crapul Zelos" , cu cotizatia AGVPS la zi si cu vize pe carnetul de membru !! samd !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

al. trentea scrie:Este posibil ca APCR si LRC sa ajunga sa organizeze impreuna Campionatul National?
Depinde in primul rand de conducatorii celor doua organizatii.
.
1.Poate la Liga o conta ce hotareste presedintele, in schimb la APCR hotaresc cluburile, prin glasul vicepresedintilor. Apoi presedintele ia decizia in functie de dorinta majoritatii !

2.De ce Apcr trebuie sa tina cont doar de liga de crrap si nu si de FRPS-federatia romana de pescuit sportiv (isi face lot si campionat intern), precum si de proaspat infintata UPC (uninea pescarilor de crap) care la fel isi va face propiul campionat national ?

3.De ce nimeni din cadrul Lrc nu posteaza ca doreste ceva de la APCR, ci doar doi domni onorabili, ma refer la dl. Trentea si dl.Cezar, intra ca sa incerce sa rezolve treaba ?

4.De ce nu incercati sa-l impacati pe Basescu cu Vadim ?Este cam acelasi lucru. Basescu a fost ales (de popor) presedintele romanilor, iar Vadim este unul dintre liderii opozitiei, care nu vrea sa inteleaga ca jocul s-a incheiat ! :D

Astept niste raspunsuri.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Val Pangica jr scrie:Te contrazic Gabi ! Daca sunt membrii LEGALI AGVPS - prin calitatea de membru al AJVPS Ilfov , AVPS Soimul Cretz , APS Salaul trist , samd - cei 8 pescari pot participa la turneul national , fara plata si adeziunea la APCR ( in baza copilor legale ale carnetului de pescar sportiv AGVPS -cu viza la zi ! ) , in schimb platesc taxa legala de 1500 EUR / lot de 8 pescari ! Calitatea de membru al AGVPS dovedita , subsidiaza calitatea de membru APCR ! In schimb taxelele si regulamentele de specialitate pentru concurs , le face APCR , avind abilitare in acest sens !

Ca o gluma - dar e serioasa - asta e calea buna pentru toti cei din Liga sa vin alaturi de turneu , fara sa isi calce pe demnitate si orgoliu - nu ii cheama CZ - ii chema "APS Crapul Zelos" , cu cotizatia AGVPS la zi si cu vize pe carnetul de membru !! samd !
Multumesc Val ptr. raspuns !...eu de-aia am intrebat ...nu citisem nimic in sensul asta si ma gandeam ca daca maine gasesc 8 flacai si nu vrem nici club ,nici afiliere , sa stim daca e ceva care ne opreste !
P.S
Binenteles n-am cautat niciodata 8 flacai ,dar stiu mai multi grupati cate 8+1 care pot beneficia de treaba asta !...in caz de... :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Dragii mei . Cit timp puteti dovedi cu acte calitatea de 8 membrii PESCARI LEGALI ai AGVPS ( ca for tutelar ! ) , cu carnet de pescar vizat la zi si platiti taxa anuntata de APCR ( ca for institutional ) ! , sunteti concurenti ai CN !! Daca platiti taxa precizata de APCR pina pe 30 ianuarie puteti sa va certificati ca membrii votanti ai sistemului de concurs ! Este ultimul an in care puteti face aceasta inovatie si se pare ca pica bine cluburilor din Liga , drept solutie de compromis !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”