Zarguzon Adi scrie:Val scrie:Revin inca o data JEG , MIZERIE , SUBCULTURA , TRASEISM , FARISEI , FALSI CORIFEI , MANIPULARI cu si fara perdea , PIROMANISM , URMARIRI , interventii pe conturi de Forum , INCALCAREA VIETII PRIVATE , SANTAJ si INTERESE DIVERSE FINANCIARE si de orice fel ............................m-a scos din minti boul asta care ma acuza ca uite asa a dus viata ca un fost coleg de liceu de acum 24 ani , sa fie in corpul de arbitrii de la finala de la Tincabesti ...........................Repet - un mare BOU !
HOTULE de pesti!! cine te crezi sa vorbesti asa cu mine ,prin 2005 Vladeanu nu te scotea din prost acum te-a pus manager ,te-ai mai intalnit cu seful arbitrilor de la tancabesti dupa terminarea liceului ai si negociat pretul pentru arbitraj intre APCR si APS.
BAI BOULE , cum p..a mea crezi tu ca ma vad eu dupa 24 ANI !!!!!! cu un fost coleg de liceu si ma apuc cu el sa fur CE ? Locul 1-1-1 la finala pe Tincabesti............... Numai de astia paranoici ca tine pot crede asa ceva . Intr-o tara civilizata , in mod normal nu iti este frica sa iti saluti colegul , sa stai cu eu el de vorba - deh amintiri din liceu , nu te-ai vazut cu el de 24 ani ..... Doamne iarta-ma si fereste-ma de lumea proasta ................
Nu o mai da pe Vladeanu si pe altii - asumat-ti timpenia din cap..............si mai du-te bai baiatule pe un pshiholog ......Nu iti mai raspund ca ma umplii de nervi . Du-te......
Gata ca mi-am propus sa nu mai scriu .... scrie tu ce p...a mea mai vrei , consultat-te si cu City .... si gata . Scrieti bai ce vreti ca ma doare fix in inima p...ii . Sa ne vedem sanatosi ... , dar pentru asta mai treceti si voi pe la un medic .