Moderator: gor965
Si sincer va spun ca asta a fost ultima mea postare pe orice Forum de crap , pentru ca m-am saturat ca in lipsa mea din tara , destul de frecventa de la o vreme , sa am 2 "baieti" sa imi duca si aduca fata acasa si 2 "baieti" care imi duc si imi aduc baiatul la scoala si inapoi . Bine ca asta nu ma costa , si asta este privilegiul muncii pe care o fac ! Concret - Val Pangica , din motive legate de amenintari directe la familie , nu mai este parte a fenomenului de pescuit la crap .... !! Si AGVPS-ul este informat ca atare , dar nu a avut nici o reactie .Val scrie:Vin rar in tara si vad ca lucrurile se misca , slava AV ! , in ciuda multelor si majorelor piedici , chiar si in ciuda votului echipelor APCR . Vreau sa atrag atentia APCR , entitate din care ma simt ca fac parte , chiar daca acum cariera personala nu ma mai lasa sa ajut public aceasta entitate , ca in 2011 lucrurile devin mult mai aspre - sunt citiva "rechini" , culmea extra fenomenul cunoscut de noi ca pescuit de competitie la crap , care stau pe margine , dar au mirosit sumele de bani implicate de fiecare club ; nu dau exemple le stiti si voi , exemple care afirma in virtutea faptului ca cine nu a gresit cu nimic este curat - fara sa mentioneze ca ei nu au facut nimic NICIODATA !!! - dar li se pare deosebit de interesanta provocarea, pentru ca in ciuda celor discutate de voi , va trebuii sa va coagulati la modul CONCRET in viitorul an de concurs , pentru a evita un dezastru organizatoric si competitional .
Mai am un semnal de alarma fata de inmultirea unor amenintari directe sau voalate , fata de unul sau altul din cei care scriu inca sub nume propriu , vizavi de unele cluburi , asociatii , sau in cazul meu direct la persoana !
Daca Africa de Sud este o tara nesigura , sincer optez sa merg cu familia acolo , pentru ca in Romania - riscul este DEJA prea mare ! Si nu va ganditi la dl. Oana ... dinsul este un elvetian fata de ce se intimpla in orice mesaj public sau privat .....afrmat de unele persoane .
Din acest motiv imi rezerv aceasta postare fiind ca ultima pe orice forum public din Romania . La revedere !
eram sigur...Vladut Mateianu scrie:Este presedinte....Dar la un club din APCR....
Foarte buna decizie. Pentru ca tu ai deschis cutia Pandorei. Culegi ce ai semanat...Val scrie:Val scrie: ...CONCRET ASTA ESTE ULTIMA POSTARE A MEA PE ORICE FORUM DE CRAP...
"NU cereti detalii suplimentare", "Dezvaluiri nu vor exista".Dl Val nu va suparati,dar aceste cuvinte,arata ca ce spune-ti dvs (ca "unii" ar fi amenintat familia dvs") pur si simplu, sunt inventii ale dvs!!!! Inventii care sa va puna,intr-o postura de "erou"!!!! Adica atit ati luptat dvs si v-ati sacrificat pentru APCR,incit a trebuit sa parasiti chiar si tara!!!! Ce ati facut dvs si cu ce ati ajutat APCR,in afara de a baga "limba in ureche" celui de la AGVPS,pentru ca APCR sa obtina organizarea CN????Asta a fost singurul lucru "major" pe care l-ati facut!!!!Aaaaa,scuze ati mai facut un lucru "bun"pentru APCR,acela prin care i-ati "deschis"capul dlui Buhac cum poate sa faca ca sa participe la CN...(Acvila)Val scrie:Este problema mea personala Vladut ! Dezvaluiri nu vor exista . Am suficiente parghii sa ma ocup de problema asta , asa cum stiu eu . Multumesc pentru postare dar zau ca nu este cazul ... si cu asta am sters din favorite si acest link . Scuze celor carorara nu le voi mai raspunde de acum incolo .